Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepfitim kaptanım, sevgili Anka mızın da sorduğu gibi teknik olarak kapatmak olmayacak aslında yapacağınız işlem.
Kapatırsanız üyeler ayrılmış sayılacağından 6 ay dolmadan geri dönemezler.
Bu nedenle transfer olan olur, kalanlar da izinli sayılır. Ki bu şekilde açtığınız zamanda geri dönüşte bir engele takılmayız.
Sen bu detayı liste bilginde paylaşırsın.

Şimdiden kolaylıklar ve çok kilo almadan dönüşler diliyorum.
Buradan ayrımak ne yazık ki iyi gelmiyor hiç kimseye.
Aslında referans olanların el atıyor olmaları gerekir bu durumda. Tabii bu benim görüşüm. Yani neden referans sistemi var o halde vs.

Bahar ben hepfitim kaptanıma takım içinde motivasyonu sağlayacak birisi varsa işin teknik kısmına ben bakarım. Yüzdeleri hesaplarım listenizi paylaşırım şeklinde yardım etmek istedim ama takım içinde de düzeni sağlayacak birisi yok dedi. Yani herşeye karışmak istemiyorum aslında ama duramıyorum kafama takılınca takılı kalıyor orada.
Referans kaptanların ne yapması gerekir böyle durumda?

Bende şimdi tuzsuz kaptanımla onu konuşuyordum. 3. Takım İçin yapılabilecek her türlü desteğe hazırım.
Karar alınmış sonra fikrimize sunulmuş olduğunda bizim öneride bulunma şansımız ortadan kalkıyor. Alınmış karara saygı duyup kabullenmek gerekiyor.
Şu an itibariyle yapılabilecek ne varsa gereken desteği vermeye hazırım. Hepfitim

Aynı şekilde düşünüyorum bende takımı takip eden biri varsa liste işini hallederiz el birliğiyle

Kaptanım sadece liste değil günlük motivasyon takip de gerekli takımımıza yani ben hiç ugrayamiycam
Takım içinde de yapabilecek arkadaş yok bu sebeple bu kararı almak zorunda kaldık
Transfer isteyen üyeler var
Mezun olmak isteyenler var
Diğer arkadaşlara da izin versek olmaz mı o şekilde çünkü takım açılınca gelmek istiyorlar
6 ay çok uzun süre
Eki Görüntüle 2262587

13. Takımdan M merve4416 17 haftada 12,6 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için
burayı tıklayınız.
Ellerine ve emeğine sağlık kaptanım ❤❤

Kaptanlarım deneme süresi dolmuş 4 tane üyem var bugün listeye girme hakları oldu
Alabilecek olan var mı direk listeye girecekler
6 ay beklemesinler

Canım şöyle yapacaksın.
Trasfer olanlar bu hafta transfer oldukları takımda listeye girecek. Senin listende yer almayacak.

İzine ayrılanlar için de yanlarına izinli notu yazacaksın.

Kaptanlarım deneme süresi dolmuş 4 tane üyem var bugün listeye girme hakları oldu
6 ay beklemesinler
Deneme süresi sizin takımda dolsa bile başka takımda giremez diye düşünüyorum. Onların 6 ay beklemesine gerek yok. Başka takıma girip yeniden deneme süresine başlayacaklar. Yani bu benim düşüncem daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımız için böyle olur diye düşünüyorum.

Öyle ayarlamaya çalışıyorum canım
Yanlışım olunca duzeltin olur mu

6 ay beklemesinler
Canım öyle oluyorsa sorun yok alırız da olduğundan emin değilim bende Anka gibi listeler arası transfer kolayda daha listeye girmemiş anladığım kadarıyla

619.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(19 NİSAN/26 NİSAN)

* * * 3. Takım 619. Etap * * *
Hepfitim (85.9/85.7/0.2/%0.23) izne ayrılmak istiyor
Olvidos (64.9///%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Clarke34 ( 55.6/55.2/0.4/%0.72)mezun olmak istiyor
Titizz1 (52.5/52/0.5/%0.95)2.kez mezun olmak istiyor
hande_buse (61///%)sabit /mezun olmak istiyor
Beyaz leylak (67.3///%) sabit /izne ayrılmak istiyor
fulias (64.2/64.4/-0.2/%-0.31)sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor

3.Takım ortalaması : 0.227

Bugün almıştım canım da 6 ay yarışamaz deyince bahar o yüzden dağıtmak istedim
Canım baharın dediği izinli yazmazsan direk takım kapanırsa 6 ay yarışamazlar dedi. Yeni üyelerini kabul eden takım varsa sen kendi listene alabilirsin. Haftaya diğer takımda olur. Ya da 2 hafta beklesinler diğer takımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…