- 24 Şubat 2011
- 2.603
- 25
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecrübelerime dayanarak sadece "kaybetme korkusu" diyebilirim seni cepte görürse verdiği değer bi yere kadar oluo arkadaşım.ama ona kaybetme korkusunu vermelisin tabi direk değil ama baskalarınında seni istediğini onla olmasada mutlu olabileceğini hissettirmelisin bence :)
Başka şeylerle ilgilenmek...Öyle olmasa da başka şeylerle de mutlu olacağımı göstermek...[/QUOTE
![]()
tecrübelerime dayanarak sadece "kaybetme korkusu" diyebilirim seni cepte görürse verdiği değer bi yere kadar oluo arkadaşım.ama ona kaybetme korkusunu vermelisin tabi direk değil ama baskalarınında seni istediğini onla olmasada mutlu olabileceğini hissettirmelisin bence :)
katılıyorum ama mesela biraz taktik verebilir misiniz daha somut şekilde bu konuda?
cepte görmemesi için, şunu yap şunu yapma gibi?
onun ilgisine ihtiyacın olduğunu her yolla anlatmayı denemişsen, ve anlamamışsa,
tam tersi, ilgisine ihtiyacın yokmuş, kendi kendinle mutluymuşsun gibi hareket etmek.
insan nasıl hareket ederse ya da ne derse bir süre sonra gerçekten yaptığı veya söylediği şeyin gerçekliğine inanıyor.
yani ilgi ihtiyacının şiddeti azalıyor ve kendini daha özgür hissediyorsun.
çünkü beklenti olmayınca hayal kırıklığı olmuyor.
ayrıca ilgi beklemek yerine kendine kaliteli vakit ayırmak, kendini yenilemek ve minik değişiklikler işe yarayabiliyor.
çünkü önce sen kendini iyi hissediyorsun, ve bu çevrene de yansıyor.
sonuç olarak ilgiyi üzerine geri çekmek isteyen erkek, tekrar ilgi göstermeye başlıyor.
tabiii siz isteyin :))) sanki çok biliyorum ya :) benim 1 aylık bir birlikteliğim var ilk biz evli arkadaşlarımız tarafından evlendirilmek için tanıştırıldık yani o beni direk evlenmek isteyen bi kız gördü ilk başta kaybetme korkusu yoktu beni demekki bulamamış benden önce diye düşünüyodu sanırım. bende üstüne düşmedim mesaj atmadım aramadım o ararsa açtım o yaazarsa cvp verdim akşamları beni almaya gelmek istedi işim var arkadaşlarla bi yere gitcez zart curt derkeeen bi baktım ailemle konustum seninle evlenmek istiyorum ben kararımı verdim dedi :))) tabi bu tutmayabilirdi de ama ben sanırım biraz şanslıydım...