Aşılama Crinone jel kullananlar bakabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Negatifti canım o zaman sonucum ama mart ayında tüp bebekle oldu :)
Hayirli olsun canim rabbim hayirlisiyla sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah tup bebegi devlette mi yaptirdin acaba bende tup bebek yaptirdim cuma sonuc alicam insallah ama dayanamiyorum yarin kan versem mi diye dusinuyorum sende ne gibi belirtiler vardi birde transferden sonra nelere dikkat ettin hep yattin mi? Ayy baya soru sordum kusuruma bakma lutfen heyecanliyim biraz

Hayirli olsun canim rabbim hayirlisiyla sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah tup bebegi devlette mi yaptirdin acaba bende tup bebek yaptirdim cuma sonuc alicam insallah ama dayanamiyorum yarin kan versem mi diye dusinuyorum sende ne gibi belirtiler vardi birde transferden sonra nelere dikkat ettin hep yattin mi? Ayy baya soru sordum kusuruma bakma lutfen heyecanliyim biraz
3.gün transferiydi benim transferden 6 gün sonra dayanamayıp evde idrar testi yaptım zor görünen bir çizgi vardı hatta ben göz yanılmasıdır diye düşündüm o günde ilacım bitmişti ilaç almaya gittiğimde erken gebelik testi aldım ve yaptığımda sonuç pozitifti aynı gün kan verdim pozitif çıktı şükür
İlk 4 gün banyo yapmadım şort üstü yattım ananas yedim gergin bir dilim ve çiğ kabak çekirdeği yedim genelde yattım ve ben o dönemde annemde kaldım saolsun çok yardımcı oldu asıö sen kusura bakma geç gördüm

3.gün transferiydi benim transferden 6 gün sonra dayanamayıp evde idrar testi yaptım zor görünen bir çizgi vardı hatta ben göz yanılmasıdır diye düşündüm o günde ilacım bitmişti ilaç almaya gittiğimde erken gebelik testi aldım ve yaptığımda sonuç pozitifti aynı gün kan verdim pozitif çıktı şükür
İlk 4 gün banyo yapmadım şort üstü yattım ananas yedim gergin bir dilim ve çiğ kabak çekirdeği yedim genelde yattım ve ben o dönemde annemde kaldım saolsun çok yardımcı oldu asıö sen kusura bakma geç gördüm
Aa ne guzel erken cikmis adina sevindim canim tebrikler:KK9:benimde 3. gun transferiydi sonuc cuma gunu heyecanliyim ben pek fazla dikkat etmedim yani 2 gun falan arada uzandim diger gunler normal yasantima geri dondum hayirlisi artik:dua:

IMG-20181128-WA0002.webp bugun idrar testi yaptim hemen cikmadi 2 saat sonra falan cikti sanirim tam emin degilim hayali bi cizgi var sanirim bi kac arkadasima gosterdim gorduklerini soylediler aslinda canli birazdaha belli sence nasil var gibi mi normalde hic cikmazdi ilk defa boyle birsey oldu

Eki Görüntüle 2210313 bugun idrar testi yaptim hemen cikmadi 2 saat sonra falan cikti sanirim tam emin degilim hayali bi cizgi var sanirim bi kac arkadasima gosterdim gorduklerini soylediler aslinda canli birazdaha belli sence nasil var gibi mi normalde hic cikmazdi ilk defa boyle birsey oldu
Hafif var gibi canım ama 5-10dkdan sonra çıkan çizgileri geçerli saymıyorlar galiba hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede

Benim ilk testim :)

Eklentiler

• 80EFB2AA-6864-4E31-9302-B3F84E4706E0.webp
    80EFB2AA-6864-4E31-9302-B3F84E4706E0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
Back
X