• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Day's Doctor Erken gebelik testime bakarmısınız

buray006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
6
0
1
1764584722858749260172281479773.webp
17645847521241067310843681831555.webp

Merhabalar adetim 6 gün var belirtim çok diye bugün erken gebelik testi yaptım daha önce day's doctor markası kullanan varmı yalancı pozitif mi yoksa doğrumudur?

Merhabalar adetim 6 gün var belirtim çok diye bugün erken gebelik testi yaptım daha önce day's doctor markası kullanan varmı yalancı pozitif mi yoksa doğrumudur?
Yalancı pozitifliğiyle çok ünlü bu aralar baska testle tekrarla ama daha erken

Beta 5 çıktı sanırım çok erken daha 3 gün sonra tekrar vereceğim
Çok erken yakalayınca beta takip etmek strese sokuyor canım hayırlı olsun inşallah hamilesin büyük ihtimalle sağlıklı olsun inşallah belirtilerin nelerdi acaba birde yumurtlaman hangi gündü hatırlıyor musun ?

Çok erken yakalayınca beta takip etmek strese sokuyor canım hayırlı olsun inşallah hamilesin büyük ihtimalle sağlıklı olsun inşallah belirtilerin nelerdi acaba birde yumurtlaman hangi gündü hatırlıyor musun ?
22 kasımdı Ben yumurtlama tarihimden 3 gün önce sülük ve hacamat yaptırdım sanırım onun etkisi oldu daha önce 2 düşüğüm var kan pıhtılaşmasından dolayı o yüzden gebeliğimi ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi

Back
X