Dç.dr Özkan özdamar

Olsun canim seni bekleyen 4 tane nur topu gibi embriyon var canım. Ben onlarla gebelik elde edecegini düşünüyorum
İnşallah canım. Bende moralimi bozmadım hiç öncekine göre çok iyi bir sonuç elde ettik o yüzden çok mutluyum aslında 4 tane embriyom var dediğin gibi bu kez olacak allahın izniyle Bende bugün adet oldum salı gününe randevu istiycem inşallah verirler

Verirler canım sabahtan veriyor zaten regli olanlar icin hayirlisiyla başlarsın

Günaydın canım 20. Günü bugün senin kaçıncı günü. Benim rahim biraz gec kalınlaştı galiba
Canım merhaba yanlıs hatırlamıyorsam senin bir transferin mi ertelenmisti? Bugün kanamam oldu transfer önümüzdki cumarteydi ertlendi çok üzgünüm

Canım merhaba yanlıs hatırlamıyorsam senin bir transferin mi ertelenmisti? Bugün kanamam oldu transfer önümüzdki cumarteydi ertlendi çok üzgünüm
Evet ama kanamadan değil benim yumurta gelişimi olmadığı icin ertelendi. Rahim iyi değilmiş demek ki canim senin ertelenmesi daha hayırlıdır belki. Hem embriyon bosuna gitmedi hemde en azından verdiğin para kararı gitti transfer ücreti gitmemis oldu

Yogun kanamami yaşadın? Nasil bir kanama geldi
Evet yoğun bir kanama geldi,özkan hocaya söylediler muayeneye çağırdı baktı çok kanaman var dedi iptal etti. Sebep olarak hormonlarında dalgalanmalar oldu böyle kanamada negatif sonuç alman ihtimalimiz çoj dedi

Evet transfer ücreti vermedik ama bu başlangıçta ki paketi vermekte insananji koyuyor az değil 28+ilaclar + ümitler.
Yorucu gerçekten

Evet transfer ücreti vermedik ama bu başlangıçta ki paketi vermekte insananji koyuyor az değil 28+ilaclar + ümitler.
Yorucu gerçekten
Evet cok yorucu malesef bana iptal falan diyince cok üzülmüştüm ama sonra nasip boyleymis dedim. Son transferimde de kanlı su geldi benden ama catlama oldugu içindi sanirim. Biraz estrofemle destekledi kanamada görmedi baktı özellikle. Sorun olmaz birdaha gelirse ozaman konuşuruz dedi benim birdaha gelmedi cok sukur pozitif oldu. Ana kanama degildi benim bu son daki

Yok benim gün boyu süren pembe kanamam vardı hatta muayane ederken kendiside gördü çok geliyor böyle yapamammdedi. Rahmin kalığınlığı iyi aslında dedi ama beni yine tatmin etmedi. Hormonlara bağlı dedi sadece. Ee kan vermedim bugün. En son iki gün önce vermiştim ozaman başlamaya değer görüyordu şimdi ne oldunacaba

Kanama bazen hormonlar iyi olsada oluyor benim bir an geldi kesildi hic gelmedi sonra. Gittiğimde de gormedi bende ondan iptal etmedi. Senin etmese kanla beraber atılır embriyo bu sefer dışarı az birsey gelip dursa rahimi desteklerdi benimki gibi ama cok geldigi icin rahim uygun değildir diye düşündü büyük ihtimalle. Bende gittiğimde kan vermemistim sadece muayene etmisti. Sonra kan istemişti kanama devam etmiyor diye sonrasinda da ilac yazdi

Çok üzüldüm transfer iptal dediğinde ama insna düşünüyor hayatta neler var.. sabredeceğiz başka çaremizde yok

Evet yoğun bir kanama geldi,özkan hocaya söylediler muayeneye çağırdı baktı çok kanaman var dedi iptal etti. Sebep olarak hormonlarında dalgalanmalar oldu böyle kanamada negatif sonuç alman ihtimalimiz çoj dedi
Çok geçmiş olsun canım. Garip gerçekten durup dururken böyle bi kanamanın gelmesi yapay siklus mu ilerliyordu sürecin.

Doğaldı birde:)
Hayırlısı canım ya ne desek boş gerçekten. Transfer olupta olumsuz sonuç almaktansa embriyon boşa gitmemiş en azından öyle düşünelim. Ne dedi peki önümüzdeki ay tekrar çağırdı mı ara mı verelim dedi. Bende keşke bir ay daha bekleseydim sonra gitseydim moduna girdim daha tam toparlanamadan vücut tekrardan başlıycak süreç sanki ara verilse daha iyi gibi geliyor

Evet keşke gitmeseydim biliyor musun. Pişman oldum. Ama işte duygular.. anne olma hevesi.. insan ister istemez acele ediyor. Duygularımızın önüne geçemiyoruz. Ben doktora gittim ama çok içimden geçmiyordu. Giderken yine ağlamıştım.:) bir sonraki reglinde gel dedi ama ben 2 regli daha bekleyeceğim biraz şu hormonlarım düzelsin. İlaçlardan dolayı galiba regli düzensizliği yaptı.

Evet canım ilaçlar çok etkiliyor gerçekten kendini hazır hissetmediğinde kesinlikle beklemek gerek. Dediğin gibi anne olma hevesi duygular olunca sabırsızlanıyoruz beklemek çok zor geliyor.Aslında genelde yumurta toplamadan sonra 2 regl bekliyorlar rahim dinlendirme yapıyolar ama benide çağırdı direk adet olunca şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…