- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Kaale almamış, duyarsız bir izlenim bırakmak istemedim, baktım @filmdelisi üzgün bırakmış, çok mantıklı geldi, ben de yaptım. Pişman değilim.
O zaman sana klasik soruyu soruyorum: Biz balkondan atlasak atlayacak mısın?Ben de bilgim olmadığı için siz bıraktınız diye bıraktım.
Her şey film yüzünden o zaman
Astoria hodjam, bu sürü bisikolojisi işte. Sizin yokluğnuzda burada analizleri ben yapıyorum da affınıza sığınaraktan.
Sen bize küçükbaş veya büyükbaş mı diyorsunAstoria hodjam, bu sürü bisikolojisi işte. Sizin yokluğnuzda burada analizleri ben yapıyorum da affınıza sığınaraktan.
Atlarım. Sizsiz bir hayat çekilmez olur çünküO zaman sana klasik soruyu soruyorum: Biz balkondan atlasak atlayacak mısın?
Sen bize küçükbaş veya büyükbaş mı diyorsun
Ne niyetle yaptığınızı biliyorum kuzum da peşpeşe üzgünümler dolunca noluyoruz ayol üzülmeyin banaaaağ oldum hahsjsjs.
14 gün sosyal izolasyon mu yaptınızİkinci haftayı doldurur doldurmaz geldim heheh.
Ya adam beni sabah yedide uyandırdı zorla kahvaltı ettik tek gözüm kapalı. Güya ders çalışacaktık ben çalışırken o uyudu. Cebren ve hile ile ders çalışmak istemediğimden kaştım geldim
teşekkür ederiim. :)
Biz biraz arrr seviye filan görünce üsülüyoz da ondan o.
Hayır tam tersi, 14 gün sosyal yapışma yaptı14 gün sosyal izolasyon mu yaptınız
Hayırlı olsun Astoriacım. Nedir bilmek istediğin?Kızlar üzgünüm bırakmayın kendimi tuhaf hissediyorum hahsjsjsj. Atamam oldu da onunla ilgili bi soru sorucaktım
Hayırlı olsun Astoriacım. Nedir bilmek istediğin?
Yalnız düksüz alm...Ya cidden ben buraya fazla mı resmi kalıyorum? Beni de alın aranıza yaa
Olar, at canım.Teşekkür ederim. DM atsam olur mu, ehehe :)
Ya cidden ben buraya fazla mı resmi kalıyorum? Beni de alın aranıza yaa
Bir şey yazacağım aralı maralı ayıp olacak kıyamadım. Overdozdan götürmeyelim seni daha bismillah.
Burası Freudyen oldu gülüm, içerisi dük ve sırayla tutma üzerine dönen bir girdap. Emin misin? Bak son kararın mı?
Freud'a gerek yok ya, öyle derin analizler yapmıyoruz zatenHahahah Freudyen ekolünden değilim pek ama sizin için ayak uydururum.
Freud'a gerek yok ya, öyle derin analizler yapmıyoruz zaten
Hahahah Freudyen ekolünden değilim pek ama sizin için ayak uydururum.
Ah canım, yapma öyle şeyler.Atlarım. Sizsiz bir hayat çekilmez olur çünkü
Ya Astoria Hanımcığım, sizden fazla zarif, salon kadını enerjisi alıyorum ama... Birkaç iğrenç espri, enseye şaplak modunda laf çarpması filan alabilirsek, şahsen bu imajınızı kafamda yıkmam konusunda çok yardımı olur.Ya cidden ben buraya fazla mı resmi kalıyorum? Beni de alın aranıza yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?