dedikodum yapılırken duydum :(

egeesk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
300
197
merhaba kızlar.
dün işten biraz erken çıktım ve eve geldim. apartmandan içeri girdiğimde yüksek sesle konuşmalar duydum. gelen ses bizim kayınvalidenin ve alt komşunun. bizim komşuları kayınvalide çok eskiden tanıyor eski komşuları yani. oturmaya gelmiş demek ki bende bir uğrayayım dedim tam zili çalacaktım baktım benden bahsediyor bizim gelin cins işte diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü , direk kendi evime çıktım. daha öncesinde de alttaki komşuyla karşılaştığımızda bizede bekleriz dediğimde kadın bana sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz tarzında bişey söylemişti bende anlam verememiştim. hatta kayınvalidenin bulunduğu bir ortamda muhabbeti geçmişti; bana böyle dedi niye ki anlam veremedim dediğimde kayınvalide, amaan boşver onu dengesiz filan demişti. şimdi düşünüyorumda kadın bildiğin laf çakmış bana ne anlatıldıysa hakkımda.

çok üzüldüm ve şimdi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. çok şaşkınım bi insan niye kötüler gelinini ele karşı? ne önerirsiniz?

duyduğunu belli etme bence haklıyken haksız olursun üste çıkmaya çalışır bizi dinledin demek diye.

ben bazı kayınvalideleri hiç anlamıyorum. gelini yanındayken he annem he kuzum der,gelin yokken elalemin kadınlarına dert yanarlar.Vallahi pes

duyduğunu belli etme bence haklıyken haksız olursun üste çıkmaya çalışır bizi dinledin demek diye.

ben bazı kayınvalideleri hiç anlamıyorum. gelini yanındayken he annem he kuzum der,gelin yokken elalemin kadınlarına dert yanarlar.Vallahi pes
eşime söyledim ama. çok bozuktum anladı zaten bişey olduğunu. ben sorarım ona dedi bende boşver inkar eder zaten dedim.

Anlasıldı, direkt size soylenmıs, için içini yıyorsa, sorabılırsın kv.ne usulunce. ''duydum ve cok kırıldım'' dıye. Belki konu baskadır, ıcınız rahatlar.
başka değil net duydum çünkü çok sesli konuşuluyordu. söylerken ki yüz ifadesini bile canlandırabiliyorum gözümün önünde

merhaba kızlar.
dün işten biraz erken çıktım ve eve geldim. apartmandan içeri girdiğimde yüksek sesle konuşmalar duydum. gelen ses bizim kayınvalidenin ve alt komşunun. bizim komşuları kayınvalide çok eskiden tanıyor eski komşuları yani. oturmaya gelmiş demek ki bende bir uğrayayım dedim tam zili çalacaktım baktım benden bahsediyor bizim gelin cins işte diye. başımdan aşağı kaynar sular döküldü , direk kendi evime çıktım. daha öncesinde de alttaki komşuyla karşılaştığımızda bizede bekleriz dediğimde kadın bana sizi rahatsız etmeyi düşünmüyoruz tarzında bişey söylemişti bende anlam verememiştim. hatta kayınvalidenin bulunduğu bir ortamda muhabbeti geçmişti; bana böyle dedi niye ki anlam veremedim dediğimde kayınvalide, amaan boşver onu dengesiz filan demişti. şimdi düşünüyorumda kadın bildiğin laf çakmış bana ne anlatıldıysa hakkımda.

çok üzüldüm ve şimdi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. çok şaşkınım bi insan niye kötüler gelinini ele karşı? ne önerirsiniz?

Ben olsam ilk eşime gidip söylerdim anan dedikodumu yapıyor elaleme diye:KK53:

ve mesafe koyardım neden soğuksun derse yapıştırırdım cevabı cinsim işte de o yüzden derdim

anlardı zaten anlayacağını

Ben olsam ilk eşime gidip söylerdim anan dedikodumu yapıyor elaleme diye:KK53:

ve mesafe koyardım neden soğuksun derse yapıştırırdım cevabı cinsim işte de o yüzden derdim
eşime söyledim ve bana inanıyor zaten. o da anlam veremedi. mesafeli sayılır ilişkimiz zaten haftada 1 gider çayımızı içer geliriz. beni sinir eden ortada bişey yok yani sen niye beni kötülüyorsun elaleme. açıkçası kavga etmeden bildiğimi bilsin istiyorum bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin ama nasıl?

eşime söyledim ama. çok bozuktum anladı zaten bişey olduğunu. ben sorarım ona dedi bende boşver inkar eder zaten dedim.

Açıkça bir şey söylemeye gerek yok; ancak konuşma içerisinde insanlar ne kadar akılsız, dedikodu yapıp, milleti çekiştirdikleri kişinin, benimle de dedikodu yapıp arkalarından atabileceğini unutuyorlar deyip bir kıl atın ortaya, gerisini seyredin keyifle :)))) Kıvranır durur ne oluyor, bu komşu birine bir şey mi çıtladı, arkamdan neler dönüyor diye uykuları kaçar :)))

Açıkça bir şey söylemeye gerek yok; ancak konuşma içerisinde insanlar ne kadar akılsız, dedikodu yapıp, milleti çekiştirdikleri kişinin, benimle de dedikodu yapıp arkalarından atabileceğini unutuyorlar deyip bir kıl atın ortaya, gerisini seyredin keyifle :))))
o kadar yüzsüz ki aaa valla öyle ne insanlar var der. dedikodu mu hiç tarzım değil diye ekler bi de :KK53:

Anlasıldı, direkt size soylenmıs, için içini yıyorsa, sorabılırsın kv.ne usulunce. ''duydum ve cok kırıldım'' dıye. Belki konu baskadır, ıcınız rahatlar.
Sorsa kizcaz suclu olur beni mi takip ediyorsun kapımı dinliyorsun diye üste çıkar

o kadar yüzsüz ki aaa valla öyle ne insanlar var der. dedikodu mu hiç tarzım değil diye ekler bi de :KK53:

Ama içine kurt düşer, acaba ne oluyor, arkamdan ne iş dönüyor diye uykusu kaçar :)) bunu tabi biraz kinayeli söyleyin
Edepsiz insanlar işte, çok da üzmeyin kendinizi, kayınvalide tamam ama o da el sonuçta

Bana da arkadasım benım dedıkodumu yaparken yanlıslıkla bana atmıstı o mesajı. Allah gösteriyor ıste bır sekılde

merhaba kızlar.

O sırada kapıyı çalıp gircektin içeri hayırdır ne cinsligimi gördün diyecektin bakalim ne yapacaktı

Sorsa kizcaz suclu olur beni mi takip ediyorsun kapımı dinliyorsun diye üste çıkar

Ne bıleyım, herkesi kendimiz gibi sanıyoruz, biz olsak yerın dıbıne gırerız.
O an tepki verilse iyi olurmus aslında...
''Hayırdır genşşşler, dedikodumu mu yapıyorsunuzzzz?'':KK11: diye :KK70::KK70::KK70:

X