6 ayı doldurmadığı için mezuniyet kilosundan fazla ise listeye giremiyor.3) Deneme Süresi
Mezun olarak ayrılan üye geri döndüğünde deneme süresi uygulamak kaptanın inisiyatifindedir.
Guzelim karar defterine gore uygulama yaptik o kadarAma yeni mezun olmuş. 6 ay kuralı kalktı mı?
Hayır deneme süresi için geçelerli o.Guzelim karar defterine gore uygulama yaptik o kadar
Daha oncede konusu olmustu
Mezun uyeler icinseaBahAR onun icin o kismi ekledi karar defterine
Karar defterindeki deneme kuralina gore hareket ettik cnm6 ayı doldurmadığı için mezuniyet kilosundan fazla ise listeye giremiyor.
610. Etapta mezun olmuş henüz.
Yanlisssa Bahar uyarir bizde duzeltiriz cnm sorun degilHayır deneme süresi için geçelerli o.
Mezun olduğu kilonun altına inmediği sürece 6 ay yarışamaz
Karar defterindeki deneme kuralina gore hareket ettik cnm
Yanlis oldugunu dusunmuyorum
Dedigim gibi onceden Bahar burada ekstra belirtmisti
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin DönüşüYanlisssa Bahar uyarir bizde duzeltiriz cnm sorun degil
Sen bilirsin canım ama çok açık yazıyor?Yanlisssa Bahar uyarir bizde duzeltiriz cnm sorun degil
Ups git takımda yap dedikodunu allah seni
Gözümüz kulağımız buradaydiŞaşırdılar takım sandılar zaar
İyi de yeni üyeler genelde kıyafetli tartılıyor sonra muhabbeti oluyor kıyafetsiz tartıl diye. Hatta tokanı çıkar hatta saçını kes gibi geyik yapıyoruz biz.Arkadaslar kusura bakmayin bugun bazi ozel nedenlerden kafam pek yerinde degildi
Cemrenin mezun kilosu nasilsa aklimda yanlis kalmis
Bende ne oluyor dedim
Jeton geç düştü :)))
kaptan arkadaslardan bir ricam var
Bazi uyeler listeye girmeden kiyafetli tartilip, girdikleri hafta kiyafetsiz tartilmasi,
Yada bazilarinin serum aldim odemliyim, tartilmadim dedikten sonra sabit diye bildirim yapmalari gibi durumlar olmazsa seviniriz :)))
Ellerine sağlık canım ama bizim yüzde yanlış canfebin yüzdesi eksilince üçyüzlü bir rakam çıkıyorArkadaşlar sonuç listelerini hazırladım ama telefondan zor oldu. İnşallah hatam yoktur.
Sıralamayı 346 ya göre yaptım ama orda yazmamışımEllerine sağlık canım ama bizim yüzde yanlış canfebin yüzdesi eksilince üçyüzlü bir rakam çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?