merhaba !
18/11/2008 tarihinde cvs yapıldı.12+5 günlük hamileydim.ense kalınlığı 4,4 mm olarak çıktı.Fish denen 48 saat içinde bakılan bir test varmış.Onuda istedik.Ama bu test dna dan bakılıyormuş eğer down sendromu varsa saptayabiliyormuş ama yok derse yok derse kesin sonuç değilmiş yani yakalayamamış olabilirmiş bu tesiim normal çıktı.şimdi ise 3 hafta sonra açıklanacak olanı bekliyoruz.oda bayramın 2. gününe geliyor ama bayramdan öncede açıklanabilir sonrada dedi prof.şimdi dualarla sonucu bekliyoruz.böyle bir surum yaşayan varmı?
drydeniss sen neden amniyosentez oldun...
ultrasonda ense kalınlığında problem var dedi.. sonra ikili test yaptık ordada risk çıktı. onun neticesinde bir profesöre yönlendirdi. o yaptı amniyosentez i. down sendromlu olma riski bende 85 kişide bir çıktı. yani gergin bi yerdeydim. gerildim...ama geçti gitti. hepdua ettim rabbim çocuğumun alınmasına müsade etme diye. çünkü eşim ve ailesi aldırma taraftarıydı.. yani açıkca söylemediler ama. ömür boyu sizede çocuğıada zor dediler ailesi. eşiminde aklı karıştı tabi.. ben hiç öyle şeyler düşünmedim açıkcası dedimya, rabbim bebeğimi almalarına izin verme diye dua ettimhep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?