daha evlenmeden görümce sıkıntısı başladı!!!

n_hal06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
5
1
39
görüm görüm görünce
bize gelmiş görümce
kafasına vur taşı
görümceyi görünce :))

Bu nasıl mesaj böyle genelleme yapmayın bende görümceyim kardeşime hiç karışmadım

Bu nasıl mesaj böyle genelleme yapmayın bende görümceyim kardeşime hiç karışmadım

üzerinize neden alınıyorsunuz ki...
ne manasız bir çıkış olmuş..:KK51:

ayrıca siz bir de onu geline sorun derim :KK66:
benim görümce de kendisini mükemmel sanar mesela...
ne yazık ki sandığı gibi değil...

Allah ıslah etsin diyorum her fırsatta onun için
helal değildir hakkım.. :KK12:

üzerinize neden alınıyorsunuz ki...
ne manasız bir çıkış olmuş..:KK51:

ayrıca siz bir de onu geline sorun derim :KK66:
benim görümce de kendisini mükemmel sanar mesela...
ne yazık ki sandığı gibi değil...

Allah ıslah etsin diyorum her fırsatta onun için
helal değildir hakkım.. :KK12:
SiZin ki de mükemmel bir çıkış olmuş siz nasıl bir gelinsiniz acaba

Hiç kötü görümce görmedim etrafımda.
Gerçekten.
Nasıl birşey?

****kötü bir aileye gelin geliyorsun, kardeşimde babamda ileride seni dövecek... acıyorum sana...benden söylemesi.. ben evlenip kendimi kurtaracağım da sana yazık olacak...
(aylarca kayın pederimden korktum gerçekten beni dövecek birisi mi diye, inanılmaz soğudum ailesinden.. görüşmek istemedim. el olsa inanmazsın ama arayıp ağlayarak babam beni dövdü kumralti ; sinirli adamdır babam.. yarın seni de dövecek.. diye anlatınca insan neye uğradığını bilemiyor.. )

**** (nişanlım dış görevlere gidiyor mesleği gereği bazen, o görevdeyken beni arar ve konuşur ) oralarda kim bilir nasıl kızları görüyor, ooo gözü kayıyordur.. kimle aldatıyor ki ... bence aldatıyordur..ayrıl bu adamdan sonra pişman olma...

****kardeşimin cebinden para çaldın ? ! (nişanlım param yok diye ailesine destek olamaz ise, hemen maaşını hesaplar.. şuraya şu kadar gitse buraya bu kadar . eee geri kalan nerede ? kesin kumralti almıştır... söyle cebinden mi çaldın !!! )

****düğününüz de regl misin ahahaha ilk geceniz de yapamayın ahahaha çok iyi .. ! ! ! !

****nişanlımla telefonda konuşurken kapısını dinlerdi, ne konuştuğumuzu anlayamaz ise beni arar ; "seninkinin sesi geliyordu ama tam anlayamadım konuyu... noldu niye kızdırdın adamı ? !!!"

**** xxxx ile yatmak çok güzel, popomu dayıyorum sıcak sıcak ohh, sen bilmezsin tabi onunla yatmayı...!!!!

**** diğer görümcem hamile kaldığında neyimeyse tebrik ettim ; teyze oluyorsun sende hayırlı olsun dedim.. banane benim mi oluyor da, inşallah seninde çocuğun olmaz.. önce benim olsun dedi..
(hangi kız inşallah çocuğun olmaz lafını hak eder ? )

****daha sevgiliydik aradı ; söylemezsem çatlarım xxxx sana sürpriz hazırladı,önümüzdeki günlerde harika şeyler olacak... çatlardım kusura bakma devamını anlatmıycam orası sürpriz olsun, xxxx duyarsa beni mahveder sakın söyleme ne olur, sen güzelce giyin hazırlan süslen, çok güzel bir gün geçirin ablam, çok iyi olacak inşallah, çok mutlu olun dedi.. (yağladı balladı beni)

kızız neticede, uzunda bir ilişki, evlenme teklifi bekliyorum artık etsin diye ... öte yandan da sevgilim için üzüldüm, emek vermiş sürpriz hazırlamış ama benim önden haberim oldu diye... ee bir de söylesem haberim var diye, döner ablasıyla kavga eder .. benim yüzümden de kötü olmasınlar dedim (hala o kızı düşündüm ! )
kaldım arada, hem üzgünüm hemde teklif edecek diye heyecanlı ve süslü . . .

sonuç : kimse bana teklif etmedi, sevgilim hiçbir sürpriz yapmadı...
çünkü görümce hanımın küçük bir şakasıydı !ne kadar da komik değil mi :) beni heyecanlandırmak istemiş... beklentiye mi girmişim ... ? ne sürprizi sanmışım ki ? teklif mi beklemişim yoksa ahahahaha !

bir kısmını anlatabildim ancak, çok uzun olmasın mesajım...
okuduklarınız sonucu belki bana dönüp salaklık sende diyeceksiniz...
haklısınız derim.. bende kendime çok demişimdir ..
iyi yanımı çok kullandı, sesimin çıkmamasını hak bildi diyelim..

keşke bir tanesine cevap verebilseydim, keşke bir kere de ben etseydim de ohh bee rahatladım deseydim... o zaman bu kadar çok söylenmeye de cesareti olmazdı diyorum..

bir süre sonra Allah'ım sen ıslah et diyorsun.. sabrını koruyup görüşmemek konuşmamak için elinden geleni yapıyorsun...

umarım görmemişsiniz ve görmemeye de devam edersiniz.. gerçekten çok can yakıyor,:KK43: insanı çok değiştiriyor..
bal da dökse bu saatten sonra, beni geç kemiklerim unutmaz diyorum..

bam başka bir insanım artık :KK59:

Bende gorumceyim ben ailemin iplerini elime alıpta ben nedersen o olcak demiyorum.ama benim gorumcemle beni istemeye geldiler aılemi o birdefa gordu nişanlım ve aılesi daha önce tanıştırmıştım.ailem nişan yapmak istedi gorumce kabul etmedi vudevirde nişanmı olur soz yeter dedi yuzume karsı senin ailen cahil bize yakışmıyor aile dedi ben ailemi ordakoruduğum için tartıştık.bana farklı konuşuyor kendi ailesine farklı ailenin kardesının iplerini eline almış oynatıyor kukla gıbı benim saygılarından kusur etmediki dunurler bırbırlerını arar konuşurlar ama gorumcem olacak dengesiz ortalığı karıştırıyor.mobilya bakmaya gidiyoruz herseyime karışıyor yok onu alma bunual ya sanane benim evim benim zevkim orda sustum sesimi çıkarmadım ailemi tekrar diline doladı ben nişanlım için susuyorum saygımda kusur etmıyorum butun kına için aldığı kıyafetleri geri verdi düğün organizasyonu iptal eetırdı.ben her dediğini onaylamamı istıyor.bildiğiniz terör estırıyor.benim ailem yokmuş gıbı davranmanı istıyor.sızce bu nedir görünce baskısıdegılmdr.sıkıntıdan vucudunda yaralar çıkmaya başladı iştahdan kesldim cıddı cıddı yuzuğu atmayı düşünüyorum ama nişanlımı seviyorum.neyapcagımı bilmiyorum :KK43:

Bende gorumceyim ben ailemin iplerini elime alıpta ben nedersen o olcak demiyorum.ama benim gorumcemle beni istemeye geldiler aılemi o birdefa gordu nişanlım ve aılesi daha önce tanıştırmıştım.ailem nişan yapmak istedi gorumce kabul etmedi vudevirde nişanmı olur soz yeter dedi yuzume karsı senin ailen cahil bize yakışmıyor aile dedi ben ailemi ordakoruduğum için tartıştık.bana farklı konuşuyor kendi ailesine farklı ailenin kardesının iplerini eline almış oynatıyor kukla gıbı benim saygılarından kusur etmediki dunurler bırbırlerını arar konuşurlar ama gorumcem olacak dengesiz ortalığı karıştırıyor.mobilya bakmaya gidiyoruz herseyime karışıyor yok onu alma bunual ya sanane benim evim benim zevkim orda sustum sesimi çıkarmadım ailemi tekrar diline doladı ben nişanlım için susuyorum saygımda kusur etmıyorum butun kına için aldığı kıyafetleri geri verdi düğün organizasyonu iptal eetırdı.ben her dediğini onaylamamı istıyor.bildiğiniz terör estırıyor.benim ailem yokmuş gıbı davranmanı istıyor.sızce bu nedir görünce baskısıdegılmdr.sıkıntıdan vucudunda yaralar çıkmaya başladı iştahdan kesldim cıddı cıddı yuzuğu atmayı düşünüyorum ama nişanlımı seviyorum.neyapcagımı bilmiyorum :KK43:

bende yaşadığım her sorun da sıkıntıda ayrılmak istedim.. o insanla bir ömür görüşme ihtimali mideme kramplar soktu.

suratımda çıkan yaralara, sivilcelere yıllarca doktor doktor gezdim stres sıkıntı dışında bir şey demediler..
cildim çok bozuldu.. hiçbir tedavi ilaç hap düzeltmedi.. bende biliyorum çünkü tamamen içimde kopanlar yüzünden oluyor.. psikolojim düzelmediği sürece hiçbir ilacın fayda etmeyeceğini biliyorum...

rezil ahlaksız insanlarla uğraşmak zordur...
onlar gibi olmanı isterler, anladıkları dil o dur.. sen insanlığından kibarlığından gördüğün terbiyeden ahlaktan dolayı susarsın ama onlar kendileri susturduğunu sanır.. bir de zafer kazanmış gibi, susturdum diye övünürler...

sana ayrıl diyemem, bende ayrılmadım..
çok o eşiklere gelmeme rağmen olmadı.

ama nişanlımın da bunda etkisi oldu diyeyim, her fırsatta daha değerli olduğumu söyledi.. umursamamam gerektiğini, onun gerçek yüzünü bildiğini, beni sessiz bulduğu için bu kadar ezdiğini, gerekirse benimde ona cevap vermem gerektiğimi, konuşmak zorunda olmadığımı, zaten uzak bir yerde yaşayacağımızı seneden seneye bayramda karşılaşırsak merhabadan öte gitmemem gerektiğini, benden asla samimiyet beklemediğini her defasında söyledi...
zaten nişanlımdan bunları duymasaydım bu ilişkiye devam edemezdim...

hoş duymama rağmen bazen yine duymak istedim, hep duymak istedim..
o kadar canım yandı ki, istemedim... olmadı yapamadım, inanamadım...
zor günler...

nişanlınla konuşman gerekiyor, kırıldığın üzüldüğün her noktayı anlatmalısın.. bu işin böyle gitmeyeceğini, kurulan evin senin evin olduğunu, eşyalarına karışmaya hakkı olmadığı, ailenin küçümsenmesine daha fazla sessiz kalamayacağını, artık tükendiğini, bu psikolojiyle ikili ilişkinizin de zarar gördüğünü .... vs vs
bunları tek tek anlatıp sana verilecek cevapları dinlemen lazım...
ondan sonra verirsin kararını..
bu ilişki devam mı etmeli, son mu verilmeli ...

önce nişanlını dinle..
ve unutma biz değer verdiğimiz sürece onlar varlar.. değer vermediğimiz sürece kimse olmaz...
düşünüp kafanda kurma, onu değiştiremiyorsun ancak kendini değiştirmek senin elinde.
olaylara vereceğin tepkileri iyi belirle, asla seviyesine inme ama asla taviz de verme ...
onu içinize sokmak da kapı dışarı etmek de senin elinde...

nişanlınla konuş :KK66: konuştuysan eğer onun düşüncelerini de anlat ona göre biraz düşünelim..
sıkma sakın canını, bende bu hallerden geçip kafayı yedikten sonra artık yavaş yavaş iyileştiğine inanan bir insan olarak sana lütfen diyorum, lütfen benim kadar tükenmeden önlemini al ...

Gorumcem bugünde konuştu eğer evlenirseniz kardesimi silerim.sen anlamıyor musun bu ailede birkişi istemitorsa çekip gideceksin diyo benim dediği önemlidir diyo nişanlımla konuşmuş eğer okızla evlenırsen beni unut bırkardesın yok demiş nişanlımda sen istemezsen bu evliliği bırakırım demiş bunu gorumcem söyledi bana yuzuğu at git dıyoo neyapcmı bilmiyorum hayattan bıkmış durumdayım nişanlımısevmesem değer vermesem gorumcemle konuşurdm olmuyor işte :KK43:

şaka gibi insanlar yaa nasıl bir görümce nasıl bir insanmış ,insan değil canavar bana sorarsan bu kadar kötü kalpli olunamaz ,kendini koru canım onlardan zira bu tarz insanlardan herşey ama herşey beklenir ,evine almasan kapına gelir birşeyler sürer gider, tam o tarz insanlar Allah sabır versin sana

Gorumcem bugünde konuştu eğer evlenirseniz kardesimi silerim.sen anlamıyor musun bu ailede birkişi istemitorsa çekip gideceksin diyo benim dediği önemlidir diyo nişanlımla konuşmuş eğer okızla evlenırsen beni unut bırkardesın yok demiş nişanlımda sen istemezsen bu evliliği bırakırım demiş bunu gorumcem söyledi bana yuzuğu at git dıyoo neyapcmı bilmiyorum hayattan bıkmış durumdayım nişanlımısevmesem değer vermesem gorumcemle konuşurdm olmuyor işte :KK43:

yüzüğü neden siz atacaksınız ki ?
belki de görümce yalan söylüyordur ? siz yüzüğü atın diye ...

nişanlınızla gidip işin aslını konuşun, neler olduğunu ne yapmanız gerektiğini sorun.. konuşun lütfen..
o kadına fırsat vermeyin !!!!1

X