Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu ay yumurtlamada korunmasiz iliski oldu adetime 7 gun var dayanamadim test yaptim negartif cikti umutsuz bekliyorummİnşallah yaa
Evet en sevmedigim huyum bu dayanamiyorum yapiyorum hemen ama icimde zaten olmadigina dair his var cunku vucudumda hicbir belirti yok ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi yokDaha erken yapmissn ümidini kaybetme
Benim de yarın adet olmam gerekıyor evde test yaptım maalesef negatif çıktıEvet en sevmedigim huyum bu dayanamiyorum yapiyorum hemen ama icimde zaten olmadigina dair his var cunku vucudumda hicbir belirti yok ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi yok
Oyle ben de uzuldum adete 7 gun varken yaptim ama olsa biseyler cikardi bence illaki silik cizgi falanBenim de yarın adet olmam gerekıyor evde test yaptım maalesef negatif çıktıçok üzücü bir durum
Sonucunuz nedirMerhaba sizce pozitifmi
Aynen days doctor hep ayni hic sasirtmiyo simdi de dun ilk idrarla freely marka testi yaptim silik bir cizgi cikti sonra duratestle yaptim negatif cikti nefffret geldi banaEvet en sevmedigim huyum bu dayanamiyorum yapiyorum hemen ama icimde zaten olmadigina dair his var cunku vucudumda hicbir belirti yok ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi yok
Aynen days doctor hep ayni hic sasirtmiyo simdi de dun ilk idrarla freely marka testi yaptim silik bir cizgi cikti sonra duratestle yaptim negatif cikti nefffret geldi bana
Gercekten umudunu kirmak istemiyorum ama days doctor asla guvenilir degil kac kere sans verdim bu markaya her defasinda yalanci pozitif cikarfiEki Görüntüle 3667793
Daha demin 2 saatlik idrarla yaptım hemen çıktı çizgi gözle görüyorum net bu da Days doctors ama bakalım ne çıkacak
En güzeli kan vermek ya pazartesi kan veririmGercekten umudunu kirmak istemiyorum ama days doctor asla guvenilir degil kac kere sans verdim bu markaya her defasinda yalanci pozitif cikarfi
Bencede Allah gonlunuze gore versin:)En güzeli kan vermek ya pazartesi kan veririm