cyclo-progynova draje kullananlar yardim.

GelSomiNo_GelSo

Gg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
18
4
Cyclo-progynova draje kullananlar var mi? Adeti duzenliyor mu? Herhangi bir problem olusturuyormu? Yumurtlama donemini dengeliyor mu? Kisacasi faydalari ve zararlari nelerdir ?

Ilac duzenliyoda bitince geliyo o zaman 21 gunde gelmis oluyo anlamadim ki
Normalde kaç günde bi adet görüyorsun?mesala ben 35 günde bi görüyodum bu ilacı ilk kullanmaya adetimin 5.günü başladım ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum 32 güne indi adet aralığım.illacın içeriğini okursan daha iyi anlarsın.

Var var... allah cezasını versin bu ilacın...
Ameliyattan sonra aynı anda iki kutu kullanıyordum. 4. Gün adet olamadım. Yumurtlamamı baskıladı yumurtam çatlamadı 5 cm lik kiste döndü... recep ivedikte bile ağlama modundayım. Durup dururken ağlamaya başlıyorum, sonra neden ağladığımı çözemediğim için ağlamaya başlıyorum. İlacın yarısı estradiol( östrojen) yarısı sentetik progesteron. İlaçtan iki kutu almama rağmen rahim duvarı kalınlığım 6mm... sağolsun kilo aldırmak dışında tüm yan etkilerini aldım bu ilacın...

Cyclo progynova kullanıyorum arkadaşlar.5. Gün ki ilacımla beraber kanamam başladı.bunu yaşayan var mı aramızda.Ara kanama normal midir? Ve de ben tüm yan etkilerini gördüm.

Cyclo progynova kullanıyorum arkadaşlar.5. Gün ki ilacımla beraber kanamam başladı.bunu yaşayan var mı aramızda.Ara kanama normal midir? Ve de ben tüm yan etkilerini gördüm.
Ben kullanırken de öyle oluyodu sıkıntı olmaz kullanmaya devam et

X