• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aa biz de paketli ekmek alıyoruz, zengin mi olunuyormuş öyle ?
Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.

Kendi hidroelektrik santrali olmasa günde 3 posta nasıl çamaşır makinası çalıştırsın? Satır aralarını okuyun, büyük resmi görün.

Ya ben pizza hamuruna koyuyorum, yoksa biz de ekmek yapmıyoruz, paketli alıyoruz. Poğaça mayasıyla olur mu deneyeceğim pizza hamurunu ama şimdilik kabartma tozuyla yapmaya başladım.

Yeterince zengin olsaydın şunları bilmezdin arkadaşım, yeme bizi. Ne işin olur mayaydı, marketti filan. Bak Bihter Ziyagil'e... (zengin bir onu tanıyorum) Hiç ağzından maya lafı duydun mu? Bırak hizmetçilerin, şoförün, uşağın ilgilensin.

Sonradan görmeyim.:KK8:

Hayır, turuncu zengin. Turuncu birçok şey yapıyor, üstüne paketli ekmek alıyor. Sen sadece paketli ekmek alıyorsun. Her paketli ekmek alan zengin değil ama turuncu zengin.

Kendi hidroelektrik santrali olmasa günde 3 posta nasıl çamaşır makinası çalıştırsın? Satır aralarını okuyun, büyük resmi görün.

Antep fıstıklı beyaz çikolata da yiyor 🥺

Santralleri bilemem ama 3 çocuktan sonra hala o kadar genç ve güzel olmasını, senede 30 defa estetik yaptırmasına borçlu değilse, ee bu da para ve zenginlik demek, ben de bir şey bilmiyorum. :confused: Dur etiketleyeyim de dedikodu gibi olmasın: 3nity 3nity :KK53:

İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.

Ben göremedim, anlayamadım
Nasıl anlayamam kendimi hiç affetmeyeceğim... Bana büyük resmi gösterdiğin için teşekkür ederim

İşte bak ipuçlarını bir araya getirdikçe neler çıkıyor ortaya.
Kadın alçakgönüllü, kadın mütevazi, söylemiyor bunları. Parasını çıkarıp yüzümüze vurmuyor.
Hayır şu durumda ben daha mütevazi olmuyor muyum?
Paketli ekmek almıyor kendim yapiyorum.
Hiç tripleks evimden bahsettim mi burada?

Santralleri bilemem ama 3 çocuktan sonra hala o kadar genç ve güzel olmasını, senede 30 defa estetik yaptırmasına borçlu değilse, ee bu da para ve zenginlik demek, ben de bir şey bilmiyorum. :confused: Dur etiketleyeyim de dedikodu gibi olmasın: 3nity 3nity :KK53:

Geldim geldim
Emzirme bitsin, dizlerime inen memelerime lazım gerçekten estetik 😭

Korkuyorum biraz daha yorum okursam anaçlaşacağım diye 🥺🥺🥺
Ay Allah korusun lütfen öyle bir şey olmasın.

Bugün niyeyse hepsinde analık ev kadınlığı domestiklik tarafı uyanmış :D Elleşmen guzum, geceler bizim :KK53:

Birkaç saat bakmamak lazım başlığa, üzerimde mutfak önlüğü belirecek diye korkuyorum :D

Saat kaç da yaptıgınız guzel yemekleri yiyeceksıniz
Altı buçuk, yedi gibi yiyoruz ama sorunu üstüme alınsam mı bilemedim. İslim kebabı pişiren insanlar var malum, bizimkine güzel denir mi bilmiyorum. :confused:
O değil de cidden mayayla pizza hamuru yapan varsa üstüme tarif atsın pls.
Ben köpeemi yıkamaya gidiyorum. Döndüğümde tarif bulamazsam pis olay çıkarırım.
Öptüm kib byyyyy
Şunun hamurunu yapıyorum, güzel oluyor. Tam buğday unuyla da yaptım, sert olur diye düşünmüştüm ama o da güzel oldu.

Ben de işe dönüyorum, çocukları yine koltuk minderlerinden inşa ettiğim mikemmel mağaraya kilitledim. Azıcık çalışayım. Akşam görüşürüz. :KK3:

Koşun laaa.
Kadın kahin çıktı.
Corona yı biliyormuş.
Ee söylesene, oğlum nasaya gidecek mi?
Diğer oğlum piknik tüpü mü olacak sanayi tüpü mü?
Kızım zengin koca bulacak mı?

Saka bir yana kıskanıyorum yetenekli insanları 😪
Hayır imreniyorum falan değil bayaga kem gözlü kıskanıyorum.🤣
Öyle bi kahin ki uyumayacağım deyip uyuyakaldı.
Öyle bi kahin ki klavyesi çalışmıyor şoan ve pillerini değiştirdi, usbsini söktü başka girişe taktı olmadı sonunda çocuğunun psicik alem küresine (tabletine) çöktü.
Bu kahin, evinizin uslu kahini. Koşup gelmeyin corona var, kısır yapmam kuru çay veririm ayıblarsınız : p

Pcden yazamıyorum oto klavye düzeltiyor inş dük yerine önerilenlerde gara yılanlı kelimeler çıkmaz, geçmişimden kurtulamıyom :D

Öyle bi kahin ki uyumayacağım deyip uyuyakaldı.
Öyle bi kahin ki klavyesi çalışmıyor şoan ve pillerini değiştirdi, usbsini söktü başka girişe taktı olmadı sonunda çocuğunun psicik alem küresine (tabletine) çöktü.
Bu kahin, evinizin uslu kahini. Koşup gelmeyin corona var, kısır yapmam kuru çay veririm ayıblarsınız : p

Pcden yazamıyorum oto klavye düzeltiyor inş dük yerine önerilenlerde gara yılanlı kelimeler çıkmaz, geçmişimden kurtulamıyom :D

Şimdi ben ismi lazım değil birinin konusunda,
Şunu paylaşsam,
indir.webp
Ban yer miyim?

Back
X