Cyclo-Progynova ilacı (hormon eksikliği) kullananlar

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
İyi akşamlar kızlar..
Hemen hemen 1 yıldır evliyim ve hiç korunmadık.. bu ay adetimin 3.günü doktora gittim..
Hormon testi yaptırdım ve bi değerimin düşük olduğunu söyledi..
Bebek düşündüğümüzü, adetimin 1.günü çok sancılı geçtiğini söyledim..
Ultrasonla karnımdan baktı..her şey normal bir şey yok dedi..
Ve bu ilacı verdi bana.. araştırdım bunun sayesinde hamile kalan çok kişi varmış..
Bunu kullanan veya böyle bir şey duyan var mı??

Bende kullanıyorum şu anda geçen ay aşılama oldum fakat yumurtam çatlayamamış ve kist oldum dr bana bu ilacı verdi kullanıyorum bakalım hsyırlısı.

Bende kullanıyorum şu anda geçen ay aşılama oldum fakat yumurtam çatlayamamış ve kist oldum dr bana bu ilacı verdi kullanıyorum bakalım hsyırlısı.
merhaba benimde çatlamamış yumurtadan kistim oluştu 3 cm, doktorum bu ilacı verdi, sizde iyileşmeye faydası oldu mu?bende yumurtalığımda sancılar oluyor sizde de oluyor muydu? hamilelik konusunda bu ilaç sıkıntı yarattı mı? teşekkürler

merhaba benimde çatlamamış yumurtadan kistim oluştu 3 cm, doktorum bu ilacı verdi, sizde iyileşmeye faydası oldu mu?bende yumurtalığımda sancılar oluyor sizde de oluyor muydu? hamilelik konusunda bu ilaç sıkıntı yarattı mı? teşekkürler
Benimki 4,5 cm falandı bu ilaçla geçmedi ertesi ay doğum kontrol hapı verdi dr öyle geçti bende hiç sancı falan olmadı hiç gitmesem dr a kist olduğunu bile bilmezdim.

Benimki 4,5 cm falandı bu ilaçla geçmedi ertesi ay doğum kontrol hapı verdi dr öyle geçti bende hiç sancı falan olmadı hiç gitmesem dr a kist olduğunu bile bilmezdim.
cyclo progynova kullandığında kistin aynı büyüklükte kaldı mı? küçülme ya da büyüme olmuş muydu?

cyclo progynova kullandığında kistin aynı büyüklükte kaldı mı? küçülme ya da büyüme olmuş muydu?
Benim biraz daha büyümüştü yani ilacın bi faydası olmamıştı ama her bünye farklıdır sende işe yarar inş stres yapma kötü etki yaparsın sonra .bide herşey nasip kısmet..

Yeni
Ay merabalar kızlar bende kullaniorm bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenleyin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))

X