- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
Kızım 1 yaşına girdi hala ek gıdaya tam anlamıyla geçemedik...
ve tostombik olan bebeğim zayıfladı
size danışmak istediğim şey kızım 10 gün normal yiyor yaptıklarımı 10 gün yemiyor yani şöyle 10 gün iştahlı 10 gün iştahsız türlü yiyecek hazırlamaktan bi hal oldum...
çöpe giden yiyeceklerin haddi hesabı yok.
Bazen çok bunalıyorum çok....
kızım zaten bana yapışık 1 yaşında 1 yıldır sırtım ağrıyor çorbaları bile kucağımdayken yapıyorum...
böyle olunca o binbir zahmetle yapılan yemeği yemeğince bunalıyorum
fiziksel gelişimi ince ve kaba motor gelişimi gayet iyi kilo boy normal
bu 10-15 günlük iştahsızlık en fazla 17-10 gün süren iştah durumu belki bu bir sendromdur...
ha başlığa itafen kızım yerde çer çöp böcek bulsa yiyor buda parkta sokakta çok büyük sorun yaratıyor sürekli bişeyleri alıp hooop ağzına atıyor...
yerde peynir parçası buldu mesela suratı buruşa buruşa yedi normalde yemez çok seçicidir
ve tostombik olan bebeğim zayıfladı
size danışmak istediğim şey kızım 10 gün normal yiyor yaptıklarımı 10 gün yemiyor yani şöyle 10 gün iştahlı 10 gün iştahsız türlü yiyecek hazırlamaktan bi hal oldum...
çöpe giden yiyeceklerin haddi hesabı yok.
Bazen çok bunalıyorum çok....
kızım zaten bana yapışık 1 yaşında 1 yıldır sırtım ağrıyor çorbaları bile kucağımdayken yapıyorum...
böyle olunca o binbir zahmetle yapılan yemeği yemeğince bunalıyorum
fiziksel gelişimi ince ve kaba motor gelişimi gayet iyi kilo boy normal
bu 10-15 günlük iştahsızlık en fazla 17-10 gün süren iştah durumu belki bu bir sendromdur...
ha başlığa itafen kızım yerde çer çöp böcek bulsa yiyor buda parkta sokakta çok büyük sorun yaratıyor sürekli bişeyleri alıp hooop ağzına atıyor...
yerde peynir parçası buldu mesela suratı buruşa buruşa yedi normalde yemez çok seçicidir