Defne Samyeli'nin Mimiksiz Kızı Sosyal Medyayı Sallıyor

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Defne Samyeli'nin, bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeleri yüzünden eleştirilen kızı Deren Talu, paylaştığı fotoğraflar ile beğeni rekoru kırıyor.
deren_5711.jpg

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu birlikte çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Haber ortamından sıkıldığını söyleyen Defne Samyeli, yakında albüm çıkaracak.
efne.jpg

Defne Samyeli şu sıralar albüm çalışmalarıyla birlikte bütün enerjisini kızı Deren Talu'nun mankenlik serüveninde başarılı olması için harcıyor.

Deren, tıpkı annesi gibi genç yaşında mankenlik yapmaya başladı. İlk zamanlarda özellikle bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeler eleştiri konusu olan Talu, zamanla kendisini geliştirdi.

Göz dolduran güzelliğiyle bilinen Talu, boyu ve fiziğiyle olduğu gibi bakışlarıyla, mimikleriyle de ilgi çekmeye başladı. Deren Talu mankenlik hayatında gösterdiği başarıyla her anlamda eski manken olan annesi Defne Samyeli'yi geride bıraktı.

deren_5711.jpg
efne.jpg
defne-samyeli-nin-kizi-deren-goz-doldurdu-7132218_2149_m.jpg
defne-samyeli-nin-kizi-deren-goz-doldurdu-7132218_4956_m.jpg
defne-samyeli-nin-mimiksiz-kizi-sosyal-medyayi-7132218_4952_m.jpg
defne-samyeli-nin-mimiksiz-kizi-sosyal-medyayi-7132218_6187_m.jpg
defne-samyeli-nin-mimiksiz-kizi-sosyal-medyayi-7132218_8389_m.jpg
deren-talu4_400.jpg
deren-talu5_400.jpg
deren-talu6_400.jpg
deren-talu9_400.jpg

haha benim de bir ark böyle
kızı görsen taş bebek dersin ama bir gülmez mi bir konuşmaz mı insan pof:KK70:

Diz kapakları ve bacakları şekilsiz gibi geldi bana ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum ki ? Abareey şimdi yakalanmayalım - Taş gibi gız kıskanma ! efektlerine :KK20:

Diz kapakları ve bacakları şekilsiz gibi geldi bana ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum ki ? Abareey şimdi yakalanmayalım - Taş gibi gız kıskanma ! efektlerine :KK20:
yok banada öyle geldi taş gibi kız doğru ama hakkını yemedik ki sonuçta kız çirkin dememişsin :KK70:

yok banada öyle geldi taş gibi kız doğru ama hakkını yemedik ki sonuçta kız çirkin dememişsin :KK70:

haklısın dız kapakları hos degıl bencede

Aman iyi bari benim gibi düşünen birileri de varmış :KK5: , epey de ürkmedim değil doğrusu fikrimi belirtirken

Defne samyeli kızından daha taş insan hiç mi yaşlanmaz

ablası gibi duruyor kızın en fazla 4,5 yaş büyük gibi

kızı onun aksine daha olgun gösteriyor

Yüz yapısından sanırım , belki de defne samyeli daha bir tanıdık ve samimi durduğundan olabilir.. Sonuçta ifadesizliğinden dem vuruluyormuş kızının o nedenle de daha olgun bulmuş olabilirsiniz belki bilemedim

Aman iyi bari benim gibi düşünen birileri de varmış :KK5: , epey de ürkmedim değil doğrusu fikrimi belirtirken

Yüz yapısından sanırım , belki de defne samyeli daha bir tanıdık ve samimi durduğundan olabilir.. Sonuçta ifadesizliğinden dem vuruluyormuş kızının o nedenle de daha olgun bulmuş olabilirsiniz belki bilemedim
cok duzgun bı goruntusu yok dızkapaklarının belkı cok zayıf ondanda olabılır

Maşallah yaaaa, süüüüüpersin Defne Samyeli, abla kardeş gibiler.

Sanki güzelliğinden mi gelmiş buralara, annesi ünlü olmasa şimdi ne yapıyordu kim bilir..

Sanki güzelliğinden mi gelmiş buralara, annesi ünlü olmasa şimdi ne yapıyordu kim bilir..

Sorma yahu.. Sibelcanın kızı var bir de benim favori ünlü çocuğum o :KK55:
Tamam annesi de kilolu falan ama yine bir cazibesi var, hiç anlayamıyorum gerçekten insan hiç mi uğraşmaz yahu bakım neyim yapmaz halbuki benim zihniyetimce ünlülerin maddiyatı iyidir e o zaman yapılmak istenen hemen hemen her şey yapılabilir en azından kilo vermeli. Keza annesi ünlü biraz ya biraz çok değil bakımlı olsa kilo verse o da illa bir yerde oynar model olur vs. oyunculuk şarkıcılık derken alır yürür ama nerdee.. Sanırım hiç anlayamayacağım şu tanındık yüzlerin çoluk çocuklarını

güzel kız ama sanki biraz seksi görünmek istiyo ve kendini zorluyo gibi...

Manken gibi bir kız yani şu yönden mankenler hani podyumda yürürken daha çok belli bir ifade etmezler ya aynen öyle.

Kesinlikle annesi daha güzel ve çekici bi kadın .
Defne Samyelinin kızı yazısını okuyunca küçük bi kızdır diye düşünmüştüm böyle annesiyle aynı yaşlarda duran bi hatun hiç beklemiyordum :KK48::KK37:

X