Birde moral motivasyon çok önemli, rahat olun eğer imkanınız varsa bir psikologa gidin yoksa da elinizden geldiği kadar sakin kalmaya çalışın . lütfen kendinizi (bunu kendime de sık sık söylüyorum) çok fazla yıpratmayın
fsh çok yanıltıcı stres ile hemen artıyor bu aralar yediklerime dikkat edeceğim (tavuk yiyemeyeceğim eti az tüketeceğim ve Akdeniz usulu (yeşil sebze ile besleneceğim ) avokado ve arı sütü nü sabah kahvaltıma ekliyeyim ayrıca
ben bu ay gnrh tedavisine başlıycam doktorum benden umutlu sadece bir yumurta bir sperm yetiyor sıkıntı yok dedi kıbrıs için erken değil mi daha yeni tedaviye başlamışsınız
iki ay çok erken beslenme nize dikkat edin b12 vit d benzeri vitamin seviyelerine dikkat edin ben bu formlarda amh ı 0.02 olup 1.3 e çıkaran kişileri okudum bir sene içinde diyet ve düzenli beslenme ile sizde takip edin . Umudunuzu kaybetmeyin yaşınız küçük menopoza girip 10 sene sonra tekrar adet gören insanlar var.
iki ay çok erken beslenme nize dikkat edin b12 vit d benzeri vitamin seviyelerine dikkat edin ben bu formlarda amh ı 0.02 olup 1.3 e çıkaran kişileri okudum bir sene içinde diyet ve düzenli beslenme ile sizde takip edin . Umudunuzu kaybetmeyin yaşınız küçük menopoza girip 10 sene sonra tekrar adet gören insanlar var.
Cyclo yu 2 ay önce kullandım düzenli regl görüyorum tüp bebek aşamasında vermişti doktor o ay bende kist yaptı ve başlayamadık. Reglimin 8.günü doktor tekrar verdi transferini istedim diye hep başlanan tarih 2 ila 5.gün benim geçmiş olmadı mi
Cyclo yu 2 ay önce kullandım düzenli regl görüyorum tüp bebek aşamasında vermişti doktor o ay bende kist yaptı ve başlayamadık. Reglimin 8.günü doktor tekrar verdi transferini istedim diye hep başlanan tarih 2 ila 5.gün benim geçmiş olmadı mi