Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke araştırma yaparken benim listeye gireceğimi bilmediğimi ve tartilirken kiyafellerimi çıkarmam konusunda beni uyananlarunda takım arkadaşlarım olduğuna da baksaydıniz :))

Keşke araştırma yaparken benim listeye gireceğimi bilmediğimi ve tartilirken kiyafellerimi çıkarmam konusunda beni uyananlarunda takım arkadaşlarım olduğuna da baksaydıniz :))
Guzelim malesef arastirma yapacak kadar vaktim yok :))) nasilki sizin takimdan bize bakanlar oluyorsa
Bizden de diger takimlara bakanlar oluyor
-ki bu cok normal
Sonucta butun takimlar kardes, amacimiz ayni. Hepimiz birbirimizden cok seyler ogreniyoruz.

Bence etik olan ayni kiyafetle tartilip o farki bildiriminden cikarman gerekirdi.
Neyse gecti artik :))

Umarim hedefine kisa surede ulasirsin

Fakat yukarda yazdığınız gibi belirtince sanki bunu kastı yapmışım gibi anlaşılıyor mont pantolonla tartılmadım üstümde incecik bir pijama takımı vardı:) ben listeye gireceğimi bile beklemiyordum Anka bama kendi sırasını verdi takıma ilk geldiğimde de AA ben kıyafetli tartıldım diyince doğal olarak takım arkadaşlarım haftaya çıkart mutlaka dedi ki bunda kastı hiç bit şey yoktu. Haftaya kıyafetli tartılır böylece etik olmuş olurum :) teşekkürler inşallah siz de en kısa sürede hedefinze ulaşırsınız

12 yıldır kaç kişi kıyafetin ağırlığını güncel kilosundan düştü acaba?

Ortada gerçekten kurallara uymayan bir durum olduğunu düşünüyorsan lütfen oylamaya sunarak çözüme ulaştır. Laf çarpmak falan hiç yakışmıyor.

Son düzenleme:
Kaptanım hayırdır ne oluyor
Sakin lütfen

Laf carptirmadim ankacim dusuncemi direk soyledim
Niye bu kadar uzattiginida anlamadim
Benim icin konu kapandi.

Kaptanlarım kimsenin bilerek yada bilmeyerek kalp kırmasina gerek yok ,sosyal bir ortam daha önce de yanlış hesaplar , bildirimsiz olduğu halde sabit yazılanlar, takıma gelip bildirim yapmayanlar oldu bunun önüne geçmek için seaBahAR ve sweetdimple ( Banu abla ) Banu ablanın cuma günleri takımları dolaşıp kontrol etmesi gibi bir çözüm bulmuştu ki birisi yetki sahibi olunca
Sen bizi mi takip ediyorsun , yok sizde bizim takimdaydiniz gibi problemler olmaz zira kişisel fikrim bir oylama yapılacak ise varsa gönüllü bu konuyu oyalamayi teklif ediyorum . Bu tür olaylara da mahal vermemiş oluruz

Ortada kalp kirilmasini gerektirecek bi durum yok zaten cnm
Burda hakaret olmadigi surece heralde dusuncemizi yazma özgürlüğüne sahibiz.
Yeterki uslubumuzu bozmayalim
Bunu polemiğe dönüştürmeye de gerek yok

Soyledigim kiyafetle tartilma konusunda...
Belki bütün takimlarda vardir yada yoktur bilemem
Ben olmasi gerekeni soyledim
Bu herkesin kendini bağlar

Son düzenleme:
Ben sana listeni hazırlarken kırmızıyı nasıl yaptığını soracaktım arada kaynadı. Bende kırmızı renk yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…