Daralan Vakit Dert Oldu-Sürpriz Fikri

vivelafrance

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.129
959
Kızlar merhaba,

Bu bir dert değil ama vakit daraldığı için dert oldu. Şimdi, erkek arkadaşımın doğum günü için il dışında yaşayan yakın arkadaşları, ortak arkadaşlarımız, ablası vs. sürpriz bir doğum günü yapacağız.
Normal şartlarda ben pasta yapacaktım ama bir önceki gece düğündeyim. Bunu hazır alacağız.
Peki ne yapacağız? Normalde etraftaki tüm organizasyonları yapan ben, kafam durdu!! Yine de cupcakeler yapacağım. Yer nasıl olmalı, ne alınmalı, ne yapılmalı ekstradan.
Şimdiden her fikre minnetle teşekkür ederim. Çok üzgünüm şu an ve telaşlıyım.. :KK34: Tüm organizasyonu bu hafta tamamlamam lazım.
Sevgiler,

öncelikle bir yerle anlaşın..evde yapmayacaksanız...sonra gerisi gelir zaten..arkadaşlarını seni görmek yetecek zaten..

öncelikle bir yerle anlaşın..evde yapmayacaksanız...sonra gerisi gelir zaten..arkadaşlarını seni görmek yetecek zaten..
Mekan bir cafe olsa istanbul'da haftasonu tıklım tıklım. Bir de pasta vs. ordan almak gerekiyor. Daha tasarım bir şey düşündük.
Ya evet haklısınız yetecek ama değişik bir şeyler bulmazsam sıradan kalacakmış gibi geliyor.
Cevap için teşekkürler bu arada..

Merhaba .. Dediğiniz gibi cupcake yapabilirisniz ,dilek fenerleri var ya yakılıp havaya bırakılan.Onlardan herkese alınabilir , gece içerisinde beraber yakabilirsiniz. Evi toparlayın ortalıgı açın , ferah olsun .Birsürü balon alın .İçinde 100 e yakın balon olan kutular satılıyor heryerde.Kutlama yapacağınız ve ortasını açtıgınız yere butun balonları şişirip doldurun.Balonlarınm üzerine tahtakalem ile güzel şeyler yazabilirsiniz. Güzel bi müzik kanalı açık olsun ya da sevdiğiniz bi cd vs var ise.Çeşit olarak kurupasta,cookieler,krakerler,meyve,cips vs ... Yani bilemiyorum kutlma tarzını o yüzden devamında aklıma daha faazla şey gelmiyor. Yardım edebileceğim bu kadar.

Maddi durumunuza göre bi yer bulun. Mesela Şile Ağva polonezkoy gibi yerlerde gündüz denize girebilirsiniz. Yada direkt aksama doğru gidip butik oteller evler var sahilde bahçesinde vs kutlamanizi yaparsınız. Pasta çerez falan. Bu aralar tatil düşündüğüm için aklım hep o yönde :) hava çok sıcak olduğu için kapalı mekan ve orda bulunan müşteriler falan cazip gelmiyor. Hediye olarakta meslegiyle ilgili birsey olabilir, güneş gözlüğü olabilir

havalr oldukça sıcak bence hep beraber toplanıp haftasonu gezmesi gibi ya bi sahil kenarına ya da adalara gidin. pasta olmak zorunda değil mangal yapın tavuk kanadının üzerinde mum yakın :KK70: ben olsam öyle yapardım hem de eğlenceli olur :)
Yaa haftasonu adaya gitmek imkansız şu sıralar, öyle kalabalık ki anlatamam. Valla mümkün olsa tercih ederim ben de. :) Çok teşekkürler,

Merhaba .. Dediğiniz gibi cupcake yapabilirisniz ,dilek fenerleri var ya yakılıp havaya bırakılan.Onlardan herkese alınabilir , gece içerisinde beraber yakabilirsiniz. Evi toparlayın ortalıgı açın , ferah olsun .Birsürü balon alın .İçinde 100 e yakın balon olan kutular satılıyor heryerde.Kutlama yapacağınız ve ortasını açtıgınız yere butun balonları şişirip doldurun.Balonlarınm üzerine tahtakalem ile güzel şeyler yazabilirsiniz. Güzel bi müzik kanalı açık olsun ya da sevdiğiniz bi cd vs var ise.Çeşit olarak kurupasta,cookieler,krakerler,meyve,cips vs ... Yani bilemiyorum kutlma tarzını o yüzden devamında aklıma daha faazla şey gelmiyor. Yardım edebileceğim bu kadar.
Biz bir ev ortamında değil de cafe gibi bir yerde olacağız ya da kır, bahçe. Mekan bulamadım. Ama balon aldım bir sürü. Mekanda müzik de olacaktır muhtemelen. Dilek fenerine çok karşı kendileri, denizi kirletiyor yangın tehlikesi yaratıyormuş. :))

Maddi durumunuza göre bi yer bulun. Mesela Şile Ağva polonezkoy gibi yerlerde gündüz denize girebilirsiniz. Yada direkt aksama doğru gidip butik oteller evler var sahilde bahçesinde vs kutlamanizi yaparsınız. Pasta çerez falan. Bu aralar tatil düşündüğüm için aklım hep o yönde :) hava çok sıcak olduğu için kapalı mekan ve orda bulunan müşteriler falan cazip gelmiyor. Hediye olarakta meslegiyle ilgili birsey olabilir, güneş gözlüğü olabilir
Uzak bir yere gidemeyiz çünkü bir grup olacağız ve dönmesi gereken insanlar var. Ağva olsa aslına güzel olurdu. Hediye kısmı aklımda, mesleki bir şey alamam da aklımda istediği bir şey var zaten. :)
Teşekkürler,

Yaa haftasonu adaya gitmek imkansız şu sıralar, öyle kalabalık ki anlatamam. Valla mümkün olsa tercih ederim ben de. :) Çok teşekkürler,

sahil kenarlarına gidin siz de. istanbulda boş yer arıyorsanız zor biraz altınızda araba varsa şehrin bitiş yerlerine doğru gidin. büyük çekmece, beykoz vb

Yer sorununu çözdük gibi, sürpriz olarak ya da hareket katmak için neler yapılabilir acaba..

X