Dç.dr Özkan özdamar

Evet canim baktirdim. ayni yerde vermedim kanı gittim devlet hastanesinde. 2673 olmus tam iki kat degil ama yinede iyi arttı
Çok güzel artmış canım gönderdin mi doktora sonucu. Baktırdığın yer farklı olmasın diyorlar genelde ama çok sorun olmaz heralde. Optimedde ne kadara bakıyorlar pahalıdır kesin

Ağrı var canım evet ohss riski olduğu için cetrotide iğne kullanıcam 3 gün bi de dostinex bi hafta boyunca kullanıcam
Bana hic birsey vermemisti 50 yumurtada sadece agri kesici vermisti. Ben cok kotu olmustum iki defa acile gittim kusma ve nefes darligindan. Sonraki ay kullanmam icinde lucrin igne vermisti ve dogum kontrol hapı. Agri cok kotu bilirim o ağrıyı karnim taş gibi olmustu

Çok güzel artmış canım gönderdin mi doktora sonucu. Baktırdığın yer farklı olmasın diyorlar genelde ama çok sorun olmaz heralde. Optimedde ne kadara bakıyorlar pahalıdır kesin
Göndermedim canim tekrardan. zaten bana tekrar baktir demedi beta yuksek geldi diye galiba. Ben kendim içim rahat etsin diye baktirdim 455 tl vermek istemedim okadar oraya. Birde orda verirken canımı okudu resmen devlettekiler daha tecrübeli bu yönden hic acıtmadı daha rahattı

Aaa çok şaşırdım sana neden vermemiş ki acaba. Aynen ya benimde karnım taş gibi şuan idrarada çıkamıyorum doğru düzgün bol su içmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce

Hee anladım canım. Ben tekrardan istedi sandım kendin öylesine baktırdıysan sorun olmaz zaten. Özeller aşırı pahalı ya bencede hiç gereği yok bi tahlil için o kadar çok vermeye zaten maddi açıdan çok yıprandık

Aaa çok şaşırdım sana neden vermemiş ki acaba. Aynen ya benimde karnım taş gibi şuan idrarada çıkamıyorum doğru düzgün bol su içmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce
Cok hareket etme kalan yumurtalar dönüyormuş icinde o da cok etkiliyormus. Hic bilmiyorum canım vermemişti bana vardır bir sebebi heralde. Kalanda cok olmustu icerde

Evet bencede gerek yok burdaki kontrol bitince devlette devam edicem öyle karar verdim. Esimde ozelde devam edelim diyor cok para .Para kalmadı kese icin gun aldim bunun ücretleri de ayritabi 21 gunluk ucreti yalan olmasın 8.500 mü dedi. 8.000 mi dedi tam anlayamadım da tlfonda sesi kesiliyordu.

Cok hareket etme kalan yumurtalar dönüyormuş icinde o da cok etkiliyormus. Hic bilmiyorum canım vermemişti bana vardır bir sebebi heralde. Kalanda cok olmustu icerde
Evet muhtemelen benimde kalan çok var. Bir de en son muayenede Gürkan hoca bakmıştı rahimde sıvı birikmeside vardı onunda etkisi olabilir

Gerçekten o kadar para ödedikten sonra bir de kese muayenesi için de para almaları çok sinir bozucu. Bir de o kadar yol gidiyoruz yani ne biliyim ya bu sektör tamamen para odaklı gerçekten diyecek hiçbir şey yok. Bugün o kadar karışıklık oldu ki pıcsı uygulanacaktı bize telefonda aradıklarında 100euro ücreti var falan dediler bugün gittik girişte kalam ücreti ödedik picsi uygulanacak bir de dedik bilgim yok diyor sonra gidip Nazlıyla görüştüm o da uygulanacak ama ücret konusunu bilemiyorum dedi sonra gittim Elifle görüştüm ondan sonra ücreti aldılar hayır almasalar uygulanmıcak mıydı yani anlamıyorum ki nasıl iş yapıyolar. Bir de en başta görüşürkende bunun ekstra ücretli olduğunu falan söylememişti hepsi içindeydi sözde durmadan bir şey çıkarıyorlar

Bu karışıklıklar cok kötü cidden dikkatli olmasan demek ki sorunlar olacak. Birde basta ücret yok diyip sonra cikarmalarida garip geldi bana. Cidden cok para odaklı yani. Ücret konusuna onlar karısmiyorlarmis ama bence bilgileri var sonucta calistiklari yerin ucretini bilmezlermi hic. El mahkum olunca biraz mecbur ödüyoruz. Simdi gitmesem kontrole birsey olsa bu sefer çağırdık gelmedin olcak diye sırf gidiyorum. Devlette tup bebek doktoru belli yerlerde.direk kimde tedavi görüyorsan ona git falan yapıyorlar. Acile gidince bile öyle. O yuzden bakalim nekadar süre daha cagircak ona gore arastircam bir doktor. Ona göre gidicem artık devlete.

Evet canım haklısın artık sonuna gelmişsin mecbur gidiceğini bildikleri içinde işte ota boka ekstra ücret alıyorlar. Yani karşılığında aldığımız hizmette buna değiyor mu soru işareti sonucu güzel olsun diyerek gidiyoruz her şeyi de göze alıyoruz bu uğurda onlarda bunun çok farkında gerçekten tez vakitte sonuçlanmasını umut ediyorum

Gerçekten kese için bir dünya para alıcaklar bizden yazık günah ya zaten sömürdüler iyice daha da ne kadar nerden ne koparabilirizin peşindeler insanı mecbur bırakıyorlar çünkü ilaçları ne kadar kullanıcaz ne zaman kesicez bilmiyoruz

Insallah canim. sende pozitifi alirsin daha fazla uğraşmasın inşallah. Gun gectikce yıpratıcı oluyor çünkü.

Insallah canim. sende pozitifi alirsin daha fazla uğraşmasın inşallah. Gun gectikce yıpratıcı oluyor çünkü.
Aaa nasıl yaaa kese görmeye ekstra ücret alırlar çok saçma geldi sonucta muayene ücreti ödedik 6 ay geçerli dediler bu niye onun içinde değilmiş ki

Aynen öyle canım mecbur bırakıyorlar resmen. Nasıl ilerleyeceğini bilmediğin için farklı doktora gitsende o seni tüp bebek doktoruna yönlendiricek bunun içinde para almaları belli ediyo zaten tamamen para odaklı olduklarını

Aaa nasıl yaaa kese görmeye ekstra ücret alırlar çok saçma geldi sonucta muayene ücreti ödedik 6 ay geçerli dediler bu niye onun içinde değilmiş ki
Gebelik muayenesi adı altında geçiyor ya ondan heralde saçmalık tamamıyla

Kesinlikle öyle ya bakalım her şey gönlümüzce olsun inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…