Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaların isteği ile mi hastane yönetimi istegi ile mi durduruldu bilgin varmiİstanbul'da yaşamıyorum fakat benim tedavi gördüğüm hastanede iğnelere başlamamış olanların ve yeni tedaviye gelmek isteyenlerin tedavileri durduruldu.
Hatırlıyorum da zeynepkamilde aşılama yaptırırken bir bayanın aşılaması bayram tatiline denk geliyor diye iptal etmişlerdiCoranadan dolayi iptal olma durumu varmi? Zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum telefonlardan ulaşamıyorum.
Ay ben de neden gebelik takvimi çıkıyor tövbe estağfurullah ben hamile değilim ki nasıl kaldırıcam bunu
Aay yazdığını görünce ben de güldüm şimdiehehehe , tam ciddi yorum yazacaktım bunu okudum
nası kalkıyor ki
Canım nası oldu anlamadım Kazen beyden mesaj gibi bi sayfa açıldıAay yazdığını görünce ben de güldüm şimdibilmiyorum ki kurcalayayım azcık
![]()
Dur bakiyim oldu muCanım nası oldu anlamadım Kazen beyden mesaj gibi bi sayfa açıldıhala sitenin fransızıyım çözecem inşallah
profil resminin altından hesap ayarlarına giriyorsun altlara doğru in bebeğimin doğum tarihi diye bi yer var orayı silince geçiyormuş :)
Hay alnını öpeyim senin krallCanım nası oldu anlamadım Kazen beyden mesaj gibi bi sayfa açıldıhala sitenin fransızıyım çözecem inşallah
profil resminin altından hesap ayarlarına giriyorsun altlara doğru in bebeğimin doğum tarihi diye bi yer var orayı silince geçiyormuş :)
Belkide yakinda tedavileri durdururlar. Tedaviye başlamışlara illaki bi cozum sunacaktirlar. Bende basliyacaktim vazgectim. Hakkimizda hayirlisi sanirim bu surecte hastanelerden uzak olmak en iyisiCoranadan dolayi iptal olma durumu varmi? Zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum telefonlardan ulaşamıyorum.
pazartesi günü ordaydım doktorlar hasta kabul ediyordu hatta ultrasona girenler fln vardı ama 2 günde olay değişmişmidir bilmiyorumCoranadan dolayi iptal olma durumu varmi? Zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum telefonlardan ulaşamıyorum.
Bugün ulastim hasteneye yeni tedavi.olacaklar alınmıyor gün alip regl bekleyenleri kabul etmiyorlar ama tedaviye ignelere baslayanlari bitirmeye calisiyoruz klinik kapanabilir dedi sekreter. Nisan daki tedavim iptalpazartesi günü ordaydım doktorlar hasta kabul ediyordu hatta ultrasona girenler fln vardı ama 2 günde olay değişmişmidir bilmiyorum