Dç.dr Özkan özdamar

Merhabaa. Aynı süreçten bende yeni geçtim. Özellikle kısıtlama olarak banada bir şey demediler ama fazla yumurta geliştiği için ağrınız olabilir çatlatma iğnesinden sonra biraz daha artabilir o günü daha çok dinlenerek geçirirseniz daha iyi olur demişti bana ilaçları anlatan hemşire ılık duş rahatlatır gibi bir şey de dedi gibi hatırlıyorum ben duş almıştım o gün. Sizin ilk denemede embriyo gelişiminde mi sıkıntı olmuştu

İlk denemem de 5 adet yumurtam toplandı, aslında rezervimde iyiydi ve muayenelerde de bol gözüküyordu ancak bazılarının içi boşmuş o sebeple böyle olduğu söylendi. 5 taneden 4 ü döllendi. 1 tanesi 3.güne geldiğinde gelişimi iyi gidiyor dediler onu dondurdular diğerlerini izlediler ancak geriden geldikleri için 5.güne ulaşamadılar dolayısıyla sadece 1 tane embriyom kalmış oldu. Çözülünce de herhangi bir kayıp yaşamadığını ve gelişmeye devam ettiğini söylemişlerdi ancak sürecin sonunda negatif oldu ne yazıkki

Benzer süreci yaşamışız ilk denemede. Benim daha fazla toplanmıştı 15 tane döllenende 13 taneydi 3.gün bi tane 8 hücreli dondurdular diğerlerini takip ettiler geriden geliyolardı ilerleyemediler maalesef. Bende 3.gün embriyosunu transfer oldum çözüldükten sonra gelişimi devam etti demişlerdi banada ama tutmadı ne yazık ki. İnşallah ikinci denememizde şans bizden yana olur pozitifi görürüz

Amin inşallah gerçekten çok fazla emek veriyoruz umarım her birimiz sonucunda çok mutlu olacağımız güzel haberlere tamamlarız sürecimizi

Kızlaar, çook mutluyum. Bugün embriyoların 5.günüydü 4 tanesi dondurulduu 4ünde kalitesi 4bcymiş nasıl sizcee
Canım çok mutlu oldum. Çok şükür güzel haberi aldın benimde transfer edilen embriyomun 1 tanesi 4bc. Ve geriye kalan bütün embriyolarım 5. Gün olanlar 4bc

Canım çok mutlu oldum. Çok şükür güzel haberi aldın benimde transfer edilen embriyomun 1 tanesi 4bc. Ve geriye kalan bütün embriyolarım 5. Gün olanlar 4bc
Çok sağol canım. Çok şükür gerçekten kaç gündür o kadar stresliydim ki bugün rahatladım. Embriyolog bizim puanımız kıttır dedi bizim 4bc verdiğimiz embriyoya onlar aa bile verebilir o yüzden hiç kötü düşünmeyin kalitesi gayet iyi gebelik vaad eden embriyolar hepsi dedi. 3 tane de gelişimi devam eden embriyo varmış onlarada yarın bakılacak haber vericekler yine

Banada aynısını demisti. Bizim puanımız kıttır gebelik vaadetmezse zaten dondurmayız demisti. Ya kalite pekte onemli degil bak benim 5ab 4bb iki tane ikiside tutmadı. Bunlar 4bb 4bc nasip oldu ama tek mi ciftmi suan belli degil. Onlarida yarın dondururlar muhtemelen.

İnşallah canım gelişirlerse dondururlar. Dediğin gibi bende takılmadım zaten kaliteye pek bu aşamaya geldiler ya o bile bana yetti. Senin ne zaman belli olacak canım ikisininde tutup tutmadığı

İnşallah canım gelişirlerse dondururlar. Dediğin gibi bende takılmadım zaten kaliteye pek bu aşamaya geldiler ya o bile bana yetti. Senin ne zaman belli olacak canım ikisininde tutup tutmadığı
Salı günü bakıcaz canım keseye artik nasip. Ya tutundu diye sağlıklı ilerlicek diye birsey yok ki keske olsa. Sonra yine başlıyor bebek goruncek mi haftasiyla uyumlumu. Kalp atışı duyulcak mı. Sanırım hepimiz kucagimiza aldığımızda anca rahat edicez

Bende bugün kotrole gittim
Kızlaar, çook mutluyum. Bugün embriyoların 5.günüydü 4 tanesi dondurulduu 4ünde kalitesi 4bcymiş nasıl sizcee
Gayet güzel hepsi hadi hayırlı olsun bende bugün kontrole gittim cumartesi transfer

Sanırımmmm ama insan hep bir sonraki aşamaya bir geçsem rahatlıycam diyor ama geçince başka bir şey çıkıyor

Benim yüzümün her yerinde sivilce çıktı. Kasık ağrım bir yandan mide bulantim bir yandan. Cok zor geçiyor benim ya bir iyiyim bir kötüyüm. Göbegim zaten mosmor oldu elim titriyor igne vururken. Karnımda şişlik var. Hersey bir yandan kızlar

Orası öyle tabiki canım. Ama en ufak bi mutlu haber almak bile o kadar güzel ki ben mesela bugün havalara uçtum Sende hiç olumsuz düşünme salıya da bir şey kalmadı zaten güzel olucak inşallah her şey.

Bende bugün kotrole gittim

Gayet güzel hepsi hadi hayırlı olsun bende bugün kontrole gittim cumartesi transfer
Çok rahatladım canım gerçekten çok şükür. Haftaya yani hayırlısı olur inşallah bir daha çağırmadı mı kontrole. Benimde âdetim gelicek gibi bugün yarın transfer sürecine giricez gibi görünüyor

Hadi ya hala devam ediyor yani bunların hepsi zor mu geçicek acaba hamilelik süreci yoksa ilaçlarla mı alakalı iğne kan sulandırıcı mı hala canım o çok yakar gerçekten zor ya sivilce benimde çok çıkıyor o hormonlardan yüksek ihtimalle

Evet kan sulandırıcı canim. agrilar neden geçmedi bilmiyorum sürekli ağrıyor korkuyorum bir is yapmaya bile yazdığımda normal dedi bukadar olması normal mi onuda bilmiyorum. Anlamda veremedim. Salı günü gidiyim söylücem insallah o zamana kadar birsey olmaz

Gerçektende zor canım insan panikliyor bi de en ufak bir şeyde biraz daha sabırlı olmaya çalış hayırlısıyla bi gitte bakalım içimiz rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…