Çok teşekkür ederim canım benimHepfitim
İyi tatiller kaptanım, takımın kapanması üzücü, tabi döneceğinizi bilmek güzel. ❤
Bizim içinde bi sorun yok, siz olması gereken doğru kararı almışsınız.
Sevgiler
Teşekkürederim kaptanım ❤❤❤
Bahar ben hepfitim kaptanıma takım içinde motivasyonu sağlayacak birisi varsa işin teknik kısmına ben bakarım. Yüzdeleri hesaplarım listenizi paylaşırım şeklinde yardım etmek istedim ama takım içinde de düzeni sağlayacak birisi yok dedi. Yani herşeye karışmak istemiyorum aslında ama duramıyorumHepfitim kaptanım, sevgili Anka mızın da sorduğu gibi teknik olarak kapatmak olmayacak aslında yapacağınız işlem.
Kapatırsanız üyeler ayrılmış sayılacağından 6 ay dolmadan geri dönemezler.
Bu nedenle transfer olan olur, kalanlar da izinli sayılır. Ki bu şekilde açtığınız zamanda geri dönüşte bir engele takılmayız.
Sen bu detayı liste bilginde paylaşırsın.
Şimdiden kolaylıklar ve çok kilo almadan dönüşler diliyorum.
Buradan ayrımak ne yazık ki iyi gelmiyor hiç kimseye.
Aslında referans olanların el atıyor olmaları gerekir bu durumda. Tabii bu benim görüşüm. Yani neden referans sistemi var o halde vs.
Ellerine sağlık. Uzun zaman sonra ilk mezunumuzEki Görüntüle 2262587
13. Takımdan M merve4416 17 haftada 12,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Bende şimdi tuzsuz kaptanımla onu konuşuyordum. 3. Takım İçin yapılabilecek her türlü desteğe hazırım.Bahar ben hepfitim kaptanıma takım içinde motivasyonu sağlayacak birisi varsa işin teknik kısmına ben bakarım. Yüzdeleri hesaplarım listenizi paylaşırım şeklinde yardım etmek istedim ama takım içinde de düzeni sağlayacak birisi yok dedi. Yani herşeye karışmak istemiyorum aslında ama duramıyorumkafama takılınca takılı kalıyor orada.
Referans kaptanların ne yapması gerekir böyle durumda?
Aynı şekilde düşünüyorum bende takımı takip eden biri varsa liste işini hallederiz el birliğiyleBende şimdi tuzsuz kaptanımla onu konuşuyordum. 3. Takım İçin yapılabilecek her türlü desteğe hazırım.
Karar alınmış sonra fikrimize sunulmuş olduğunda bizim öneride bulunma şansımız ortadan kalkıyor. Alınmış karara saygı duyup kabullenmek gerekiyor.
Şu an itibariyle yapılabilecek ne varsa gereken desteği vermeye hazırım.Hepfitim
Kaptanım sadece liste değil günlük motivasyon takip de gerekli takımımıza yani ben hiç ugrayamiycamHepfitim kaptanım, sevgili Anka mızın da sorduğu gibi teknik olarak kapatmak olmayacak aslında yapacağınız işlem.
Kapatırsanız üyeler ayrılmış sayılacağından 6 ay dolmadan geri dönemezler.
Bu nedenle transfer olan olur, kalanlar da izinli sayılır. Ki bu şekilde açtığınız zamanda geri dönüşte bir engele takılmayız.
Sen bu detayı liste bilginde paylaşırsın.
Şimdiden kolaylıklar ve çok kilo almadan dönüşler diliyorum.
Buradan ayrımak ne yazık ki iyi gelmiyor hiç kimseye.
Aslında referans olanların el atıyor olmaları gerekir bu durumda. Tabii bu benim görüşüm. Yani neden referans sistemi var o halde vs.
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanım ❤❤Eki Görüntüle 2262587
13. Takımdan M merve4416 17 haftada 12,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Canım şöyle yapacaksın.Kaptanım sadece liste değil günlük motivasyon takip de gerekli takımımıza yani ben hiç ugrayamiycam
Takım içinde de yapabilecek arkadaş yok bu sebeple bu kararı almak zorunda kaldık
Transfer isteyen üyeler var
Mezun olmak isteyenler var
Diğer arkadaşlara da izin versek olmaz mı o şekilde çünkü takım açılınca gelmek istiyorlar
6 ay çok uzun süre
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanım ❤❤
Deneme süresi sizin takımda dolsa bile başka takımda giremez diye düşünüyorum. Onların 6 ay beklemesine gerek yok. Başka takıma girip yeniden deneme süresine başlayacaklar. Yani bu benim düşüncem daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımız için böyle olur diye düşünüyorum.Kaptanlarım deneme süresi dolmuş 4 tane üyem var bugün listeye girme hakları oldu
Alabilecek olan var mı direk listeye girecekler
6 ay beklemesinler
Öyle ayarlamaya çalışıyorum canımCanım şöyle yapacaksın.
Trasfer olanlar bu hafta transfer oldukları takımda listeye girecek. Senin listende yer almayacak.
İzine ayrılanlar için de yanlarına izinli notu yazacaksın.
Deneme süresi sizin takımda dolsa bile başka takımda giremez diye düşünüyorum. Onların 6 ay beklemesine gerek yok. Başka takıma girip yeniden deneme süresine başlayacaklar. Yani bu benim düşüncem daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımız için böyle olur diye düşünüyorum.
Canım öyle oluyorsa sorun yok alırız da olduğundan emin değilim bende Anka gibi listeler arası transfer kolayda daha listeye girmemiş anladığım kadarıylaKaptanlarım deneme süresi dolmuş 4 tane üyem var bugün listeye girme hakları oldu
Alabilecek olan var mı direk listeye girecekler
6 ay beklemesinler
Bugün almıştım canım da 6 ay yarışamaz deyince bahar o yüzden dağıtmak istedimCanım öyle oluyorsa sorun yok alırız da olduğundan emin değilim bende Anka gibi listeler arası transfer kolayda daha listeye girmemiş anladığım kadarıyla
Canım baharın dediği izinli yazmazsan direk takım kapanırsa 6 ay yarışamazlar dedi. Yeni üyelerini kabul eden takım varsa sen kendi listene alabilirsin. Haftaya diğer takımda olur. Ya da 2 hafta beklesinler diğer takımda.Bugün almıştım canım da 6 ay yarışamaz deyince bahar o yüzden dağıtmak istedim
Listeni yapmışsın artık neyse başka takımda 2 hafta deneme süresine girsinler olmazsa. Belki takımda uyum sağlanamaz sorun olur riske girme hiç.Öyle mi yapıyım canım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?