- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Farkettim canım yoksa senden kaçar mıSıralamayı 346 ya göre yaptım ama orda yazmamışım
Ellerine saglik cnmArkadaşlar sonuç listelerini hazırladım ama telefondan zor oldu. İnşallah hatam yoktur.
Ellerine sağlık canım ❤Arkadaşlar sonuç listelerini hazırladım ama telefondan zor oldu. İnşallah hatam yoktur.
Ellerine emeğine sağlık canım, teşekkür ederizArkadaşlar sonuç listelerini hazırladım ama telefondan zor oldu. İnşallah hatam yoktur.
Keşke araştırma yaparken benim listeye gireceğimi bilmediğimi ve tartilirken kiyafellerimi çıkarmam konusunda beni uyananlarunda takım arkadaşlarım olduğuna da baksaydıniz :))Arkadaslar kusura bakmayin bugun bazi ozel nedenlerden kafam pek yerinde degildi
Cemrenin mezun kilosu nasilsa aklimda yanlis kalmis
Bende ne oluyor dedim
Jeton geç düştü :)))
kaptan arkadaslardan bir ricam var
Bazi uyeler listeye girmeden kiyafetli tartilip, girdikleri hafta kiyafetsiz tartilmasi,
Yada bazilarinin serum aldim odemliyim, tartilmadim dedikten sonra sabit diye bildirim yapmalari gibi durumlar olmazsa seviniriz :)))
aoooww bilmiyordummm
Yok canım ruhu yerinde.Kızlar ikinci mi olduk
@csi sende bireyselde 3. Mü oldun şimdi
Ya bi arkadaş 54 kg 52 düşmüş yüzdeleri uçurmuş @merve4416 gördün mü mezun olmuş artık ruhunu teslim etmiştir kız bu hafta
Guzelim malesef arastirma yapacak kadar vaktim yok :))) nasilki sizin takimdan bize bakanlar oluyorsaKeşke araştırma yaparken benim listeye gireceğimi bilmediğimi ve tartilirken kiyafellerimi çıkarmam konusunda beni uyananlarunda takım arkadaşlarım olduğuna da baksaydıniz :))
Ellerine emeğine sağlık canımSonuçları hazırlama sırası 13. takımda. 4. Takımın listesinde de canfebin kilosunu yanlış yazmışım. Sonuç listeleriyle düzelteceğim.
Fakat yukarda yazdığınız gibi belirtince sanki bunu kastı yapmışım gibi anlaşılıyor mont pantolonla tartılmadım üstümde incecik bir pijama takımı vardı:) ben listeye gireceğimi bile beklemiyordumGuzelim malesef arastirma yapacak kadar vaktim yok :))) nasilki sizin takimdan bize bakanlar oluyorsa
Bizden de diger takimlara bakanlar oluyor
-ki bu cok normal
Sonucta butun takimlar kardes, amacimiz ayni. Hepimiz birbirimizden cok seyler ogreniyoruz.
Bence etik olan ayni kiyafetle tartilip o farki bildiriminden cikarman gerekirdi.
Neyse gecti artik :))
Umarim hedefine kisa surede ulasirsin
12 yıldır kaç kişi kıyafetin ağırlığını güncel kilosundan düştü acaba?Guzelim malesef arastirma yapacak kadar vaktim yok :))) nasilki sizin takimdan bize bakanlar oluyorsa
Bizden de diger takimlara bakanlar oluyor
-ki bu cok normal
Sonucta butun takimlar kardes, amacimiz ayni. Hepimiz birbirimizden cok seyler ogreniyoruz.
Bence etik olan ayni kiyafetle tartilip o farki bildiriminden cikarman gerekirdi.
Neyse gecti artik :))
Umarim hedefine kisa surede ulasirsin
Kaptanım hayırdır ne oluyor12 yıldır acaba kaç kişi kıyafetin ağırlığını güncel kilosundan düştü acaba?
Ortada gerçekten kurallara uymayan bir durum olduğunu düşünüyorsan lütfen oylamaya sunarak çözüme ulaştırabilirsin. Laf çarpmak falan hiç yakışmıyor.
Laf carptirmadim ankacim dusuncemi direk soyledim12 yıldır acaba kaç kişi kıyafetin ağırlığını güncel kilosundan düştü acaba?
Ortada gerçekten kurallara uymayan bir durum olduğunu düşünüyorsan lütfen oylamaya sunarak çözüme ulaştırabilirsin. Laf çarpmak falan hiç yakışmıyor.
Ben sakinim canım.Kaptanım hayırdır ne oluyor
Sakin lütfen
Laf carptirmadim ankacim dusuncemi direk soyledim
Niye bu kadar uzattiginida anlamadim
Benim icin konu kapandi.
Ikinizi de çok seviyorum ikinizin de yeri bende başka kapansın lütfen anka kaptanım ❤❤❤Ben sakinim canım.
Ben mi uzatmış oldum.Laf carptirmadim ankacim dusuncemi direk soyledim
Niye bu kadar uzattiginida anlamadim
Benim icin konu kapandi.
Ortada kalp kirilmasini gerektirecek bi durum yok zaten cnmKaptanlarım kimsenin bilerek yada bilmeyerek kalp kırmasina gerek yok ,sosyal bir ortam daha önce de yanlış hesaplar , bildirimsiz olduğu halde sabit yazılanlar, takıma gelip bildirim yapmayanlar oldu bunun önüne geçmek içinseaBahAR ve sweetdimple ( Banu abla ) Banu ablanın cuma günleri takımları dolaşıp kontrol etmesi gibi bir çözüm bulmuştu ki birisi yetki sahibi olunca
Sen bizi mi takip ediyorsun , yok sizde bizim takimdaydiniz gibi problemler olmaz zira kişisel fikrim bir oylama yapılacak ise varsa gönüllü bu konuyu oyalamayi teklif ediyorum . Bu tür olaylara da mahal vermemiş oluruz
Ben sana listeni hazırlarken kırmızıyı nasıl yaptığını soracaktım arada kaynadı. Bende kırmızı renk yokKaptanlarım kimsenin bilerek yada bilmeyerek kalp kırmasina gerek yok ,sosyal bir ortam daha önce de yanlış hesaplar , bildirimsiz olduğu halde sabit yazılanlar, takıma gelip bildirim yapmayanlar oldu bunun önüne geçmek içinseaBahAR ve sweetdimple ( Banu abla ) Banu ablanın cuma günleri takımları dolaşıp kontrol etmesi gibi bir çözüm bulmuştu ki birisi yetki sahibi olunca
Sen bizi mi takip ediyorsun , yok sizde bizim takimdaydiniz gibi problemler olmaz zira kişisel fikrim bir oylama yapılacak ise varsa gönüllü bu konuyu oyalamayi teklif ediyorum . Bu tür olaylara da mahal vermemiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?