Peki canimListeni yapmışsın artık neyse başka takımda 2 hafta deneme süresine girsinler olmazsa. Belki takımda uyum sağlanamaz sorun olur riske girme hiç.
keşke bahar kaptanım olsaydı canımBugün almıştım canım da 6 ay yarışamaz deyince bahar o yüzden dağıtmak istedim
Listeni yapmışsın artık neyse başka takımda 2 hafta deneme süresine girsinler olmazsa. Belki takımda uyum sağlanamaz sorun olur riske girme hiç.
Kaptanım ve gönüllerin kaptanı Ankammm ,Peki canim
Dediğim gibi bu durumla ilk defa karşılaştığımız için ben kendi fikrimi söyledim canım. Son güne bırakmadan bu üyelerin durumunu kesinleştirmek gerekirdi aslında.Kaptanım ve gönüllerin kaptanı Ankammm ,
üyeler 15 günlük deneme sürecini tamamlamış başka takımda sıfırdan başlamaları şart değil bence kaptanın insiyatifinde.(Yen’i takıma uyum süreci için beklenebilir) Sonuçta transfer oluyor hangi aşamada transfer olduysa değerlendirme oradan itibaren yapılır.
Aksi üyelerin hakkını yemek olur
Ben transfer harici tum uyelerimle ayrilcaktim kuzumDediğim gibi bu durumla ilk defa karşılaştığımız için ben kendi fikrimi söyledim canım. Son güne bırakmadan bu üyelerin durumunu kesinleştirmek gerekirdi aslında.
Iyi tatiller kaptanım sende kendine cook iyi bak,Saygı değer kaptanlarım veseaBahAR kaptanım
Hakkınızı helal edin ben çıkıyorum fırsat bulabilirsem arada gelir yazarım
Kendinize çok iyi bakın
Kısa zamanda döneriz inşallah ❤❤❤
Teşekkür ederim anka kaptanımmorordek canım bak ben baktım şimdi.
Rengarenkk adlı üye 5. Takımda yarışıyormuş. Sonra listelerde rengarenk olarak tek k ile listeye yazılmış. Sonra diskalifiye edilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?