Eline emeğine sağlık püsküütüm, teşekkür ederiz.Eki Görüntüle 2262039
10. TakımdanIKokunhuzur 19 haftada 18,5 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Ellerine emeğine sağlık kaptanimEki Görüntüle 2262039
Ellerinize sağlık kaptanımEki Görüntüle 2262039
Eki Görüntüle 2262039
Emeğine sağlıkEki Görüntüle 2262039
Eğer başka takımda devam etmek isteyen olursa transfer olacak kaptanımYani takım olarak izin alıp, sonra geri dönmüş mü olacaksınız canım?
Yok ben kaptan değilimm aslında da diğer kaptanlara ne sorduğunu anlayamadım onu sormak istedimEğer başka takımda devam etmek isteyen olursa transfer olacak kaptanım
Cuma son kez paylaşıcam listeyi
Sen gönüllerin kaptanisinYok ben kaptan değilimm aslında da diğer kaptanlara ne sorduğunu anlayamadım onu sormak istedim
Bence bir sakıncası yok. Ama keşke takımdan birisi yardımcı olsaydı. Yapabilecek kimse çıkmadı mı?Yani bir sorun teşkil edecek mi
Kapanması kesin durum kimse yok çünkü takımda devredecek
Açılma işi sizlere danışıyorum
Yok canım zaten O yüzden bahar kaptanimla bu kararı aldıkBence bir sakıncası yok. Ama keşke takımdan birisi yardımcı olsaydı. Yapabilecek kimse çıkmadı mı?
Benim için bir sakıncası yok kapanıp açılma durumunun. Yardımcı olabilecek biri çıksaydı keşke ve kapatmak durumunda kalmasaydınız diyebiliyorum sadeceHayırlı akşamlar kaptanlarım
Bir açıklamam olacaktı sizlere
Eşim haftasonu yıllık izine çıkıyor
Geçen seneden de biraz var birleştirip eşimin ve benim köylere gezmeye gidicez
Sonrası da yaz olduğu için eşim izini uzatıp tatileçıkmayı düşündü
Bu durumda ben giremiycem bayramdan sonra 2 veya 3 hafta sonra ancak müsait olabilirim
Yerime de kimseyi bulamayacagimdanseaBahAR kaptanima danışarak kapatma karari aldik
Bu durumu atlattıktan sonra tekrardan grubu açabiliriz diye düşündük
O zaman zarfındasahgull kaptaniminda tasinma vs durumlari bitmis olacak ve engelimiz kalmayacak
Sizler için de uygun mudur?
Tesekkur ederim kaptanimBenim için bir sakıncası yok kapanıp açılma durumunun. Yardımcı olabilecek biri çıksaydı keşke ve kapatmak durumunda kalmasaydınız diyebiliyorum sadece
Benim içinde bir sakıncası yok kaptanım yardım edebileceğim birsey olursada her zaman yardımcı olabilirim ❤Hayırlı akşamlar kaptanlarım
Bir açıklamam olacaktı sizlere
Eşim haftasonu yıllık izine çıkıyor
Geçen seneden de biraz var birleştirip eşimin ve benim köylere gezmeye gidicez
Sonrası da yaz olduğu için eşim izini uzatıp tatileçıkmayı düşündü
Bu durumda ben giremiycem bayramdan sonra 2 veya 3 hafta sonra ancak müsait olabilirim
Yerime de kimseyi bulamayacagimdanseaBahAR kaptanima danışarak kapatma karari aldik
Bu durumu atlattıktan sonra tekrardan grubu açabiliriz diye düşündük
O zaman zarfındasahgull kaptaniminda tasinma vs durumlari bitmis olacak ve engelimiz kalmayacak
Sizler için de uygun mudur?
Tesekkur ederim tatlım ❤❤Benim içinde bir sakıncası yok kaptanım yardım edebileceğim birsey olursada her zaman yardımcı olabilirim ❤
Inşallah canım ❤Tesekkur ederim tatlım ❤❤
Inşallah çok güzel bir dönüşümüz olacak
Daha hırslı daha çekişmeli
İyi tatiller canım keşke biri yardım etse ama büyük sorumluluk elbette bizim içinde bir sorun yokTesekkur ederim tatlım ❤❤
Inşallah çok güzel bir dönüşümüz olacak
Daha hırslı daha çekişmeli
Tesekkur ederim kaptanim ❤❤İyi tatiller canım keşke biri yardım etse ama büyük sorumluluk elbette bizim içinde bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?