darp raporu-polise ifade-ancak şikayetçi olmama

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
evet ben darp raporu aldım.eşimle anlaşmalı boşanmaya karar verdik.ama ben güvenmedim.bi kanıt olsun diye gttim ifade verdim.ama uzaklaştırma tedbir nafakası yada dava açmadım.
şimdi eşim ifadede.
benim sorum şu.
bu olay mahkemeye taşınır mı.sonuçta bi şikayet yok.eşim benden şikayetçi oldu mu bilmyiorum ama ben de raporumu alıp gitcem dedi.ben şikayetçi olmadım dava açılmadı dedikçe dinlemedi.
bu durumda dosya masfrafları diye bi para ödeniyomuş.o ne kadardır .bilen var mı.
bunun haricinde ceze gelir mi.

Bende ayni seyleri yasadim sikauetci olmasan bile sonicta bu kamuya yansiyo ve mahkemeye dusuyo buda para cezasi olarak esinize geliyo

ne kadfar bi para cezası
polis dediki savcı dikkate alır dava açarmazsa dosya masrafı oluır.onu ödersin
3.500 ödedi daha sonra tekrar ayni sey oldu 740 lira odedi canim.ama kesinlikle kamu birakmiyo sikayetci olmasanda

sen şikayetçi olmasanda kamu davası açılıyor
hatta bildiğim kadarıyla şikayete bağlı suç değil. yani sen şikayetinden vazgeçsen bile dava düşmüyor.
ama bildiğim kadarıyla..

3.500 ödedi daha sonra tekrar ayni sey oldu 740 lira odedi canim.ama kesinlikle kamu birakmiyo sikayetci olmasanda
Parayi ödemwzsede mesela denetimli serbestlik oluyo.camide tuvalet temizlemk adliyede caycilik yapmak vs

hatta bildiğim kadarıyla şikayete bağlı suç değil. yani sen şikayetinden vazgeçsen bile dava düşmüyor.
ama bildiğim kadarıyla..
tüh be.keşke açmasaymışım.
pişman oldum şimdi.

ama bildiğim kadarıyla..
ya be şikayetçi olmadım aslında.
tedbir istemedim, nafaka istemedim, uzaklaştırma istemedim
ama ifade vermem savcılığa gitcekmiş.
savcı uygun görürse dava açacakmış.
boşuna başımı ağrıtacam galiba.

Bosver herkez layiğini bulur...durduk yere rapor almiyoruz ya hic vicdan yapma haketmis demekki

Bosver herkez layiğini bulur...durduk yere rapor almiyoruz ya hic vicdan yapma haketmis demekki
ay ben cok vicdanlıyım ya bugün.
yani ailesinin onu kullandığını ve onun bunu farketmediğini hatta memnun olduğunu gördükçe daha cok sefkat duyuyorum ona. ya da acıyorum bilmiyorum.
onun yüzünden bi senem gitti.atanamıcam.bu para devede kulak kalır ama bneim başımı ağrıtırsa davayı çekişmeliye döndürürse canım sıkılır.

nerdesin gel de konuşalım dedim
inzibata ifade veriyomuş.asker olduğu için.
ne ifadesi kaç saattir dedim.
oysa tutuşuyorum burda kokrkudan.nasıl sindirdiyse beni hala eve gelip bişey yapcak sanıyorum

Ben de darp raporu ve uzaklastirma karari cikarttirdim.esime simdi para cezasi ve temizlik cezasi mi verilecek?
Ayyyyy cok sevindimmm:))

Ben de darp raporu ve uzaklastirma karari cikarttirdim.esime simdi para cezasi ve temizlik cezasi mi verilecek?
Ayyyyy cok sevindimmm:))
ya ama o da bana acarsa bu davayı ben çalışmıyorum sonuçta ben de öder miyim.bilen yazsın lütfen.

Kocaniz darp raporu alir ve nefsi müdafaa yaptim der muhtemelen. Ortada sahit varsa onlarin sozune gore,sahit yoksa hakimin olayda kimin suclu oldugu fikrine göre davada cezayi o alir. Basiniz agriyacak o kesin. Ama genelde basit tibbi mudahaleyle giderilebilecek karsilikli darp durumunda savci da hakim de olayi ciddiye almaz.

K
ya ama o da bana acarsa bu davayı ben çalışmıyorum sonuçta ben de öder miyim.bilen yazsın lütfen.
Keske gizlice alsaydin raporu.ben de bilemedim simdi senin durumu.
Buralarda polisssss var mi?:)

ay ben cok vicdanlıyım ya bugün.
yani ailesinin onu kullandığını ve onun bunu farketmediğini hatta memnun olduğunu gördükçe daha cok sefkat duyuyorum ona. ya da acıyorum bilmiyorum.
onun yüzünden bi senem gitti.atanamıcam.bu para devede kulak kalır ama bneim başımı ağrıtırsa davayı çekişmeliye döndürürse canım sıkılır.
Üzülmesi gereken siz değilsiniz ki eşiniz. Ben bu yaşa geldim hala fikrim yok, annem ne derse yapıyorum Allah ım bu işte bi terslik var diye düşünmüyo hiç. Önceki konunuzu hatırlıyorum, darp raporu aldığınız iyi oldu bence bu bir garanti. Anlaşmadan caymayacaklarına emin olamayıp, daha çook uykusuz kalırdınız bence.

Üzülmesi gereken siz değilsiniz ki eşiniz. Ben bu yaşa geldim hala fikrim yok, annem ne derse yapıyorum Allah ım bu işte bi terslik var diye düşünmüyo hiç. Önceki konunuzu hatırlıyorum, darp raporu aldığınız iyi oldu bence bu bir garanti. Anlaşmadan caymayacaklarına emin olamayıp, daha çook uykusuz kalırdınız bence.
aldım da 6 ay süresi olduğunu bilmyiodum.hastanedeki polis illa git ifade ver dedi.ama zaten anlaşmalı boşanmaya kara verip anlaşmıştık.
işte raporu almasaydım bu kez 3 ay sonra ben vazgeçtim dese elimde hiç bi kanıt olmayacaktı.
şimdi nette okudum işte kamu davası olur.darp raporunun olması işi ciddiye sokar.eşin hapis cezası alır.o da rapor aldıysa sen de ceza alırsın. filan gibi şeyler yazıyo.
zaten ben bi yerde çalışmıyorum.bi gelirim yok.raporda benim daha çok yara aldığın belli.benden de bu parayı isterler mi.

X