- 4 Ekim 2011
- 194
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger aldırıp aldirmama konusunda kararsız olsaydınız asla yorum yapmazdim ama içime doğdu bence bebeginiz down sendromlu degilİnşaAllah...Ben bu çocuğu istiyorum...Allahın verdiği bir cana kıyamam.....
Canımdan bir parça.....
Yinede çok duaya ihtiyacım var....Diğer anneler gibi...
Lütfen dualarınızı eksit etmeyin....
Canım down sendromu denmesi için ense kalınlığı burun kemiği oluşumu kan testi ve risk değerlendirme testi yapıldığında bile kesin sonuç söyleyemiyorlar kesin tanıyı amniosentezle koyuyorlar ultrason kesin bir tanılama yöntemi değil bebeğin kilosunu bile tahmin edemezler iken ense kalınlığından direk tanı çok zor içini ferah tutİnşaAllah...Ben bu çocuğu istiyorum...Allahın verdiği bir cana kıyamam.....
Canımdan bir parça.....
Canim sakin umutsuzluga kapilma inan bende gebeligimde bi takim sikintilar cektim rabbime sukurler olsun baska dert vermesin bak bi tanidigim var iki cocuk annesi onada demisler ikisindede amniosentez bile yaptrmis ikisindede ama massllsh cok saglikli iki cocuguda rabbimden baska kimse kesin biseyler bilemez banailk hamileligimi ogrendimden beri cektirdi doktorlar yok dis gebelik yok bos gebelik enfeksiyon vardi dusuk olur erken dogum olur derken rabbim bugune kadar gelmemizi nasip etti cok sukur insallah Allahim yavrularimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip eder evlat sahibi olmak isteyenlerrde kisa zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin mubarek gunde dualarimiz kabul olur insallahArkadaşlarım çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için....
Annem, kayınvalidem ve diğer bilenler - beni düşünerek- o kadar çok yıpratıyorlar ki beni...Aldır diye....
Bakımı zor diye.....
Hayır diyorum....Yavrumu dünyaya getireceğim.....
Ben internet dünyasında daha çok moral buluyorum...Elhamdülillah....
Yaşadığım sıkıntıları yaşayanlar var...Beni ancak onlar anlar.....
Başkalarına yaptığımız dualar kabul oluyor diye bilirim....Lütfen dualarınızı eksik etmeyin....
Duasız bir anım bile geçmiyor.....Allahım herkesin çocuğunu bağışlasın....Allahım hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar yaptırsın....Sağlıkla,......
Dua'n varsa duyanda vardır.......
Temple Grandin bildiğim kadarıyla otistikti.Down sendromlu olması çok büyük bir kusur bir engel değil bence. down sendromu bir ayrıcalıktır. müthiş şeyler ortaya çıkıyor ileride. en güzel örneği prof dr temple grandindir :))
Rabbim hepimize sağlıklısını nasip etsin de , cok da uzulmemek lazım...
dua edeceğim senın ıcın. canım ama sen öyle olmadığına inan yinede Rabbim olmazları oldurur hiç kendini üzme. ne kadar tevekkül sahibisin maşaAllah. inşaAllah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin,Arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için....
Annem, kayınvalidem ve diğer bilenler - beni düşünerek- o kadar çok yıpratıyorlar ki beni...Aldır diye....
Bakımı zor diye.....
Hayır diyorum....Yavrumu dünyaya getireceğim.....
Ben internet dünyasında daha çok moral buluyorum...Elhamdülillah....
Yaşadığım sıkıntıları yaşayanlar var...Beni ancak onlar anlar.....
Başkalarına yaptığımız dualar kabul oluyor diye bilirim....Lütfen dualarınızı eksik etmeyin....
Duasız bir anım bile geçmiyor.....Allahım herkesin çocuğunu bağışlasın....Allahım hamile arkadaşlarıma hayırlı doğumlar yaptırsın....Sağlıkla,......
Dua'n varsa duyanda vardır.......
sizi çok iyi anlıyorum.ancak ikili ve üçlü testlerinizde bu kesinleşir.inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.down sendromlu olması onu bu dünyadan koparacak değil.bir anne olarak elinizi uzattığınızda engelleri aşmak çok zor olmayacaktır.İnşaAllah...Ben bu çocuğu istiyorum...Allahın verdiği bir cana kıyamam.....
Canımdan bir parça.....
allah sağlıklı akıllı fikirli hayırlı bir evlat versin sana inşallah ,benim arkadaşımın çocuğunada öyle demişlerdi şimdi gayet sağlıklı zeki bir çocuk oldu sen rahat ol dua et13 haftalık hamileyim..Ultrason görüntülerde ensen kalınlığının 3.2 olduğu söylendi...Büyük bir ihtimalle dawn sendromlu olacağını söyledi doktor....
Üzgünüm...Sabırlıyım....Şükrediciyim.....
Hayırlısı.....
.
Bu durumda olan var mıdır aranızda????