defalarca aldatildim.ve korkuyorum!!!

zambak28

herkese selamlarrrr
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
38
7
Kizlar sizce ne yapmaliyim.7yillik evliyim.esimde acayip bi ego var.4 yillik evliyken esimle 2yillik bi ayriligimiz oldu.bosanma asamasina geldik ama esim bu durumdan hic ders almamis hala daha sanalda yazisiyor.verdigi cevap arkadaslik muhabbeti.gece ozelden de araniyor sizce ne u ya pmaliyim

Ne istersen onu yapabilirsin.
Sonucta şuanki hayatini da tercih eden sen degil misin?

Yapacağın belli hala yapmıyorsan eğer sende onun gibi ol seni geçtim naaabbeeerrr de

Bence boşanmalısınız çünkü bi şans verin desem zaten önceden olmuş ve buna rağmen aynı seyleri yapıyorsa her gün üzülmektense belli bi süre üzülür atlatırsınız zaman geçmeden sizde hayatınızı düzene sokabılırsınız derim daha fazla yıpranmadan bilmıyırum çocuk var mı ama bu kararı verırken de avukata danışıp aldatmayı delil olarak gösterip sizi de cocuğunuza da nafaka ya ada tazmınat alarak kendımızı güvene alarak boşanın derim

Allah sabır versın zor bi durum . Bence oturup mantıklı bı konusma yapmanın vaktı gelmıs . . Bu sekılde ne kadar tahammul gosterebılırsın kı ?

egosu tavan yapar tabi defalarca aldatmis ve siz vazgecemiyorsunuz diye tekrar aldatiyor

Duvara skor tablosu falan mı çiziyorsunuz karı-koca? "Bu evlilikteki 7. aldatma, at bi çizik daha."
Daha önce boşanma aşamasına geldiyseniz, pekala boşanabiliyorsunuz demek ki, hala neyi bekliyorsunuz ki? Adamın uçkur işlerini bırakıp rahip olması falan uzak ihtimaller.
Boğurtlen ya bayılıyorum yorumlarına:KK70::KK15:

2 yıllık ayrılıktan sonra boşanmalıymışsın.
Ha madem o zaman boşanmadın şimdi boşanacaksın.
Yapılacak şey çok açık ve net zaten.

eşimin bi arkadaşı karısını aldatıyomuş kadın bir kere yakalamış affetmiş ama adam hala devam ediyo. eşime dedim ki kadınların en büyük hatası aldatmayı bir kere de olsa affetmek dedim evet haklısın dedi. bir düşün sen eşini defalarca aldatsaydın eşinin tepkisi ne olurdu?

Kizlar sizce ne yapmaliyim.7yillik evliyim.esimde acayip bi ego var.4 yillik evliyken esimle 2yillik bi ayriligimiz oldu.bosanma asamasina geldik ama esim bu durumdan hic ders almamis hala daha sanalda yazisiyor.verdigi cevap arkadaslik muhabbeti.gece ozelden de araniyor sizce ne u ya pmaliyim

defalarca aldatılsam ve sizin gibi affetsem ve artık eşim pişkince arkadaşlık muhabbeti ya takılma sen dese evet bende korkardım.

ne yapmanız konusunda verilecek cevap belli aslında.

Herhalde eşinizin işi ciddiye bildirip eve bi hatun getirmesini bekliyorsunuz... arkadaşım madem adam 2 yıl ayrı da yaşayabilmişsin iflah olmuyor vur kiçina tekmeyi gitsin

X