• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çoklu misafir

dogayasigim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
50
13
3
28
Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Neden yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim

Akrabalarımız misafirliğe geliyor bu hafta. Biz istiyoruz ki teker teker gelsinler . Gelene her zaman kapımız açık ama bunlar sürü gibi geliyorlar . Bir aile gelsin sonra diğerleri gelsin istiyoruz ama yok bunlar gelini kızı damadı eşi torunları çoluk çocuk sürü gibi geliyorlar uyarmamıza rağmen yengem tüm evlatlarını toplayıp getiriyor 18 kişi Birseyde diyemiyoruz hizmet etmesi kalabalığı gürültüsü çok zor oluyor kafam almıyor şimdiden stres oldum birde yazlık yer olduğu için 5 gün falan kalacaklarmış cinnet geçiricem
Umarim korona da getirmiyorlardir yanlarinda

Düğünemi cenazeyemi sünnetemi :ukala: hangisine geliyor bu sürü 🤔

Yazlık yerde oturanların çilesi bu da. Bedavadan tatile geliyorlar. Ev sahibi kimin umrunda. Düşünceli olsa zaten 18 kişiyi toplamazdı.

annemlerde ilk 5 yıl çok çektiler gelen gidenden, neyseki şimdi gelmiyor kimse heveslerini aldılar.
Yazlıkta bir komsumuza aynı konu sahibi gibi sürü gelmişti, uyarmasina rağmen illa gelicez dediler..o da herseyi hazirladi yemegi, yatagi çarşafı , eve hosgeldiniz diye buyur edip yatacak yer kalmadi diyip otele gittiler karı koca:)
cok gülmüştüm ilk başta ama, helal olsun yani anlayan anlasin..

Yıllarca çektiğimiz çile.
Bizimkiler en azından gece uyumaya evlerine giderlerdi.
Bi de bu tip misafirler genelde kendi evlerine cagirmazlar sadece kendileri gelir

Ne desek boş
Gelmeyin korona var diyeceksiniz gelirlerse de sürekli iş yaptıracaksınız.rahat edemezlerse sürekli temizlik yaparlarsa gelmezler daha

Tatil isteyen gitsin otele

annemlerde ilk 5 yıl çok çektiler gelen gidenden, neyseki şimdi gelmiyor kimse heveslerini aldılar.
Yazlıkta bir komsumuza aynı konu sahibi gibi sürü gelmişti, uyarmasina rağmen illa gelicez dediler..o da herseyi hazirladi yemegi, yatagi çarşafı , eve hosgeldiniz diye buyur edip yatacak yer kalmadi diyip otele gittiler karı koca:)
cok gülmüştüm ilk başta ama, helal olsun yani anlayan anlasin..
İnşaallah arsız tiplerden değillerdir de anlamışlardır. Ev sahibine de yazık, kafa dinleyeyim diye bir yazlık alıyor, aldığına alacağına pişman ediyorlar adamı.

İnsanların düşüncesizliği karşısında çoğu zaman çözümsüz çaresiz hissediyorum. Acaba bizim memleketin insanı kadar çevresindeki insanları rahatsız eden bi millet var mıdır.. Bu sadece kendi keyfini düşünen, kendi gönlü olsun da kim zor duruma düşerse düşsün umursamayan insanların nesli tükensin yerine kimseye rahatsızlık vermeden yaşayıp giden kendi halinde insanlar gelsin istiyorum 😊

Teyzemin istanbula yakin bir sehirde 20 yildir deniz kenarinda yazliklari vardi. Ne ben ne annem tenezzül edipte 1 sefee gitmedik. Hos onlarda davet etmediler. 2 yil once annemler memlekette deniz kenarina ev yaptirdilar .gecen yıl 1 msj geldi teyzemin kızından .gece saat 1 de..zeynep teyzeme söyle biz yola cikip geliyoruz size. cevap= yazlığımiza misafir kabul etmiyoruz. Benim annem kimsenin hizmetcisi değil. Bütün sülaleye duyurulur.

1 gün bile çekemem kabile gibi.Akşam ara bugun fenalastim bi acile gittim hemsireler test yapti 14 gun izole ol dediler cok korkuyorum de.Hic cekinme canim. Hem virus riski hemde bunlarin hizmetini mi yapicaksin kusura bakmada cumbur cemaat gelip birde yatili kaliyorsa bunlar tam kalas tipler saygisizlar. Baktin bir sey olmaz gelelim veya 14gun sonra gelelim diyorlar bu test ve yasadigim korku bana travma oldu kabusuma bile giriyor kusura bakmayin kimseyi alamam de. Cok gelmek istersenizde full maske virus kiyafetliyse anca gelirsiniz yoksa korkudan diramam de. Ben senin yerine burda kudurdum siz nasil sakin kalabiliyorsunuz.

Back
X