- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.601
- 133
- Konu Sahibi bloodstory
-
Bir daha muhattap alıp konuşmamKalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
İlgisini çekmese bile saygıdan cümlesini bitirmesini bekleyemez mi?"Söylediğim ilgisini çekmiyor demek ki" diye düşünürüm. Neden bir tepki vereyim ki?
Kala almıyor demektirKalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
Nefret edıyorum ve benım cevremdede oyle insan çok ki ben bı ınsanı can kulagımla dınlerım hatta sen anlat canım ben şunu halledıyım seklındeji seylere uyuz oluyorum ben olabıldıgınce bırıyle konusurken telefonu atarım kenara ama malesef bu insanın önemsememesinden kaynaklu oldugunu dusunuyorumKalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
Geniş aileden diyeyim.Kısının kim olduguna baglı, karsınızdakı kisi kimdi?
Umrumda olmaz oyleyseGeniş aileden diyeyim.
Yani kalabalık arkadaş grubuysa - bir tek ona anlatmiyorsan o kadar da büyük bir olay değil bence. Sonuçta konu ilgisini çekmediyse neden dinlesin ki? Siz size her anlatilani can kulağıyla mi dinliyorsunuz?İlgisini çekmese bile saygıdan cümlesini bitirmesini bekleyemez mi?
Kafasini koparirdimKalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
Asıl konu nedir? Kalabalık ortam,yakınlığınız,geçmiş iletisimleriniz..Bunlarda onemli..Sadece o kisa anı düşünürsek size hak vermiş oluruz..Kalabalık bir ortamda biriyle konuşurken karşınızdaki kişi daha siz cümlenizi bitirmeden kafasını çevirip sizi dinlemez başka konuşulanları dinlerse tepkiniz ne olur?
Bu çok yaşadığım bir durum ne yazık ki. Öyle boş konuşan bir insan da değilim ama bu durum değersiz hissettiriyorUmrumda olmaz oyleyse
Bilemiyorum bu sanırım benim yeterince özgüven sahibi olmayışından kaynaklanıyor. Fazla saygı göstermek de değersizleştiriyor insanı.Bunu fazlaca tecrübe ettim.Asıl konu nedir? Kalabalık ortam,yakınlığınız,geçmiş iletisimleriniz..Bunlarda onemli..Sadece o kisa anı düşünürsek size hak vermiş oluruz..
Karsınızdakı sız bos konusunca kafasını cevırmez sadece kendinizde suc aramayın bosunaBu çok yaşadığım bir durum ne yazık ki. Öyle boş konuşan bir insan da değilim ama bu durum değersiz hissettiriyor
Biri o sırada bana bakarak bir şey anlatıyorsa gözümü ondan ayırmadan dinlerim ilgimi çeksin veya çekmesin.Yani kalabalık arkadaş grubuysa - bir tek ona anlatmiyorsan o kadar da büyük bir olay değil bence. Sonuçta konu ilgisini çekmediyse neden dinlesin ki? Siz size her anlatilani can kulağıyla mi dinliyorsunuz?
Bence bu kadar anlam yuklemeyin.Biri o sırada bana bakarak bir şey anlatıyorsa gözümü ondan ayırmadan dinlerim ilgimi çeksin veya çekmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?