cvs'e gidiyorum.. :(

maveraunnehirr

durum çok leyla... :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
621
636
18
40
arkadaslar lutfen tecrubelerinizi benimle paylasin.. dun bebegimin muayenesine gittik.. 16+3 olmasi gerekirken usg de 13+3 cikti.. vajen muayenesiydi. doktorum arastirilmasi gerekir mutlaka genetik tarama oneririm dedi. hemen bir perinatoloji uzmanina yonlendirdi. orada ayrintili ultrasonda bakildiginda hicbir organinda sorun gorulmedi.o uzman da cvs yaptiracagiz ve bekleyecegiz dedi.. benzer seyler yasayip da bebegini saglikla doguran var mi? ondan vazgecmek istemiyorum :(

Benim ikili test riskli çıktığı için erkenden ayrıntılıya girmiştim. İlk gittiğimde organları herşeyi normal olduğu için down sendromu olduğunu düşünmüyorum demişti. Sonra tekrar gittiğimde bacak boyu kısa down değil ama başka bir sendrom olabilir demişti. Sonra tekrar gittim bebekte gelişim geriliği var dedi. Toplamda 4 haftalık bir gerilikle sezeryana aldılar. Kızım şu an 17 aylık ve maşallah sağlıklı. Her gittiğimde doktor organlarını tek tek inceledi. Dönüp dönüp tekrar baktı. Çünkü organların birinde bir sorun olsa şu bu sendrom olabilir diye fikir üretebilir. Cvs veya amniyosentez yaptırmadım. Sizin de organlarda sorun çıkmamış İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar.

Başka bir kadın doğumcuya gidin 16. Haftada neden vajen yapıyor çok ilginç

inşallah hiçbir sorun çıkmaz çok geçmiş olsun

Cvs nedir ki. Bana 3 haftalık açık kapatılır gibi geldi ama bilendim

Başka bir kadın doğumcuya gidin 16. Haftada neden vajen yapıyor çok ilginç

kizlar cok tesekkurler.. zaten son anda caydim.. riskli bir islemmis.. haftasini bekleyip amniyosentez olucam.. bu arada da gelisimini takip edecegiz. daha az risk almis olacagiz.. tabii eb kotusune kendimi hazirladim.

kizlar cok tesekkurler.. zaten son anda caydim.. riskli bir islemmis.. haftasini bekleyip amniyosentez olucam.. bu arada da gelisimini takip edecegiz. daha az risk almis olacagiz.. tabii eb kotusune kendimi hazirladim.
Eğer maddi imkanınız varsa amniyosentez yerine nifty test yaptırın derim. Amniyosentez riskli.

17 haftalıkken cidden vafen muayene yapıyor ki.. ben o şekil muayenin düşük riski yaptıığını duydum. kaldı ki ne gerek var, karından da rahatça görünür.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun İnşaallah.
cvs nedir bilmiyorum, gerçi vazgeçmişsiniz zaten.
benimde 2li de sorun çıkmıştı. ayrıntılıda bir sorun görünmedi. banada erken doğum olabilir, tansiyon sorunu yaşayabilirsin demişti doktor. ama çok şükür, hiçbiri olmadı.
gönlünüzü ferah tutun.
bir arkadaşta demiş, arayı kapatır, daha erken.

Doktor değiştir öncelikle.Kaç haftalık olmuş vajen muayene ne alaka.

Hangi şehirdesin başka bir doktora daha görün önce

Nifty testini öneririm ama biraz pahalı

cvs ne bilemiyorum ama amniyosentez de riskli bir işlem iyice düşünmek gerekir.
16.haftada neden alttan muayene yaptı doktorunuz buna neden ihtiyaç duydu var mı bir sıkıntınız.
hiç kötü düşünmeyin. hatta bir başka doktora ya da başka bir perinatoloji uzmanına gidin. benim yoğun kanamalı, bol tansiyonlu, bol çarpıntılı, yatmalı bir hamileliğim oldu. kızıma kalpte sorun var dediler ayrıntılıda. maşallah ikimiz de iyiyiz şükür.
biraz sakin olun, netten filan bişi okumayın. bir doktora daha gidin. Allah yardımcınız olsun.

Benim ikili test riskli çıktığı için erkenden ayrıntılıya girmiştim. İlk gittiğimde organları herşeyi normal olduğu için down sendromu olduğunu düşünmüyorum demişti. Sonra tekrar gittiğimde bacak boyu kısa down değil ama başka bir sendrom olabilir demişti. Sonra tekrar gittim bebekte gelişim geriliği var dedi. Toplamda 4 haftalık bir gerilikle sezeryana aldılar. Kızım şu an 17 aylık ve maşallah sağlıklı. Her gittiğimde doktor organlarını tek tek inceledi. Dönüp dönüp tekrar baktı. Çünkü organların birinde bir sorun olsa şu bu sendrom olabilir diye fikir üretebilir. Cvs veya amniyosentez yaptırmadım. Sizin de organlarda sorun çıkmamış İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar.
insallah canim.. tesekkurler

17 haftalıkken cidden vafen muayene yapıyor ki.. ben o şekil muayenin düşük riski yaptıığını duydum. kaldı ki ne gerek var, karından da rahatça görünür.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun İnşaallah.
cvs nedir bilmiyorum, gerçi vazgeçmişsiniz zaten.
benimde 2li de sorun çıkmıştı. ayrıntılıda bir sorun görünmedi. banada erken doğum olabilir, tansiyon sorunu yaşayabilirsin demişti doktor. ama çok şükür, hiçbiri olmadı.
gönlünüzü ferah tutun.
bir arkadaşta demiş, arayı kapatır, daha erken.
Vajinal muayenede düşük riski yoktur.
Benim doktorum da baktı mesela geçen hafta.

Eğer maddi imkanınız varsa amniyosentez yerine nifty test yaptırın derim. Amniyosentez riskli.

Doktor değiştir öncelikle.Kaç haftalık olmuş vajen muayene ne alaka.

Hangi şehirdesin başka bir doktora daha görün önce

Nifty testini öneririm ama biraz pahalı

cvs ne bilemiyorum ama amniyosentez de riskli bir işlem iyice düşünmek gerekir.
16.haftada neden alttan muayene yaptı doktorunuz buna neden ihtiyaç duydu var mı bir sıkıntınız.
hiç kötü düşünmeyin. hatta bir başka doktora ya da başka bir perinatoloji uzmanına gidin. benim yoğun kanamalı, bol tansiyonlu, bol çarpıntılı, yatmalı bir hamileliğim oldu. kızıma kalpte sorun var dediler ayrıntılıda. maşallah ikimiz de iyiyiz şükür.
biraz sakin olun, netten filan bişi okumayın. bir doktora daha gidin. Allah yardımcınız olsun.

kizlar cok tesekkurler oncelikle fikirleriniz icin. vajen muayeneyi cok arastirdim. asla bir riski yokmus.benim bebegim karindan gozukmuyordu fazla,mecburen vajen muayene oluyordum. nifty harmony prena vs her seyi arastirdim. hicbiri amniyosentez kadar gercek bilgi vermez diyorlar.digerleri tarama imis,amniyosentez ve cvs tani imis sadece. yoksa kan testi istiyorduk

Canım işlemi bilmiyorum sadece çok çok geçmiş olsun ınsallah hiç sıkıntı olmasın yazmak istedim

arkadaslar lutfen tecrubelerinizi benimle paylasin.. dun bebegimin muayenesine gittik.. 16+3 olmasi gerekirken usg de 13+3 cikti.. vajen muayenesiydi. doktorum arastirilmasi gerekir mutlaka genetik tarama oneririm dedi. hemen bir perinatoloji uzmanina yonlendirdi. orada ayrintili ultrasonda bakildiginda hicbir organinda sorun gorulmedi.o uzman da cvs yaptiracagiz ve bekleyecegiz dedi.. benzer seyler yasayip da bebegini saglikla doguran var mi? ondan vazgecmek istemiyorum :KK43:
ayrıntılı ultrasonda oğlumun kalbindeki sorunu göremeediler, ayrıntılıyı iyi bir hastanede yaptırmak gerek,

oyle mi?cok uzuldum.. gercekten kafam allak bullak ne yapacagimi bilmiyorum su anda.. ciktik geldik. amniyo beklicez bu durumda
nasıl oldu anlamadım,o kadar bakıldı, nasıl görülmedi doktor iyi bir hoca idi 60 yaşında ama cihazlar kötüidi sanırım ama iyi ki görülmemiş kafayı takardım ben

Back
X