- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amcamlar onların üst katında oturuyor, yengemi arayıp haberdar edeceğim en azından vicdan azabı çekmem. ne yapacaklarına da onlar karar verir artıkKendinizi kardeşinizi uzak tutun. Olay ciddileşmeden ebeveynlerinize haber edin. Olmaz böyle. Kimsenin günahını almak istemem ama çok kötü haberler okuyoruz malum.
Ailenizin haberi olmali. Bu sadece sizin alacaginiz onlemlerle bas edilebilecek birşey değil. En azindan onlar dedenizi gozetim altinda tutarda baska birine zarar verecegi varsa onlemis olurlar. Hayatta tek sizin kardesiniz yok. Kimsenin basina boyle birsey gelmesin.Herkese merhaba, günlerdir içimi yiyen ve kimseye anlatamadığım bir şeyden bahsedeceğim. Yaklaşık 70 yaşında olan dedemin bilgisayarını kullanırken arama geçmişi gözüme çarptı, ben de maalesef merak edip baktım. Cinsel içerikli şeyler araştırılmış üstelik hayvan ve çocukların içinde olduğu aramalar da vardı. Gerçekten kendisinden inanılmaz soğudum. 8 yaşında bir kız kardeşim var ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bunu ne aileme ne de arkadaşlarıma anlatabilirim.
güncelleme : anneme anlattım ve çok mantıklı şeyler söyledi, o da babamla konuşacak. inanılmaz rahatladım. teşekkür ederimHerkese merhaba, günlerdir içimi yiyen ve kimseye anlatamadığım bir şeyden bahsedeceğim. Yaklaşık 70 yaşında olan dedemin bilgisayarını kullanırken arama geçmişi gözüme çarptı, ben de maalesef merak edip baktım. Cinsel içerikli şeyler araştırılmış üstelik hayvan ve çocukların içinde olduğu aramalar da vardı. Gerçekten kendisinden inanılmaz soğudum. 8 yaşında bir kız kardeşim var ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bunu ne aileme ne de arkadaşlarıma anlatabilirim.
güncelleme : anneme anlattım ve çok mantıklı şeyler söyledi, o da babamla konuşacak. inanılmaz rahatladım. teşekkür ederim
bütün tavsiyeler için.
Keşke öyle olsa. Öyle bir adalet sistemi var mı ki? Olsaydı binlerce sapık uygulamaya geçmeden yakalanmış olmaz mıydı?dedeyi almaları an meselesi yani
Allah belasını versin.. öldüyse mezar kabul etmesin böyleleriniBenim okuldan beri tanıdığım bir arkadaşımın kocası, kızı daha 2 yaşındayken vefat etti ve benim arkadaşım çok erken çalışma zorunda kaldı. Komşularına bir yaşlı eş vardı, hic çocukları olmamış, o yaşlı kadın, arkadaşıma teklif etmiş, çalışırken, küçük kızını onlara bırakabilir, biz severek bakarız demiş. Bazi zaman hafta sonlarında, akşama beraber bir yere eğlenmeye çıkınca, kızını hep o yaşlılara bıraktı, ve çalışırken Ke de o kücük kız çocuğu o yasli insanlarda kalıyordu. Kız büyüdü, üniyi bitirdi ve biz biraz sasiriyorduk, niye erkek arkadaşı daha hiç olmadı diye, cünkü kız çok güzel. Yani isteyen çok olması lazım. Annesi Birgün sormuş, niye erjek arkadaşın yok diye. Kız demiş ki, o küçükken, yaşlı insanlarda kalınca, bazı zaman, dede kızın önünde pantolonunu açıp, kendi şeyiyle oynuyormuş ve bu kızı çok korkutmuş ozaman. Annesi şok oldu, kızın anlattıklarını duyunca. Niye bana söylemedin diye sormuş, korktum, sen veni birdaha oraya götüremezsin diye demiş. Cünkü yaşlı kadın, hep onunla güzel pastalar yapıyormuş, en heyecanlı masalları anlatıyormuş, cok güzel oyunlar oynuyormuş. Ve hep adamın karısı bunları kısa bir zaman için de olsa, yalnız bırakınca, dede hemen donunu açıp kendi şeyiyle oynarmis kızın önünde. O yüzden, kızcağız erkeklerden daha gala çok korkuyor ve daha çok cinsellikten korkuyor.
bu interpolle falan baglantili bir uygulama sadece bizimle alakali degil yani.Keşke öyle olsa. Öyle bir adalet sistemi var mı ki? Olsaydı binlerce sapık uygulamaya geçmeden yakalanmış olmaz mıydı?
Ama ilk etapta %90 aratmıştır internetten. Sapık ruhlu olmanın sınırı yok onlarda.bu interpolle falan baglantili bir uygulama sadece bizimle alakali degil yani.
uygulamaya gecenlerin hepsinin once internetten arattigini soyleyemeyiz