Bisküvi - Kurabiye Tarifi ÇOKOPRENS KURABİYE (NUTELLA SPONSORLUĞUNDA)

uvvvv beybi çok akıllıca olmuş çokoprens iyi halleyde olur bence bubaşarılar dilerim avatarında çok yağuşuklu... Söylemeden geçmeyeyim

Vuslat nerelerdesin sen?Biraz daha iyimisin?Nerede senin kurabiyen?Ben de yaptım işte birşeyler.Sunumu ben de seviyorum.Çok teşekkürler canım.
Eh işte canım toparlanmaya çalışıyorum Olabilecek her tarif eklenmiş bana yapacak tarif kalmamış
Bu sunumun üstüne de tarif eklemek olmaz

uvvvv beybi çok akıllıca olmuş çokoprens iyi halleyde olur bence bubaşarılar dilerim avatarında çok yağuşuklu... Söylemeden geçmeyeyim
Aslında halleyle bunun arasında tereddütte kaldım ama bunda karar kıldım.Evet yağuşukludur kerata.Çok teşekkür ederim canım.
Eh işte canım toparlanmaya çalışıyorum Olabilecek her tarif eklenmiş bana yapacak tarif kalmamış
Bu sunumun üstüne de tarif eklemek olmaz
İnşallah daha iyi olursun canım.Var var çok güzel tarifler var hala. Ama sen bilirsin tabi. Yok ya herkesinki çok iyi.Belki de çok çok iyisini yapan olur daha vakit var.

Sağol canım Bakalım canım süre uzun zaten, çok sevdiğim bir tarif var ben karar verene kadar yapan olmazsa eklerim İnşaAllah

Waaaooow, yiyelim, güzelleşelim. Ellerine sağlık. Harika görünüyor. Ankara'ya paket istiyorum, bağa ne. Bak bak, yiyeme. Nereye kadar.

sen pinke selam gönderdin ya rakibimin düşmanı benim dostumdur tamam mı duy pinkoooo duy

Ellerıne saglık cnm gercekten benzemıs cok hos gorunuyor, basarılar

Her zaman ki gibi tertemiz çalışılmış,çok da güzel bir tarif olmuş..
Ellerine sağlık adracım..
Seni beğeniyorum

Her zaman ki gibi tertemiz çalışılmış,çok da güzel bir tarif olmuş..
Ellerine sağlık adracım..
Seni beğeniyorum
Egunal gelmiş,Çok teşekkürler canım güzel yorumuna.Elimden geleni yapmaya çalıştım.

Hainler
Adra selamını görmemiştim, meydan okumanında bu kadarı yani
Daha selamımı yeni mi farkettin.Okumuyorsun yani yazdıklarımı.

Adra'm, ellerine sağlık.
Çok mersi canım.

ellerinize sağlık, harika olmuşlar.. Görünce yiyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…