"degerini anlama ve süründürme" incileri

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
her kadının bu konuda bir kaç maddesi vardır haliyle..

sevdigi erkege uygulayacı taktikler :32:

onun;sizin degerini anlaması için düşünülenler..

ilişkiniz monotonlaşmıs eski ilgiyi göremiyosunuzdur..

bu durumdaki "degerini anlama ve süründürme" incileriniz nedir??..

tecrübelerime dayanarak sadece "kaybetme korkusu" diyebilirim seni cepte görürse verdiği değer bi yere kadar oluo arkadaşım.ama ona kaybetme korkusunu vermelisin tabi direk değil ama baskalarınında seni istediğini onla olmasada mutlu olabileceğini hissettirmelisin bence :)

Başka şeylerle ilgilenmek...Öyle olmasa da başka şeylerle de mutlu olacağımı göstermek...

tecrübelerime dayanarak sadece "kaybetme korkusu" diyebilirim seni cepte görürse verdiği değer bi yere kadar oluo arkadaşım.ama ona kaybetme korkusunu vermelisin tabi direk değil ama baskalarınında seni istediğini onla olmasada mutlu olabileceğini hissettirmelisin bence :)

1.madde senden.. tesekkürler..
:46::46::46::46:

katılıyorum ama mesela biraz taktik verebilir misiniz daha somut şekilde bu konuda?
cepte görmemesi için, şunu yap şunu yapma gibi?

onun ilgisine ihtiyacın olduğunu her yolla anlatmayı denemişsen, ve anlamamışsa,
tam tersi, ilgisine ihtiyacın yokmuş, kendi kendinle mutluymuşsun gibi hareket etmek.
insan nasıl hareket ederse ya da ne derse bir süre sonra gerçekten yaptığı veya söylediği şeyin gerçekliğine inanıyor.
yani ilgi ihtiyacının şiddeti azalıyor ve kendini daha özgür hissediyorsun.
çünkü beklenti olmayınca hayal kırıklığı olmuyor.
ayrıca ilgi beklemek yerine kendine kaliteli vakit ayırmak, kendini yenilemek ve minik değişiklikler işe yarayabiliyor.
çünkü önce sen kendini iyi hissediyorsun, ve bu çevrene de yansıyor.
sonuç olarak ilgiyi üzerine geri çekmek isteyen erkek, tekrar ilgi göstermeye başlıyor.

valla bir erkeğin içinde varsa değerinizi anlıyor ve el üstünde tutuyor..
eğer içinde yoksa en kral taktikleri yap yemez.. taktikte bir yere kadar.. diye düşünüyorum...

değerini anlama ve süründürme biraz farklı gibi. değerini ancak zaman gösterir. zaman ver hatta sal gitsin. bu sürede umursama asla. süründürme umursamadığın her an için geçerli. o sürede yavaş yavaş değerini anlar. saldığın zaman bocalar ama hiçbiryere gidemez.:))

bence takdik işlemez işlesede bir dönem işler ancak .sonra yine aynıya döner .bir erkek ilgisizse ilgiszidir çok net .

bir anda gösterdiğiniz ilgiyi bariz bir şekilde kesmek olabilir:82:çünkü erkekleri pohpohlamaya ve aşırı ilgiye alıştırıyoruz ve bunun bir anda kesilmesi şok etkisi yaratıyor üzerilerinde:17:ve nedenini anlamak için konunun üstüne düşüyorlar:1:

tabiii siz isteyin :))) sanki çok biliyorum ya :) benim 1 aylık bir birlikteliğim var ilk biz evli arkadaşlarımız tarafından evlendirilmek için tanıştırıldık yani o beni direk evlenmek isteyen bi kız gördü ilk başta kaybetme korkusu yoktu beni demekki bulamamış benden önce diye düşünüyodu sanırım. bende üstüne düşmedim mesaj atmadım aramadım o ararsa açtım o yaazarsa cvp verdim akşamları beni almaya gelmek istedi işim var arkadaşlarla bi yere gitcez zart curt derkeeen bi baktım ailemle konustum seninle evlenmek istiyorum ben kararımı verdim dedi :))) tabi bu tutmayabilirdi de ama ben sanırım biraz şanslıydım...

onun ilgisine ihtiyacın olduğunu her yolla anlatmayı denemişsen, ve anlamamışsa,
tam tersi, ilgisine ihtiyacın yokmuş, kendi kendinle mutluymuşsun gibi hareket etmek.
insan nasıl hareket ederse ya da ne derse bir süre sonra gerçekten yaptığı veya söylediği şeyin gerçekliğine inanıyor.
yani ilgi ihtiyacının şiddeti azalıyor ve kendini daha özgür hissediyorsun.
çünkü beklenti olmayınca hayal kırıklığı olmuyor.
ayrıca ilgi beklemek yerine kendine kaliteli vakit ayırmak, kendini yenilemek ve minik değişiklikler işe yarayabiliyor.
çünkü önce sen kendini iyi hissediyorsun, ve bu çevrene de yansıyor.
sonuç olarak ilgiyi üzerine geri çekmek isteyen erkek, tekrar ilgi göstermeye başlıyor.

cok tesekkürler cnm bu konuda son derece haklısn

tabiii siz isteyin :))) sanki çok biliyorum ya :) benim 1 aylık bir birlikteliğim var ilk biz evli arkadaşlarımız tarafından evlendirilmek için tanıştırıldık yani o beni direk evlenmek isteyen bi kız gördü ilk başta kaybetme korkusu yoktu beni demekki bulamamış benden önce diye düşünüyodu sanırım. bende üstüne düşmedim mesaj atmadım aramadım o ararsa açtım o yaazarsa cvp verdim akşamları beni almaya gelmek istedi işim var arkadaşlarla bi yere gitcez zart curt derkeeen bi baktım ailemle konustum seninle evlenmek istiyorum ben kararımı verdim dedi :))) tabi bu tutmayabilirdi de ama ben sanırım biraz şanslıydım...

cok tesekkür ederim cnm fikirlerini paylastıgn icin.bu konuda gercekten tavsiyelere ihtiyacm var.Umarım sizler fikirlerınızı paylasırsınz

Back
X