Sağol canim teşekkür ederim. Amin insallah hepimiz pozitif sonuclar görüp bebeklerimizi kucagimiza alırız. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.Canim çok tebrik ederim ya. Bahçeciye giden tekirdaglilar grubu diye sizin süreclerinizi takip ediyorum hep. İnan çok sevindiminsallah 3 nuzde pozitif görursunuz
İyi olmuş canım konuşman rahatlatmıştır senide. Hadi bakalım şimdi de kese görmek için gün sayımı başlasınAradı kızlar ayrıca konuştum özkan beyle. Suan bu değerlere ikizmi degilmi anlayamayiz kese göreceğimiz zaman belli olcak. Tekrar seruma gerek yok dedi 1 hafta sonra taktirildigi icin.Ilaclarida elimdeki reçeteyle tekrar alabilirmisim bu şekilde.
Yok canım hiç öyle düşünme maşallah çok güzel değerin düşmez yaniDöndü simdi canım transferden1 hafta sonra taktirdiysaniz tekrar taktirmaniza gerek yok dedi serum icin .ilaclara ayni sekilde devam ediceksiniz transferde verilen recete ile alabilirsiniz dedi. Ama bu serum olmadan ya düşerse degerim. Ilac bırakmaya korkar oldum simdide
Evet canim rahatladim. Özkan beyden duymak birsyleri daha iyi oluyorİyi olmuş canım konuşman rahatlatmıştır senide. Hadi bakalım şimdi de kese görmek için gün sayımı başlasın
Insallah canimYok canım hiç öyle düşünme maşallah çok güzel değerin düşmez yani
Canim cokk güzel maşallah 12. Gun 1000 leri görürsün benceKızlaaarrr kan sonucum çıktııtransferin 7. Günü 155.9 çıkmışş Allahım şükürler olsun
İnşallah canım inşallah duygularımın tarifi yok ağlamaya başladımCanim cokk güzel maşallah 12. Gun 1000 leri görürsün bence
Sonucu atacakmısın canım bugun yoksa 12. Günümü bekliceksin haber vermek icinKızlaaarrr kan sonucum çıktııtransferin 7. Günü 155.9 çıkmışş Allahım şükürler olsun
12. Günü beklicem canım tekrar kan vericem iki gün sonraSonucu atacakmısın canım bugun yoksa 12. Günümü bekliceksin haber vermek icin
Hayırlısıyla guzel artışlar olsun inşallah12. Günü beklicem canım tekrar kan vericem iki gün sonra
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel haberler alıyoruz iki gündür artık darısı başımaKızlaaarrr kan sonucum çıktııtransferin 7. Günü 155.9 çıkmışş Allahım şükürler olsun
Canımmm benim tebrik ediyorummm siziEvet canim rahatladim. Özkan beyden duymak birsyleri daha iyi oluyor
Yaaa tebriklerrrr hayırlı olsunKızlaaarrr kan sonucum çıktııtransferin 7. Günü 155.9 çıkmışş Allahım şükürler olsun
Teşekkür ederim canım darısı bütün kader arkadaşlarımın başına inşallah sizlerde buraya güzel haberler verirsinizTebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel haberler alıyoruz iki gündür artık darısı başıma
Çok teşekkür ederimYaaa tebriklerrrr hayırlı olsunsüreciniz nasıldı bende Özkan beye gidiyorummmm
İnşallahÇok teşekkür ederimdoğal süreçle ilerledik bu sefer 5. Gün 2 embriyo transferi edildi glue ve İntralipid serum kullanıldı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Kahve hiç tüketmedim normalde de tüketmiyordum zaten şimdiye kadar sadece 2 bardak çay içtim bunların yerine nar suyu portakal suyu tükettim balık avokado vs glue ücretli evetİnşallahGlue ücretli mi banada uygulayacağını söyledi bugün, birtane vitamin verdi ekstra. Siz transfer sonrasında yediğinize içtiğinize dikkat ettiniz mi kahve içtiniz mi :)
Ne kadardı acaba ücretiKahve hiç tüketmedim normalde de tüketmiyordum zaten şimdiye kadar sadece 2 bardak çay içtim bunların yerine nar suyu portakal suyu tükettim balık avokado vs glue ücretli evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?