Daha önce düşük tehlikesi yaşayan anneler acil yardım

melegimgel

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
39
0
16
İstanbul
5haftalık hamileyim hafif kanamam oldu doktorum iki ine ve ilaç yazdı sizce korkmalımıyım böyle olup ta düşük yapanlar çok mudur:(

benimde oldu canım bende iğne oldum,kanama deyil resmen adet oluyodum
dr ii dediyse korkma genelde erkek bebek olursa kanama olurmuş
inş birşey yoktur

Son düzenleme:
bir iki damla geldi dün gece ve bu sabah hemen dr gittim ama nöbetci dr du iyne verip yolladı inan hala sitresten kendime gelemedim çok korktum:(

kendi dr mutlaka görün dedigim gibi bişey yoktur inş benim leke falan deyil bildigin kanama oldu ama şükür imiş sende ihmal etme mutlaka git ve şuanda yat dinlen canm

Strese girip korkman seni daha olumsuz etkiler arkadaşım o yüzden de iyi düşün, bol bol su iç ve uzanıp hiç yerinden kalkmamaya çalış en azından bir süreliğine bunları yap.

kendi dr mutlaka görün dedigim gibi bişey yoktur inş benim leke falan deyil bildigin kanama oldu ama şükür imiş sende ihmal etme mutlaka git ve şuanda yat dinlen canm

çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı dinlenmeye devam rabbim seninde melegini salıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin iyi akşamlar

çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı dinlenmeye devam rabbim seninde melegini salıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin iyi akşamlar

nedemek canım bilirim çok stresli dönemler ama kendini strese sokma inş hiç birşey yoktur
amin canım hepimiz inş saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
ii akşamlar

Back
X