Dç.dr Özkan özdamar

Aaa nasıl yaaa kese görmeye ekstra ücret alırlar çok saçma geldi sonucta muayene ücreti ödedik 6 ay geçerli dediler bu niye onun içinde değilmiş ki
O sadece tup bebek paketi içinmiş. Gebelik takipleri icin ayri ucretmis birde 21 gunluk sadece banada garip geldi canim. Anlamadim ki baska yerlerde nasil acaba acı badem falan her yerin politikası aynımı ya

O sadece tup bebek paketi içinmiş. Gebelik takipleri icin ayri ucretmis birde 21 gunluk sadece banada garip geldi canim. Anlamadim ki baska yerlerde nasil acaba acı badem falan her yerin politikası aynımı ya
Acaba, hiç bilmiyorum bende hamileyken en azından biraz giderim diyordum vaybeee şaşırttı beni

Yok canım ya her yerin politikası farklı bence. Burada birkaç farklı yere giden kişiyle konuşmuştum mesela rahim dinlendirme ücretine çok şaşırmışlardı sadece bahçeci de var bu diyen olmuştu

Yok canım ya her yerin politikası farklı bence. Burada birkaç farklı yere giden kişiyle konuşmuştum mesela rahim dinlendirme ücretine çok şaşırmışlardı sadece bahçeci de var bu diyen olmuştu
Bir yerde dondurma ücretini 5 yıllık birden falan alıyormuş. Mesela biz cozdurme ucreti diye birsey ödemiyoruz bir merkezde cözdürme ücreti alıyormuş esktra transfer parasının yanında. Bugün aricaklar seni degil mi embriyolar icin . Insallah guzel haberler verirsin bize

Evet aradılar şimdi canım. 22 yumurtadan 18i olgunmuş 15 taneside döllenmiş takip ediyorlarmış. Birden çok düştü gibi geldi sayı ya moralim bozuldu pıcsı yapılmasına rağmen neden döllenmeyenler oluyor ki normal mi sence canım bu sayı

Gayet normal canim benim de 50 topandi 42 dolu çıktı 29 dollendi 22 tane 3. Gun gelmişti. Yani yarısından daha azı

Gayet normal canim benim de 50 topandi 42 dolu çıktı 29 dollendi 22 tane 3. Gun gelmişti. Yani yarısından daha azı
Aa seninde öyleymiş o zaman canım. Geçen seferkinden sonra çok korkar oldum bende ya hemen panikliyorum. Önemli olan 5.güne gidebilmeleri zaten sabırlı olup beklemem gerek

Aa seninde öyleymiş o zaman canım. Geçen seferkinden sonra çok korkar oldum bende ya hemen panikliyorum. Önemli olan 5.güne gidebilmeleri zaten sabırlı olup beklemem gerek
Bende 11 toplandı 5 tanesi sadece 5.güne geldi :) işi görecek olan bir tanesi aslında. Çok fazla olması çokta işe yaramıyor bence çünkü tutmadıkça insan kurumdan uzaklaşmaya başlıyor, başka yerde başlamak istiyor

5 tanesinin 5.güne gelmesi çok iyi ama zaten. Benim 15 taneden hiç biri gelemedi ilk denemede o yüzden zaten bu kadar kaygılıyım. Şuan mesela 5 tane 5.gün embriyom olsa dünyalar benim olur

Canım nasılsın. Bugün 3.gün aradılar embriyolar için 15 tanesininde gelişimi devam ediyormuş hücre bölünmeleri gerçekleşmiş. 9 tanesi gününe uygun 6 tanesi biraz daha geriden geliyor dedi. Çok şükür çok mutlu oldum blast aşamasına 1-2 tane de olsa gider di mi canım ya

Canim cok sevindim daha fazlası gider inşallah. geriden gelsede önemli degil benimde geriden gelenler vardı. 6. Gun embriyoları 5. Gune göre bir tik daha yavaş blast olanlar ama yinede gebelik ihtimali olan embriyolar oldugu icin dondurdular . 5bc 6bc olarak merak etme bu sefer guzel olacak

3. Gun donduralım falan dediler mi hic ?

5 tanesinin 5.güne gelmesi çok iyi ama zaten. Benim 15 taneden hiç biri gelemedi ilk denemede o yüzden zaten bu kadar kaygılıyım. Şuan mesela 5 tane 5.gün embriyom olsa dünyalar benim olur
Yaa bilmiyordum bu sefer ama çok iyi gidiyor seninkilerde taze transfer olmayacak dimi? Olsaydı aynı zamanda olacaktık

İnşallah canım ya tek dileğim zaten blast olabilmeleri. Bugün güzel haber alınca mutlu oldum inşallah devamı da gelir çok korkuyorum kötü haber almaktan beşinci gün benim için çok kritik. Doktorla görüşmüşler bugün dondurmıycaklarmış. Senin üçüncü gün var mıydı hiç. Geçen sefer demek ki diğerlerinden çok umutlari olmadığı için üçüncü gün bir tane donduralım transfer iptal olmasın diye düşünmüş olabilirler gibime geliyor

Yaa bilmiyordum bu sefer ama çok iyi gidiyor seninkilerde taze transfer olmayacak dimi? Olsaydı aynı zamanda olacaktık
Ne yazık ki canım zaten ilk denemede o şekilde sonuç aldığım için çok endişeliyim yoksa daha rahat olurdum tabii ki. Yok canım taze olmayacak fazla yumurta toplandığı için direk dondurulmuş olacak ilkte de öyle olmuştu benim. Ama ilk adetle birlikte çağırdı yani iki adet beklemiyor toplamadan bir hafta sonra da adet olurum muhtemelen ona da bir şey kalmadı senin belli oldu mu transfer günü

Evet canım onun icin sordum 3. Gun dondurulmadıysa ilerleyecegini düşünüyorlardır. Düşünmüyor olsalardı digeri gibi dondururlardi. Benim hic 3. Gun dondurulmadı.

kızlar selam süreciniz hayırlı ve pozitif olsun inşallah bende ikinci denememdeyim Özkan hocayla, hiç embriyom kalmadığı için tekrar süreci baştan aldık. Bu gece 01:30 da çatlatma iğnelerimi olucam ve cumartesi opu olacak. Ama hatırlayamıyorum çatlatma iğnesi olduktan sonraki gün hareket kısıtlaması var mıydı? Bugün öyle bir bilgi vermedi ama bildiğimi düşünüp söylememiş olabilir diye düşündüm siz hatırlıyor musunuz sanki ani hareket yapma demişlerdi ama duş alma noktasında kısıtlanmış mıydık hatırlayamıyorum, biraz sanırım evham yapıyorumm

Merhaba hareketle ilgili birsey demedi ama ilişki yasaktı . Duş konusunda bir kısıtlama yok sadece parfüm deodorant kullanmayin dediler. Yumurta ve embriyolar etkileniyormus. Baya oldu ben opu olalı hatırlamıyorum tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…