Amin benimde ::))Tebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel haberler alıyoruz iki gündür artık darısı başıma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin benimde ::))Tebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel haberler alıyoruz iki gündür artık darısı başıma![]()
9.640 tl idi yanlış hatırlamıyorsamNe kadardı acaba ücreti
Teşekkür ederik canimCanımmm benim tebrik ediyorummm sizibende bugün özkan beyle görüştüm 2. Transfer için hazırlıklara başladık siz transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne kullandınız sürecinizi anlatırmısınız
özkan beye gidip pozitif görmek beni mutlu ediyor..
Amin canım inşallah. Benim henüz toplama aşamasında senin transfer sırada sen varsın canım o zamanAmin benimde ::))bizimde
![]()
Benim de dondurulmuş embriyom var o çözülecek :) büyük ihtimalle aynı tarihe denk geleceğizAmin canım inşallah. Benim henüz toplama aşamasında senin transfer sırada sen varsın canım o zaman![]()
Yok canım benim her türlü rahim dinlendirme olucak zaten dondurulacak embriyolar bi kaç ay bekletir muhtemelenBenim de dondurulmuş embriyom var o çözülecek :) büyük ihtimalle aynı tarihe denk geleceğiz
Sizin embriyolar hangi kalite kaçıncı gün embriyosu?Benim de dondurulmuş embriyom var o çözülecek :) büyük ihtimalle aynı tarihe denk geleceğiz
5.gün embriyosu ilk transferde 4ab ydi negatif oldu. Şimdi 4ba transfer olacakSizin embriyolar hangi kalite kaçıncı gün embriyosu?
Her aşaması çok zor ya:) her aşaması heycanlı. Şuan mesela heyecanlıyım , ama transferden sonra heycan strese yerini bıraktı bende. Çok stres yaptım beklerken. 5.gün kan verdim beni çok demorilize etti.Yok canım benim her türlü rahim dinlendirme olucak zaten dondurulacak embriyolar bi kaç ay bekletir muhtemelen
Cok guzel sağlıkla tutunsun insallah5.gün embriyosu ilk transferde 4ab ydi negatif oldu. Şimdi 4ba transfer olacak
İnşallah bende bu sefer güzel haberimi buraya yazarım.. ben bugün bu serumu sordum herkese kullanmıyoruz tekrarlayanlarda kullanıyoruz dedi. Sizin 2. Transferde nasıl oldu acaba doktor mu önerdiCok guzel sağlıkla tutunsun insallah
Evet gerçektende öyle. Bana en zor gelen aşama yumurta toplama aşaması çok ağrılı geçiyor yıpratıyor insanı. İnşallah bu son olur fazla embriyom olsun en azından sadece transfer olurum diye düşünüyorum sıfırdan başlamak hem vakit kaybı hemde yorucu gerçekten.Her aşaması çok zor ya:) her aşaması heycanlı. Şuan mesela heyecanlıyım , ama transferden sonra heycan strese yerini bıraktı bende. Çok stres yaptım beklerken. 5.gün kan verdim beni çok demorilize etti.
2. Transfer degil 3. Transferde kullanıldı. 1 negatif 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum ne dediyse ne önerdiyse onu yaptım.İnşallah bende bu sefer güzel haberimi buraya yazarım.. ben bugün bu serumu sordum herkese kullanmıyoruz tekrarlayanlarda kullanıyoruz dedi. Sizin 2. Transferde nasıl oldu acaba doktor mu önerdi
Anladım canım2. Transfer degil 3. Transferde kullanıldı. 1 negatif 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum ne dediyse ne önerdiyse onu yaptım.
Kesinlikle, biz en başta embriyo dondurmayı aklımızın ucundan geçirmiyorduk konuyada çok hakim değildik tabi. Şimdi diyorum iyiki embriyom var yoksa her şey yeniden başlayacaktıEvet gerçektende öyle. Bana en zor gelen aşama yumurta toplama aşaması çok ağrılı geçiyor yıpratıyor insanı. İnşallah bu son olur fazla embriyom olsun en azından sadece transfer olurum diye düşünüyorum sıfırdan başlamak hem vakit kaybı hemde yorucu gerçekten.
Geride embriyo kalıyorsa mutlaka hiç düşünmeden dondurulmalı canım ya iyi yapmışsınızKesinlikle, biz en başta embriyo dondurmayı aklımızın ucundan geçirmiyorduk konuyada çok hakim değildik tabi. Şimdi diyorum iyiki embriyom var yoksa her şey yeniden başlayacaktı![]()
Bakalım bu sefer sürec nasıl olucakGeride embriyo kalıyorsa mutlaka hiç düşünmeden dondurulmalı canım ya iyi yapmışsınız