Corana'dan dolayı devlet hastanesinde ki tüp bebek tedavileri iptal olma olasılığı varmi?

Kızlar ben yurt dışında yasıyorum pazartesi merkezi aradım virüs bulaşmadıysa başlayabilirsiniz dedi kapattı..
Nisan 1 tedaviye başlayacağız ama ben çok korkuyorum kararsizim başlasak mı iptal mı etsek.. burda vaka sayısı 1400 lerde...
Şuan iki hafta karantina ya alındık ama mecburî dışarıya çıkış serbest ve işe gitmek de serbest..
Sizce ne yapayım başlayayım mı tedaviye?
Bu virüs 1 yıl sürebilir diyorlar.. nereye kadar bekleyeceğiz kafam karıştı Allak bullak yardımcı olun bana nolur siz olsanız ne yaparsınız???

Bekle 😔 ne olacagimiz belli degil

Kızlar az önce aradım evet yapıyoruz dedi yani hasta kabulü devammış🤔 ben pek anlamadım ama gidersem yazarım yine

Pekı nısana gun verilenler rapor cıkanlar ne olcak tamam iptal de rapor surelerı var nasıl bı düzenleme olcak acaba

Benı de haziranda cagırmıslardı çapa da rapor zamanım agustos ne olacak bilmiyorum

Kızlar bakan kendi ohalinizi ilan edin dedi bence tedavi planını askiya alıp sokağa cikmayin hem sağlık bakanligi karar açıklamış transferler iptal diye yani tedaviye baslasan bile suan transfer olamayacaksın o yüzden bekle bence

Kızlar ben bugün gittim zeynep kamile tedaviler durmuş raporun sen de kalsın dedi biz duyuru yapıcaz dedi başlayınca şuan herşey belirsiz dedi başlayınca direk gelirsiniz raporunuzla dedi beklemedeyiz artık

ÖNEMLİ !!! Elektif İşlemlerin Ertelenmesi ve Diğer Alınacak Tedbirler.

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,
Derneğimizin daha önce yaptığı uyarı yazısıyla mevcut siklusların tamamlanması ve takiben yeni siklus alınmaması, tüm transfer işlemlerinin askıya alınması tavsiyesi Sağlık Bakanlığı’nın ilişikteki yazısıyla zorunlu tutulmuş olup hem kendi hem hastalarımızın sağlığı açısından titizlikle uymamız gereken bir durum halini almıştır.
Hukuki ve cezai sıkıntıların yaşanmaması için yazıyı paylaşır çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
TSRM YK adına
Prof Dr Ahmet Zeki Işık

Ekteki yazıya dayanarak bir karar almışlar fakat yazıda ben tüp bebek ile ilgili bir yasak bulamadım.

covid2.webp

Back
X