Dedikodumu yapan kadın

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba hanımlar aslında bu tarz şeylere kafa yormam ama bu kadın sınırları zorluyor
1.5 yıl önce ailecek pikniğe gittik karşı komşu aramıştı dedem gelmiş bana görücü getirmişti gerizekalı bir dedem var
Ben çıkmadim karşılarina kadın iki gün sonra yine geldi, ben istemediğimi söyledim konu kapandı.
Farkli insanlardan duyduğum bazı lafları duydum
O kız tek başına çarşıya bile gidemiyor benim oğluma göre değil ben demişim çarşıya gidemiyorum diye
Annem onu pazarda görünce arkasına dönüyormus bunu da bir başkası dedi
En sonu da annemin bekarken yaşadığı köyünü duyunca kadın bir tuhaf olmuş.
Bu arada oğlu da nişanli yani.
Ne yapmalıyım ben bu kadına.

Neyin kafası bu.. Terk derdiniz bu olsun takılmayın bu boş konulara..

Normalde takılıyorum ama sürekli farklı kişilerden duyuyorum surrkli arkamdan bu şekilde laflar diyor.
Günahlarınız dökülüyor bu şekilde düşün laf getirenler de tuhaf.. Onlardan laf getiren senden De onlara götürür agızının payını verirsen birdaha laf getirmez

farkli insanlardan duyuyorsan ; onlar nasi misaade ediyorlar hadi ettiler ne cevap vermisler. bir daha sana boyle bisey gelirse kuyruk acisi var pisirik oglunu kabul etmedim de gec.

farkli insanlardan duyuyorsan ; onlar nasi misaade ediyorlar hadi ettiler ne cevap vermisler. bir daha sana boyle bisey gelirse kuyruk acisi var pisirik oglunu kabul etmedim de gec.
Dedim zaten pisirik demedm oğlu tipsiz olduğu için istemedim dedim.

Dedeye de gerizekalı demek de ne bileyim o_O
Dedem sürekli arkamdan laf çıkarıyor nişanlanmak üzereyim evleri yok erkek tarafının demiş karşı komşuya bu ilk degil zaten
Dede gözüyle bakmıyorum lafda dede

Herkes sizi bilmiyor mu sanki isteyen istediğini desin ..Kafaniza takdığınıza değmez size laf getirenlerede ben o kadını duymak istemiyorum deyip kapatın lafı kafanızda bulanmamış olur

Merhaba hanımlar aslında bu tarz şeylere kafa yormam ama bu kadın sınırları zorluyor
1.5 yıl önce ailecek pikniğe gittik karşı komşu aramıştı dedem gelmiş bana görücü getirmişti gerizekalı bir dedem var
Ben çıkmadim karşılarina kadın iki gün sonra yine geldi, ben istemediğimi söyledim konu kapandı.
O kız tek başına çarşıya bile gidemiyor benim oğluma göre değil ben demişim çarşıya gidemiyorum diye
Konuşsun dursun , takmayın

Kadının oğlu evlenmek üzere bende nişanlanmak üzereyim
Aradan 1.5 yil geçti hala laf.
Bizim komşu teyze de oğlu için anneme beni sormuş, ben istemedim. Kadın beni görünce suratını asıyor tip tip bakıyor, şaka gibi , sanki bir şey yaptım :d Üzerinde durmayın hiç konuşurlar konuşurlar , susarlar .

Böylelerine cevap bile vermemek en güzeli.Bu arada kuşunuz çok tatlıymış 🤗

Back
X