• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dç.dr Özkan özdamar

Canımmm benim tebrik ediyorummm sizi💕 bende bugün özkan beyle görüştüm 2. Transfer için hazırlıklara başladık siz transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne kullandınız sürecinizi anlatırmısınız 🥺 özkan beye gidip pozitif görmek beni mutlu ediyor..
Teşekkür ederik canim 🌸 Bol su içtim canim en az 2 litre yemekleri cok baharatlı yememeye çalıştım. Hic ağır kaldırmadım. Arada yürüyüş yaptım. Ayaklarımda cok üşüme olmustu sıcak su torbası koydum hep. Ilaclari zamaninda aldim. Cok sağlıklı beslenmedim normal ne cikarsa evde onu yedim. Hamburger yediğimde oldu ama asitli içecek tuketmedim ayran içtim yaninda mesela. Pırasa ıspanak yediğimde oldu . Hic kahve tuketmedim. Kola içmedim hazır meyve suyu icmedim. Paketli gıda olarak cipsti çikolataydi boyle seyler hic yemedim. Bunları Bayadır yemiyorum bu arada. Cig badem çiğ fıstık falan yedim. Kahvaltida haşlanmış 1 yumurta mutlaka yedim. Cok ekstra birsey yapmadım

Yok canım benim her türlü rahim dinlendirme olucak zaten dondurulacak embriyolar bi kaç ay bekletir muhtemelen
Her aşaması çok zor ya:) her aşaması heycanlı. Şuan mesela heyecanlıyım , ama transferden sonra heycan strese yerini bıraktı bende. Çok stres yaptım beklerken. 5.gün kan verdim beni çok demorilize etti.

Cok guzel sağlıkla tutunsun insallah
İnşallah bende bu sefer güzel haberimi buraya yazarım.. ben bugün bu serumu sordum herkese kullanmıyoruz tekrarlayanlarda kullanıyoruz dedi. Sizin 2. Transferde nasıl oldu acaba doktor mu önerdi

Her aşaması çok zor ya:) her aşaması heycanlı. Şuan mesela heyecanlıyım , ama transferden sonra heycan strese yerini bıraktı bende. Çok stres yaptım beklerken. 5.gün kan verdim beni çok demorilize etti.
Evet gerçektende öyle. Bana en zor gelen aşama yumurta toplama aşaması çok ağrılı geçiyor yıpratıyor insanı. İnşallah bu son olur fazla embriyom olsun en azından sadece transfer olurum diye düşünüyorum sıfırdan başlamak hem vakit kaybı hemde yorucu gerçekten.

İnşallah bende bu sefer güzel haberimi buraya yazarım.. ben bugün bu serumu sordum herkese kullanmıyoruz tekrarlayanlarda kullanıyoruz dedi. Sizin 2. Transferde nasıl oldu acaba doktor mu önerdi
2. Transfer degil 3. Transferde kullanıldı. 1 negatif 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum ne dediyse ne önerdiyse onu yaptım.

Evet gerçektende öyle. Bana en zor gelen aşama yumurta toplama aşaması çok ağrılı geçiyor yıpratıyor insanı. İnşallah bu son olur fazla embriyom olsun en azından sadece transfer olurum diye düşünüyorum sıfırdan başlamak hem vakit kaybı hemde yorucu gerçekten.
Kesinlikle, biz en başta embriyo dondurmayı aklımızın ucundan geçirmiyorduk konuyada çok hakim değildik tabi. Şimdi diyorum iyiki embriyom var yoksa her şey yeniden başlayacaktı🥺

Kesinlikle, biz en başta embriyo dondurmayı aklımızın ucundan geçirmiyorduk konuyada çok hakim değildik tabi. Şimdi diyorum iyiki embriyom var yoksa her şey yeniden başlayacaktı🥺
Geride embriyo kalıyorsa mutlaka hiç düşünmeden dondurulmalı canım ya iyi yapmışsınız

Back
X