Cübbeli Ahmet Hoca hastaneye kaldırıldı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı.
Cübbeli Ahmet Hoca'nın vücudunda iltihaplı romatizma olarak bilinen romatoit artrit hastalığı sebebiyle iltihap yükselmesi meydana geldi.

Özel bir hastanede enjeksiyon tedavisi uygulanan Ünlü'nün bir süre hastanede tutulacağı öğrenildi.

imgholdernew.aspx

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=29541920

annemde de var bu rahatsızlıktan....sıcaklardan olmuş belli ki....
her ne kadar bu adamı sevmesem de geçmiş olsun

Sağol canım :KK68: benimki kalbe sarmış durumda, kalp kapağı sertleşmesi yaptı.
geçmiş olsun. ben de yıllarca eklem ağrısı çektim de RA olduğumu sanıyordum D vitamini eksikilği varmış. O yüzden yakından biliyorum bu hastalığı. Bu noktaya gelene kadar tedaviler mi yetersiz kaldı? Kalp kapakçığına kadar ilerlemesi düşündürücü.

geçmiş olsun. ben de yıllarca eklem ağrısı çektim de RA olduğumu sanıyordum D vitamini eksikilği varmış. O yüzden yakından biliyorum bu hastalığı. Bu noktaya gelene kadar tedaviler mi yetersiz kaldı? Kalp kapakçığına kadar ilerlemesi düşündürücü.
yoo aslında birden çıktı benimki, bi sabah bi kalktım ayaklarım mosmor ve üzerine basamıyorum. hemen gittik doktora, tadavi başlandı ama bilemiyorum, neden okadar ilerledi

yoo aslında birden çıktı benimki, bi sabah bi kalktım ayaklarım mosmor ve üzerine basamıyorum. hemen gittik doktora, tadavi başlandı ama bilemiyorum, neden okadar ilerledi
çok ilginç. normalde yıllar boyu yavaş ilerleyen bir şey olması lazım. Yanlış teşhis olabilir mi diyeceğim ama bu kadar da büyük teşhis koyulmaz ki. Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık.

çok ilginç. normalde yıllar boyu yavaş ilerleyen bir şey olması lazım. Yanlış teşhis olabilir mi diyeceğim ama bu kadar da büyük teşhis koyulmaz ki. Çok geçmiş olsun. Zor bir hastalık.
çok teşekkür ederim, şimdilik iyiyim tüm kontrollerim yapıldı.

X