Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl mesaj böyle genelleme yapmayın bende görümceyim kardeşime hiç karışmadım
SiZin ki de mükemmel bir çıkış olmuş siz nasıl bir gelinsiniz acabaüzerinize neden alınıyorsunuz ki...
ne manasız bir çıkış olmuş..
ayrıca siz bir de onu geline sorun derim
benim görümce de kendisini mükemmel sanar mesela...
ne yazık ki sandığı gibi değil...
Allah ıslah etsin diyorum her fırsatta onun için
helal değildir hakkım..
SiZin ki de mükemmel bir çıkış olmuş siz nasıl bir gelinsiniz acaba
hahaha görümceniz de kendisi için böyle düşünüyordur eminim...bence de pek hoş bir giriş olmamış çok itici....başımda ki görümceyi hak etmeyecek kadar iyi olduğum kesin
hahaha görümceniz de kendisi için böyle düşünüyordur eminim...bence de pek hoş bir giriş olmamış çok itici....
Hiç kötü görümce görmedim etrafımda.
Gerçekten.
Nasıl birşey?
yuhhhxxxx ile yatmak çok güzel, popomu dayıyorum sıcak sıcak ohh, sen bilmezsin tabi onunla yatmayı
Bende gorumceyim ben ailemin iplerini elime alıpta ben nedersen o olcak demiyorum.ama benim gorumcemle beni istemeye geldiler aılemi o birdefa gordu nişanlım ve aılesi daha önce tanıştırmıştım.ailem nişan yapmak istedi gorumce kabul etmedi vudevirde nişanmı olur soz yeter dedi yuzume karsı senin ailen cahil bize yakışmıyor aile dedi ben ailemi ordakoruduğum için tartıştık.bana farklı konuşuyor kendi ailesine farklı ailenin kardesının iplerini eline almış oynatıyor kukla gıbı benim saygılarından kusur etmediki dunurler bırbırlerını arar konuşurlar ama gorumcem olacak dengesiz ortalığı karıştırıyor.mobilya bakmaya gidiyoruz herseyime karışıyor yok onu alma bunual ya sanane benim evim benim zevkim orda sustum sesimi çıkarmadım ailemi tekrar diline doladı ben nişanlım için susuyorum saygımda kusur etmıyorum butun kına için aldığı kıyafetleri geri verdi düğün organizasyonu iptal eetırdı.ben her dediğini onaylamamı istıyor.bildiğiniz terör estırıyor.benim ailem yokmuş gıbı davranmanı istıyor.sızce bu nedir görünce baskısıdegılmdr.sıkıntıdan vucudunda yaralar çıkmaya başladı iştahdan kesldim cıddı cıddı yuzuğu atmayı düşünüyorum ama nişanlımı seviyorum.neyapcagımı bilmiyorum
Gorumcem bugünde konuştu eğer evlenirseniz kardesimi silerim.sen anlamıyor musun bu ailede birkişi istemitorsa çekip gideceksin diyo benim dediği önemlidir diyo nişanlımla konuşmuş eğer okızla evlenırsen beni unut bırkardesın yok demiş nişanlımda sen istemezsen bu evliliği bırakırım demiş bunu gorumcem söyledi bana yuzuğu at git dıyoo neyapcmı bilmiyorum hayattan bıkmış durumdayım nişanlımısevmesem değer vermesem gorumcemle konuşurdm olmuyor işte