- 28 Ocak 2017
- 79
- 226
- 8
- 26
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler
MerhabaArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
Benim kilo problemim 3 ay once basladi boyun 172 kilom da genellikle 70 72 arasinda olurdu ama 3 ay once tartiya ciktigimda ibre 78 i gosterince sok oldum inanmadim tabi hemen sucu tartiya attim baska tartilarda da ayni rakami gorunce üstüne birde önceden değer verdiğim birisinin arkamdan bana "çirkin " demesi uzerine psikolojim baya bozuldu cevremde begenilen biriyim daha once kimse cirkin dememisti bende kendimi guzel bulmuyorum ama ilk defa bi söz kendimi bu kadar kötü hissetmeme neden oldu birde tartı şokunun ardından olunca. Kilo vermeye karar verdim sagliksiz bi sekilde asiri bir diyetle ve sporla 70 kiloya dustum daha sonra 5 kilo aldim bunun uzerinede diyetisyene gittim ve saglikli bi sekilde bu kiloyu 3 haftada attim tekrar simdi tekrar aldim 75 kiloyum ve kilo vermek istiyorum iradem eskisi kadar kuvvetli değil tek basima yapmak zor geliyor eger grubunuza katilirsam benim icin cok iyi olur hedefim 15 kilo vermek insAllah olur