Cyclo Progynova Kullanırken Korunmalı mıyız ?

Drottine

Let it go with the flow..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
928
320
Bu ilacı kistim için doktor yazdı. Benim bu ilacı alırken korunmam şart mı ? Doktor geçiştiren bir dille korun falan dedi ama çok insan korunmuyor sanırım.

Gebelik olmasına rağmen 1 kutuyu bitirenlerde herhangi bir anormallik oldu mu?

Bu ilacı kistim için doktor yazdı. Benim bu ilacı alırken korunmam şart mı ? Doktor geçiştiren bir dille korun falan dedi ama çok insan korunmuyor sanırım.

Eger bebek istiyosan korunma canim

merhaba, bende de 3 cm çatlamamış yumurtadan dolayı kist oluştu ve doktorum cyclo progynova ilacını kullanmam için verdi, bu ay başladım , ara ara yumurtalığımda sancı oluyor sizde de oluyor muydu? doktorum korunmalısın dedi siz ne yaptınız? cevabınızı bekliyorum , ilaç sizde faydalı oldu mu? çok teşekkürler

İlaçla beraber kistim 2 ayda atıldı vucuttan. Ama sadece 1 kutu içtim ilaçtan. Hormon düzenleyici oldugu için ayrıca cinsel istek normalleşmesi de yaşadım. Kullandıgım süreçte korunmadım ama bu ilacı içerken yumurtlamak çok güçmüş. Yumurtlamayı baskılarmış biraz da olsa. Yine de bu süreçte kasılmalarım ve sancılarım oldu.

merhaba, bende de 3 cm çatlamamış yumurtadan dolayı kist oluştu ve doktorum cyclo progynova ilacını kullanmam için verdi, bu ay başladım , ara ara yumurtalığımda sancı oluyor sizde de oluyor muydu? doktorum korunmalısın dedi siz ne yaptınız? cevabınızı bekliyorum , ilaç sizde faydalı oldu mu? çok teşekkürler
Ayrıca benimki 6 cm idi. 3 cm hiçbir şey. İlaç içmesen de atılırdı kendiliğinden.

Merhaba bendede azmis ama kist var cocuk istedik olmadi doktor bu ilaci verdi ama adetim 1 hafta gecmisti kullanmaya basladim hala adet olmadim gecen hafta olctum gebelik testi hamile degilim doktorda bakti hamilelik gozukmuyor adetin yakin birkacgune olur demisti ama olmadim sizce ne yapmaliyim(hic bukadar gecikmemisti adetim) :KK30::KK22:

X