Crinone jel derine gitmiyor

Sadece ben mi yaşadım bu sorunu acep? Bugüne dek hiç olmamıştı. Hep kullanıyorum. Anlamadım ki niye oldu? İki gün önce yoğun kanamam olmuştu. Onun etkisi olabilir mi?

tüp bebek 7+1 oldum arkadaşlar. İki gündür crinone yaparken zorlanıyorum. Bugün neredeyse hiç girmedi. Bastığım jel de öylece geri geldi. Bu normal midir?
İcerde cokmu birikti acaba bende sorun.yasadim oyle elinle temizle icerde kalan birikenleri dedi hemsire artik ben sadece sabahlari jel kullaniyorum sen nasil.kullaniyorsun

İcerde cokmu birikti acaba bende sorun.yasadim oyle elinle temizle icerde kalan birikenleri dedi hemsire artik ben sadece sabahlari jel kullaniyorum sen nasil.kullaniyorsun
Ben sabah akşam kullanıyorum. Bu sabah içeri 1-2 cm girdi ötesine gitmiyor acıdı da. İçerde bir dokuya dayanıyor gibi hissettim korktum :KK43:

Ben sabah akşam kullanıyorum. Bu sabah içeri 1-2 cm girdi ötesine gitmiyor acıdı da. İçerde bir dokuya dayanıyor gibi hissettim korktum :KK43:
Ben daha yeni pozitif aldim bilmiyorum ama rahim.kalinlasinca zorluyor olabilirde korkma insallah bisey yoktur jeli kullaninca yuruyormusun emilme acisindan icerde daha az birikiyo

Ben daha yeni pozitif aldim bilmiyorum ama rahim.kalinlasinca zorluyor olabilirde korkma insallah bisey yoktur jeli kullaninca yuruyormusun emilme acisindan icerde daha az birikiyo
Yürüyorum 15 er dakika. Ama bugün nerdeyse hepsi geri geldi yine de evde dolandım öyle sağa sola. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok sevindim pozitif haberine.

Kızlar ben bu jeli kullandım ve nefret ettim.
Birkaç gündür içimde bir sızlama, tahriş ve acıma var.
Korkumdan hırpalamadan yavaş yavaş temizleniyorum ki mikrop falan kaparım diye ama geçmedi acı.
Bugün elime aynayı alıp baktım söylemesi ayıp.
O jel içimde topak topak birikmiş kalmış. Resmen tıkamış beni.
Yıkadım temizledim.
Sanırım bir daha da kullanmam zorda kalmazsam.
Ben tekrar iğneye geçeceğim.
Ağrıtıyor falan ama en azından daha hijyenik...

kızlar bişey sorcam jeli sonuna kadar sokmak mı lazım ben yarısına kadar sokuyorum da yanlış mı yapıorum acaba

kızlar bişey sorcam jeli sonuna kadar sokmak mı lazım ben yarısına kadar sokuyorum da yanlış mı yapıorum acaba
Tamamen sokman lazım tabii ki.
Yarısına kadar sokunca olmaz.
Doktorun nasıl kullanacağını anlatmadı mı sana?

Tamamen sokman lazım tabii ki.
Yarısına kadar sokunca olmaz.
Doktorun nasıl kullanacağını anlatmadı mı sana?

hayır canm anlatmadı .. tüp bebek merkezleri maşallh robot gibi ilacı reçeteye yazıp bunları kullancaksınz diyip gidiyorlar.. sağol canm bundan sonra öyle yapayım bari. inş bundan önceki kullanımlaım sorun olmaz

X