çubukta patates ile ilgili bilgisi olan var mı ?

the end of the time

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
36
2
merhaba bayanlar. ufak çaplı kendimi geçindirecek bir iş arayışındayım ve internette çubuk patates satışının düşük sermayeyle yapılabileceğini gördüm. fakat tadı ve markaları konusunda hiç bir fikrim yok. hiç satış yapan bir yerle karşılaşmadım. acaba bilen yiyen varsa beni bilgilendirebilir mi?

Ben kerpe sahilde yedim baharatlı com güzel bir tadı var hatta esimle yapmayı bile dusunduk civarimizda hic satan bir yer gormedim bence güzel bi getirisi olur

Bende yedim cok güzel ama nedense bidaha göremedim..nedeninide cözemedim görsem alır yerim gene :KK53::KK53: bence güzel bir fikir sokaklarda görmek ve yemek istiyorumm:KK50:

Canim bi makinesi var patatesler yikaniyor önce sonra direk oraya takiyosun patatesi Spiral şeklinde kesiyor. Uzun bir çubuğa geçirip aşağı doğru açıyor ve yağa atıyor kızarinca baharatlandirip veriyor. Ben bayılıyorum. Buyukcekmece sahilde bir adam satıyor. Bunun sağlayıcıları varmış sana komple o tezgah veriyorlarmis adam ayak üstü anlatmıştı. Yazın iyi para getiriyor kışın da başka şeyler yapıyorum dedi. Yapımı da cok kolay. Tanesini 4 liradan satıyorlar burda ve sıra oluyor.

X