- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
Sevgilim askerde. Ve gitmeden annesiyle abisiyle ve yengesiyle tanismistim. Sevgilim de askerdeyken illa bize git babamla tanis diyip durdu. Sonra yengesinin cocugu oldu illa git gor dedi. Bende hicbirini yapmadim. Sen gelince tanisirim babanla dedim yengesini arayip sordum o kadar.
bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.
sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.
Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?
bugunde isle ilgili sikinti oldu. Sevgilim basladi bak tanissaydin babam torpille hallederdi o isi dedi. Sonra annesini aramis annesi uzulmus o zaman gamzeyi daha goremiycez demis. Yengeside ordan goruyomuydukki bi kere bile gelmedi demis.
sanirim gonul koymuslar gitmedigim icin. Sevgilim yigenim 3.5 aylik oldu gidip gormedin diyo. Benim gitmeme sebebimde sevgilim annemle tanismadi. Annem biraz tepkili. Annemden izinsiz bisey yapmak istemedim.
Sevgilimin gelmesine 50 gun kaldi. Sizce yigenini gormeye gidiyimmi napiyim?