"degerini anlama ve süründürme" incileri

Kaybetme korkusu ilk önceliğim.
Beni kaybetme korkusunu beraber olduğumuz ilk zamanlardan beri hissettirdim ona.
Bunu çok iyi bildiği için gözünden sakınıyor beni resmen diyebilirim.
Bir diğeri de ilgiyi kesmek.
Bunun da çok işe yaradığını düşünüyorum.
Geçen günlerde tartışıyorduk sevgilimle. Konu da benim gidip geldiğim yerleri her zaman ona haber vermemdi. Tamam dedim, sende yapacaksın aynısını ama. Peki dedi, sonra konuşurken aslında söylemesi gerektiği birşeyi bana söylememiş olduğu çıktı ortaya.
Bende bozuntuya vermeden tamam dedim, bundan sonra ben bir yere giderken haber vereceğim sana bilgin olacak ama ben sana hiçbir şey sormayacağım ne yaptığınla ne ettiğinle ilgilenmeyeceğim, sorunlarını öğrenmek istemeyeceğim dedim. O zaman ben senin umrunda olmayacağım ki dedi.
Artık böyle dedim, hem böyle olursa sorun da yaşamayız dedim.
Bunları tartıştığımız saatte sabah 6. Kapattık telefonları.
Aradan yarım saat geçti, arıyor beyefendi efendim dedim ( normalde hep canım diye açarım o aradığında ), işe giderken yazacağım sana dedi.
Bende böyle birşey istedim mi senden, gerek yok, iyi uykular deyip kapattım tekrar. :ssz:

Yani işin özü taviz vermemekte bence. Bir tek şeye bile göz yumup, alttan alınca gerisi geliyor.
Sessiz kalmayın kızlar. Hoşunuza gitmeyen bir davranışı olduğunda tavrınızı koyun muhakkak.
Siz değil, bırakın o üzülsün. O düşünsün.

evet kesinlikle öyle. bi kez ipin ucu kaçtı mı gerisi geliyor. kaçan kovalanır demişler ne kadar doğru...erkekler hep kaçanı kovalıyo gerçekten de

bir anda gösterdiğiniz ilgiyi bariz bir şekilde kesmek olabilir:82:çünkü erkekleri pohpohlamaya ve aşırı ilgiye alıştırıyoruz ve bunun bir anda kesilmesi şok etkisi yaratıyor üzerilerinde:17:ve nedenini anlamak için konunun üstüne düşüyorlar:1:

tesekkürler :71::71::71:

Kaybetme korkusu ilk önceliğim.
Beni kaybetme korkusunu beraber olduğumuz ilk zamanlardan beri hissettirdim ona.
Bunu çok iyi bildiği için gözünden sakınıyor beni resmen diyebilirim.
Bir diğeri de ilgiyi kesmek.
Bunun da çok işe yaradığını düşünüyorum.
Geçen günlerde tartışıyorduk sevgilimle. Konu da benim gidip geldiğim yerleri her zaman ona haber vermemdi. Tamam dedim, sende yapacaksın aynısını ama. Peki dedi, sonra konuşurken aslında söylemesi gerektiği birşeyi bana söylememiş olduğu çıktı ortaya.
Bende bozuntuya vermeden tamam dedim, bundan sonra ben bir yere giderken haber vereceğim sana bilgin olacak ama ben sana hiçbir şey sormayacağım ne yaptığınla ne ettiğinle ilgilenmeyeceğim, sorunlarını öğrenmek istemeyeceğim dedim. O zaman ben senin umrunda olmayacağım ki dedi.
Artık böyle dedim, hem böyle olursa sorun da yaşamayız dedim.
Bunları tartıştığımız saatte sabah 6. Kapattık telefonları.
Aradan yarım saat geçti, arıyor beyefendi efendim dedim ( normalde hep canım diye açarım o aradığında ), işe giderken yazacağım sana dedi.
Bende böyle birşey istedim mi senden, gerek yok, iyi uykular deyip kapattım tekrar. :ssz:

Yani işin özü taviz vermemekte bence. Bir tek şeye bile göz yumup, alttan alınca gerisi geliyor.
Sessiz kalmayın kızlar. Hoşunuza gitmeyen bir davranışı olduğunda tavrınızı koyun muhakkak.
Siz değil, bırakın o üzülsün. O düşünsün.

evet canım ya cok cok haklısın ..
aynen öyle oluyor ;bi ara bir seye göz yumdunmu üstüne düşmedin mi devamı geliyor.
çok tesekkürler..peki şu kaybetme korkusunu nasıl sagladın biraz acabilir misin ? desem:17:

Son düzenleme:
kesinlikle umursamayın aramayın nerede kaldığını sormayın
onsuzda cıkın gezin eğlenin
çocuğunuz varsa çocugunuzla beraberde sosyal bir insan olabileceğininzi bunu bebeklede başarabileceğinizi ispatlayın(çünkü ben öyle yapıyorum)
ve artık merak edende düşünende sorgulayanda üzülende o oluyor
ne salakmışım eskiden habire mesaj atar pohpohlar sorgular merak eder üstelik
kendi yaptığımıda rapor ederdim geçti o günler geçtiiiii :19::19::52:

kesinlikle umursamayın aramayın nerede kaldığını sormayın
onsuzda cıkın gezin eğlenin
çocuğunuz varsa çocugunuzla beraberde sosyal bir insan olabileceğininzi bunu bebeklede başarabileceğinizi ispatlayın(çünkü ben öyle yapıyorum)
ve artık merak edende düşünende sorgulayanda üzülende o oluyor
ne salakmışım eskiden habire mesaj atar pohpohlar sorgular merak eder üstelik
kendi yaptığımıda rapor ederdim geçti o günler geçtiiiii :19::19::52:

:1::1::1:tabii yaaa ne güzel olmus işte

evet kaçan kovalanıyor, ama mesafeyi korumak lazım, arayı fazla açarsan, gözden kaybolabilirsin! gözden ırak olan gönülden ırak olur mesela yani :)))

daha somut örnekler verelim kızlar ....:44::44::44:
baska düşünceleriniz var mı ?????

hadi paylasın lütfennn :5::5::5:

Son düzenleme:
evet canım ya cok cok haklısın ..
aynen öyle oluyor ;bi ara bir seye göz yumdunmu üstüne düşmedin mi devamı geliyor.
çok tesekkürler..peki şu kaybetme korkusunu nasıl sagladın biraz acabilir misin ? desem:17:
Kaybetme korkusunu nasıl sağladım?
Düşüncelerini anlatırken belli edeceksin onu canım.
Mesela davranışlarıyla benim canımı sıkan, üzen bir erkeğe tahammül edemeyeceğimi çok iyi biliyor kendisi.
İhanet, şiddet.. gibi onur kırıcı hareketlere hiç girmiyorum bile.
Dedim ya, hiçbirşeyine göz yummadım şimdiye kadar.
Beğenmediğim, rahatsız olduğum ne varsa hemen gösterdim tavrımı. İlgiyi, görüşmeyi kestim.
Devam ettirseydi de bitireceğimi biliyordu.
Taviz vermeyince anlıyorlar zaten neyin ne olduğunu diye düşünüyorum.
Birde ben hep açık oluyorum ona. Şöyle yapsan daha iyi, bana göre daha doğru olurdu gibi..
Hoşuma gitmeyen bir davranışını hemen söylüyorum. Hiç alttan alma huyum yoktur.

Kaybetme korkusunu nasıl sağladım?
Düşüncelerini anlatırken belli edeceksin onu canım.
Mesela davranışlarıyla benim canımı sıkan, üzen bir erkeğe tahammül edemeyeceğimi çok iyi biliyor kendisi.
İhanet, şiddet.. gibi onur kırıcı hareketlere hiç girmiyorum bile.
Dedim ya, hiçbirşeyine göz yummadım şimdiye kadar.
Beğenmediğim, rahatsız olduğum ne varsa hemen gösterdim tavrımı. İlgiyi, görüşmeyi kestim.
Devam ettirseydi de bitireceğimi biliyordu.
Taviz vermeyince anlıyorlar zaten neyin ne olduğunu diye düşünüyorum.
Birde ben hep açık oluyorum ona. Şöyle yapsan daha iyi, bana göre daha doğru olurdu gibi..
Hoşuma gitmeyen bir davranışını hemen söylüyorum. Hiç alttan alma huyum yoktur.

oo çok güzel yaa:1: en azından bu özelligin baya işe yaramıs:1: ne kadar iyii...

kızlar ya kimse yok mu daha baska maddelerden bahsetcek olan :43:

beni her terkettiginde onun yolunu gozlerdim:31: hata 1.
beni terkettiginde aglar aglar telefon acar onsuz yapamadigimi cok ozledigimi soylerdim hata 2.
beni terkettiginde baska erkeklerle konusmamaya devam ederdim hata 3.
butun ozelime karisirdi gorusmemi istemedigi kac erkek varsa hepsiyle gorusmeyi keserdim o mu o benim gorusme dedigim her kizla inadina gorusurdu hata 4.

birkeresinde oyle bir gururum kirildi ki...
aramayi kestim
gezip tozdum eglendim.
yeni arkadaslar edindim erkeklerle gorusmeyi kesmedim cunku bir sevgilim yoktu.. ve ben artik ozgurdum o da bulunmaz hint kumasi degildi.
facebookta fotograflarimi gordu
atladi eskisehirden izmire geldi
ben o sirada bir baskasiyla cikmaya baslamistim gozumden dusmustu cunku kararliydim bitirmeye baskasiyla ciktigimi belli etmedim cani yanmasin diye(hata 5 sakin bunu yapmayin ha adam gurur yapar gelmez:52:)
geldi gelmesine de ben yuzune bakmadim arkadaslarla yaz tatilimin sefasini surdum ayni barda onun yuzune bakmadim.
arkadaslarima adriana bana bir kez daha sans verse onu 5 yil beklerim demis... (mesafe yuzunden ayrilmistik bana haber vermeden beni terketti sevgisini farketmedi sanirim beni hic kaybetmedigi icin buyursun bende anyayi konyayi gosterdim yavrular kolay gelsin hicte zor degil burnunuzdan kil aldirmayin siz degerlisiniz bilmeyene de kapi acik zaten onlarcasi var heryerde ask var kizlar yahuuu k.ina tekmeyi basin deger bilmiyorsa geri gelir korkmayin.)

Not: ulan hala seviyorum cocuguu ben yaaaaaa ama gururumdan donmem:20:

beni her terkettiginde onun yolunu gozlerdim:31: hata 1.
beni terkettiginde aglar aglar telefon acar onsuz yapamadigimi cok ozledigimi soylerdim hata 2.
beni terkettiginde baska erkeklerle konusmamaya devam ederdim hata 3.
butun ozelime karisirdi gorusmemi istemedigi kac erkek varsa hepsiyle gorusmeyi keserdim o mu o benim gorusme dedigim her kizla inadina gorusurdu hata 4.

birkeresinde oyle bir gururum kirildi ki...
aramayi kestim
gezip tozdum eglendim.
yeni arkadaslar edindim erkeklerle gorusmeyi kesmedim cunku bir sevgilim yoktu.. ve ben artik ozgurdum o da bulunmaz hint kumasi degildi.
facebookta fotograflarimi gordu
atladi eskisehirden izmire geldi
ben o sirada bir baskasiyla cikmaya baslamistim gozumden dusmustu cunku kararliydim bitirmeye baskasiyla ciktigimi belli etmedim cani yanmasin diye(hata 5 sakin bunu yapmayin ha adam gurur yapar gelmez:52:)
geldi gelmesine de ben yuzune bakmadim arkadaslarla yaz tatilimin sefasini surdum ayni barda onun yuzune bakmadim.
arkadaslarima adriana bana bir kez daha sans verse onu 5 yil beklerim demis... (mesafe yuzunden ayrilmistik bana haber vermeden beni terketti sevgisini farketmedi sanirim beni hic kaybetmedigi icin buyursun bende anyayi konyayi gosterdim yavrular kolay gelsin hicte zor degil burnunuzdan kil aldirmayin siz degerlisiniz bilmeyene de kapi acik zaten onlarcasi var heryerde ask var kizlar yahuuu k.ina tekmeyi basin deger bilmiyorsa geri gelir korkmayin.)

Not: ulan hala seviyorum cocuguu ben yaaaaaa ama gururumdan donmem:20:

:46::46::46::46:
tesekkürler canım ve cok haklısın.. çok çok sevsen dahi kendini ---ezdirmiycekmişsin---

:46::46::46::46:
tesekkürler canım ve cok haklısın.. çok çok sevsen dahi kendini ---ezdirmiycekmişsin---

canim su an bende bunlari buraya yazan benmiyimin sokundayim 1 yil once dhaa ben buraya konu acip yardim edin sevgilimle barismak istiyorum beni terketti onsuz yapamiyorum yaziyordum :D

daha 1 ay once telefonda konustuk ben hala unutmaya calistigim icin baska erkeklere asik olmaya calisiyorm olmuyo malesef ama bunun kulagina gitmis uzulmus sanirim telefonda da ben seni unutmaya calisiyorum hala be salak dedim telefonu kapatmadan hadi gorusuruz ASKIM dedi.... askim dedi yahuu valla yanlis duymadim hala da beni seviyo yazin gorusucez biliyorum ama barismak istemiyorum kendimi tutabilirsem. neyse yani aman beni terkeder gider kiskandirmiyim kizdirmiyim demeyin
sizi kaybetme korkusu iliklerine kadar islesiiin!
dun telefonda konustuk yine aradigim icin simardi esolesek :D simarik simarik konustu ama kendimi ezdirmiyorum dedigim gibi arkadas gibi konusuyoruz su an icin surundurme gibi bi cabamda yok barisma gibi bi amacimda sadece ozluyorum ama ise yariyo mu yariyo

beni kiskaninca degerimi anlicak adami napiyim diyen bir kizdim ben beni boyle sevsin derdim yok kizlar bunlar madem bundan anliyo bizde ona gore parmagimizda oynaticaz. kadin zekasi diye bosa mi ovunuyoruz:34:

Back
X