Cümleyi bitirmeden dinlemeyi bırakan insan

bloodstory

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
1.184
1.601
133
Kalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?

Kalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
Kala almıyor demektir

Nefret edıyorum ve benım cevremdede oyle insan çok ki ben bı ınsanı can kulagımla dınlerım hatta sen anlat canım ben şunu halledıyım seklındeji seylere uyuz oluyorum ben olabıldıgınce bırıyle konusurken telefonu atarım kenara ama malesef bu insanın önemsememesinden kaynaklu oldugunu dusunuyorum

İlgisini çekmese bile saygıdan cümlesini bitirmesini bekleyemez mi?
Yani kalabalık arkadaş grubuysa - bir tek ona anlatmiyorsan o kadar da büyük bir olay değil bence. Sonuçta konu ilgisini çekmediyse neden dinlesin ki? Siz size her anlatilani can kulağıyla mi dinliyorsunuz?

Asıl konu nedir? Kalabalık ortam,yakınlığınız,geçmiş iletisimleriniz..Bunlarda onemli..Sadece o kisa anı düşünürsek size hak vermiş oluruz..

Asıl konu nedir? Kalabalık ortam,yakınlığınız,geçmiş iletisimleriniz..Bunlarda onemli..Sadece o kisa anı düşünürsek size hak vermiş oluruz..
Bilemiyorum bu sanırım benim yeterince özgüven sahibi olmayışından kaynaklanıyor. Fazla saygı göstermek de değersizleştiriyor insanı.Bunu fazlaca tecrübe ettim.

Bu çok yaşadığım bir durum ne yazık ki. Öyle boş konuşan bir insan da değilim ama bu durum değersiz hissettiriyor
Karsınızdakı sız bos konusunca kafasını cevırmez sadece kendinizde suc aramayın bosuna
O an mutlulugunuzu anlatıyorsunuzdur tahammül edememiştir ondan da cevirmis olabilir, var boyle insanlar.
Yerinizde olsam muhattap olmazdım.

Yani kalabalık arkadaş grubuysa - bir tek ona anlatmiyorsan o kadar da büyük bir olay değil bence. Sonuçta konu ilgisini çekmediyse neden dinlesin ki? Siz size her anlatilani can kulağıyla mi dinliyorsunuz?
Biri o sırada bana bakarak bir şey anlatıyorsa gözümü ondan ayırmadan dinlerim ilgimi çeksin veya çekmesin.

Biri o sırada bana bakarak bir şey anlatıyorsa gözümü ondan ayırmadan dinlerim ilgimi çeksin veya çekmesin.
Bence bu kadar anlam yuklemeyin.
Dinlemezse dinlemesin. O kim ki bunca takılıp uzuleceksiniz?
Hele ki tepki falan hiç vermeyin.
Bana biri 'niye dinlemiyorsun? Ben eşek başı miyim burada' falan gibi şeyler dese 'ilgimi çekici şeyler anlatsan vallahi daha dikkatli' derdim heralde.
Bu kadar alıngan olmayın.

Boyle bi arkadasim var. Normalde kizi severim ama bunu sik sik yapiyor. Resmen ben bsy anlatirken kafasinda kendi anlatacaklarini kurdugunu hissediyorum. Hadi diyelim anlattigim ilgisini cekmedi. Bu kdr nlbelli etmek saugisizlik gibi geliyor bana. Ekstra soru sormaz yorum yapmaz konunun bitmesini beklersin cok sikildiysan ama boylesi disardan da cok komik.duruyor. bir sey konusasim gelmiyor kizla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…