Crınone jel kullanıp ağrısı olan

mrtdlk

Bu Günüme Çok Şükür
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
439
284
18
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 haftalık hamileyim ve 6 haftamda düşük tehlikesi atlattım ve iğne ve ilaçlarla bu güne kadar geldim ama bir sorunum var. Bir hafta önce igneyi bıraktım ve Crınone vajinal jel kullanmaya başladım ama rahmimde ve karnım da çok şiddetli ağrı olmaya başladı. Başlarda basınç yüzünden gaz oluyor ondandrr diye düşündüm ama bu ağrının şiddeti artmaya başladı. Bu jeli daha önce kullanıp aynı şikayeti olanlar yardımcı olabilir mi acaba?

jeli kullandım hem de uzun bir süreç

yaklaşık 8-9 hafta

böyle bir şikayet olmadı

kullanım kılavuzunu bir daha okuyun hatalı bir uygulama var mı diye

yarın da doktor ile görüşün

hatırladığım kadarı işle günde bir kere kullanıp ardından da 20 dk yürüyorduk

uzun süre kullanınca parçalar gri gelmeye başlamıştı ama siz yeni başlamışsınız

geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

merhaba;
klomen tedavısı gordum ardından bunu verdı dr. crınone 8 vajınal jel kullanıyorum karın kasık agrısı genel olarak sık karsılasılan bır sıkayet. bendede orta duzeyde mevcut . benımde bır sorum olacak gebelık belırtılerınız oldumu? bende gebelık ıcın tedavı oldum ve mayın 7 sınde reglı tarıhım ıcımden sankı bu ay reglı olacakmısım gıbı gelıyor hıcbır belırtı yok sırt karın agrısı gaz karın sıslıgı dısında.

Okudum nette de baktım ama yok böyle bir durum. Kullanım da her gün yatmadan önce aynı saatte uyguluyorum 10 dk dinlendikten sonra evin içinde geziyorum ama ağrım geçmiyor.

Ağrın nasıl peki? Şiddet olarak yani. Bu arada benim kokulara karşı çok hassasiyetim oldu ve hep midem bulandı en ufak şeylerde. Birde planlı yaptığım için anladım ben hamile olduğumu

Ağrın nasıl peki? Şiddet olarak yani. Bu arada benim kokulara karşı çok hassasiyetim oldu ve hep midem bulandı en ufak şeylerde. Birde planlı yaptığım için anladım ben hamile olduğumu
konustugum kısılerde agrı ıcın orta sıddette dıyor kasık ve sırta vuran bır agrı yasadım. kullanan kısılerdede bunu cok sık duydum

konustugum kısılerde agrı ıcın orta sıddette dıyor kasık ve sırta vuran bır agrı yasadım. kullanan kısılerdede bunu cok sık duydum
Çok korktum ben de yaa acaba düşük mü diye çünkü kanama falan yok. Sen tedavi mi görüyorsun canım

Çok korktum ben de yaa acaba düşük mü diye çünkü kanama falan yok. Sen tedavi mi görüyorsun canım
düşük kanamalı oluyor dıye bılıyorum. arkadasım dusugu parca parca kan ile yasadı. agrı cok normal cogu kısı crınone kullanırken yada hamılelık belırtılerınde agrı yasıyor cok sıddetlı ıse bır dr fıkır danıs bence. ben klomen tedavısı goruyorum canım. 2 yıl dogal yolla bekledım olmadı. bu ay tedavı oldum yumurtalarımda buyudu 18 ve 21 .. fakat reglı tarıhım yaklaştıkca ınanılmaz heyecanlandım ..dua et benım ıcın lutfen

Yok canım öyle kanamalı değilmiş malesef bende bu gebeligimde öğrendim iç kanamam varmış benimde dışta olmadığı için farkedemedim başta. Dualarım inan hep sizinle rabbim bu duyguyu hayırlısıyla sizlere de nasip eder inşallah

inş saglıkla alırsın kucagına canım benım.

ben aşılamadan sonra kullandım. vajinal kaşıntı yapmıştı çok kötü

jeli kullandım sonra jel beni rahatsız etti hapa döndüm, ağrılarım da oldu ama ara ara hep olurdu zaten o yüzden jeli bırakmamdan sebeptir diye düşünmedim

jeli kullandım sonra jel beni rahatsız etti hapa döndüm, ağrılarım da oldu ama ara ara hep olurdu zaten o yüzden jeli bırakmamdan sebeptir diye düşünmedim
Son 5 tane kaldı sabredip kullancam bakalım kontrol var doktor ne diyecek. İğne abse yaptı diye bıraktık bakalım buna ne diyecek

Ilacin boyle bi etkisi olmamasi lazim. Bebek buyudugu icin rahimdeki gerilme ve kasik agrilarida cogalicak ben 20 haftaligim inan kasiklarim kotu agriyor. Doktorum kanamasiz agridan zarar gelmez diyip duruyor

o kaşıntı için başka bişey kullandınmı. yarın yine aşılama yaptıcam. yine o jelden verirse diye düşünüyorum
Yok yapmadım canım sadece karbonatlı ılık su ile temizliyorum o bölgeyi bari mikrop falan kapmayım. Biraz da kaşıntıyı kesiyor

Ilacin boyle bi etkisi olmamasi lazim. Bebek buyudugu icin rahimdeki gerilme ve kasik agrilarida cogalicak ben 20 haftaligim inan kasiklarim kotu agriyor. Doktorum kanamasiz agridan zarar gelmez diyip duruyor
İşte benim başta dış kanama olmadan düşük tehlikesi atlattıgım için korkuyorum canım. Çok ağrım vardı doktora gittim iç kanaman var bebek düşüyor deyince şimdi korkuyorum hep

İşte benim başta dış kanama olmadan düşük tehlikesi atlattıgım için korkuyorum canım. Çok ağrım vardı doktora gittim iç kanaman var bebek düşüyor deyince şimdi korkuyorum hep

bendede ic kanama oldu ama doktorumla aspirin tedavisiyle 12 haftada yok oldu, bazen kani atmakta iyi dedi icerde birikmemesi gerekli. ama zaten 12. haftadan doguma kadar kasiklarin hep agriyacak. Ultrasonda insallah guzel haberler alirsin icerdeki kanama alani yok olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…