"degerini anlama ve süründürme" incileri

kıymet bilmeyen erkeğe hangi yöntemi uygularsan uygula fayda etmez.
henüz bekarsan ve sevgiliyseniz baktın ki kıymet bilmiyor;ışık hızıyla ondan uzaklaşacaksın.yok eğer evliysen işte o zaman da Allah yar ve yardımcın olsun.insanın eşiyle ve çocuklarıyla sınanması kadar zor bişey yok.
umarım Allah hakeden herkesi kadirşinas insanlarla karşılaştırır.

Valla dedigim dedik bir adama kaybetme korkusu ise yaramaz :)

Onun disinda fikirlere bende acigim hatta su siralar ihtiyacim da var :52:

onun dışında kendine ait bir hayatın olduğunu, onsuz da mutlu olabileceğini göstermek gerek bence. ayrı bir birey olduğunu hissettirmelisin ama onu da peşinden sürüklemelisin. vur kaç taktiği gibi bir şey. örneğin çok ilgilendin gezdin tozdun her şey yolunda gitti eve geldin aramıyor. sen de aramayacaksın. sonra biraz mesafeli olcaksın ama bozuntuya vermeden onsuz da yapabildiğini göstermek için. ama sen şöylesin böylesin diye suçlamadan. sonra o gelecek yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim su an bende bunlari buraya yazan benmiyimin sokundayim 1 yil once dhaa ben buraya konu acip yardim edin sevgilimle barismak istiyorum beni terketti onsuz yapamiyorum yaziyordum :D

daha 1 ay once telefonda konustuk ben hala unutmaya calistigim icin baska erkeklere asik olmaya calisiyorm olmuyo malesef ama bunun kulagina gitmis uzulmus sanirim telefonda da ben seni unutmaya calisiyorum hala be salak dedim telefonu kapatmadan hadi gorusuruz ASKIM dedi.... askim dedi yahuu valla yanlis duymadim hala da beni seviyo yazin gorusucez biliyorum ama barismak istemiyorum kendimi tutabilirsem. neyse yani aman beni terkeder gider kiskandirmiyim kizdirmiyim demeyin
sizi kaybetme korkusu iliklerine kadar islesiiin!
dun telefonda konustuk yine aradigim icin simardi esolesek :D simarik simarik konustu ama kendimi ezdirmiyorum dedigim gibi arkadas gibi konusuyoruz su an icin surundurme gibi bi cabamda yok barisma gibi bi amacimda sadece ozluyorum ama ise yariyo mu yariyo

beni kiskaninca degerimi anlicak adami napiyim diyen bir kizdim ben beni boyle sevsin derdim yok kizlar bunlar madem bundan anliyo bizde ona gore parmagimizda oynaticaz. kadin zekasi diye bosa mi ovunuyoruz:34:

aynen:23:
anladıkları dilden konusmak lazım valla.. bende bunu ögrendim sonunda aynen senin gibi:1:

kaçan olmak için mesela....???? ne gibi özellikler gerekiyor tatlım:82:

Çok umursamamak lazım,başka şeylere yoğunlaşmak gerek..o sevmeden sevdiğini belli etmemek gerek..o bir adım atıyorsa sen yarım adım atacaksın kıymetli olsun,sürekli fedakalık yapanın çok değeri bilinmez..bir de erkekler emek vermediği şeylerin kıymetini bilmiyor,biraz uğraşması lazım o nedenle canım.. yani kısaca biraz bencil,vurdum duymaz olmak gerek ama ayarında tabi..:16::16:

bu konu super olmus gercekten canim herkes somut ornekler vermeye devam ettigi surece cok da yararli olacaktir bence...

birde kizlar bizim cenemiz cok acik ya bide sevdik mi her yaptigimizi anlatiriz
anlatmayin kizlar mesela normal bi konusma bugun naptin sorusuna

ayse geldi fatmayla oraya gittik ordan da burda sunu yedik kizlara seni anlattim cok sirin buluyolar bizi askim ay cok mukemmelliz konusmasi yerine

bugun arkadaslarla gezdik canim dedikodu yaptik biraz eglendik kafi... lutfen iccigini ciccigini anlatmayin. disari cikicaginiz zaman haber vermeyin! birakin aradiginda sizin nerde oldugunuzu ogrensin ki cok arasin merak etsin.

ve hicbir sekilde sizin yerinize karar veremesin kavga edin demiyorum ama hayatim benim fikirlerime onem vermelisin ve ben bunu yapmak istiyosam bana destek ol daha mutlu olurum destek olmazsan da sana sormadan yaparim diye gerekirse tehdit edin bunlari kendileri yapiyor zaten. burda verdigimiz mesaj benim isteklerime onem verirsen sana durust olurum ayni onlarin yaptigi gibi :) ama canini da cikarmayin sakin ayarinda yapmak lazim :)

Çok umursamamak lazım,başka şeylere yoğunlaşmak gerek..o sevmeden sevdiğini belli etmemek gerek..o bir adım atıyorsa sen yarım adım atacaksın kıymetli olsun,sürekli fedakalık yapanın çok değeri bilinmez..bir de erkekler emek vermediği şeylerin kıymetini bilmiyor,biraz uğraşması lazım o nedenle canım.. yani kısaca biraz bencil,vurdum duymaz olmak gerek ama ayarında tabi..:16::16:

haklısın..işe yarar öneriler bunlar cok tesekkürler

Cok zor canim :( gecenlerde boyle devam edersen ciddi sekilde sogukluk olacak dedim demek sogukluk olacak iyi bakalim dedi fazla takmadi bile yahu

hmm anladım canım.ama şöyle bisey var,söylemek yerine baska sekilde anlatmayı dene.cünkü aynen dedign gibi söylemekle anlatmakla olmuyo cidden

bu konu super olmus gercekten canim herkes somut ornekler vermeye devam ettigi surece cok da yararli olacaktir bence...

birde kizlar bizim cenemiz cok acik ya bide sevdik mi her yaptigimizi anlatiriz
anlatmayin kizlar mesela normal bi konusma bugun naptin sorusuna

ayse geldi fatmayla oraya gittik ordan da burda sunu yedik kizlara seni anlattim cok sirin buluyolar bizi askim ay cok mukemmelliz konusmasi yerine

bugun arkadaslarla gezdik canim dedikodu yaptik biraz eglendik kafi... lutfen iccigini ciccigini anlatmayin. disari cikicaginiz zaman haber vermeyin! birakin aradiginda sizin nerde oldugunuzu ogrensin ki cok arasin merak etsin.

ve hicbir sekilde sizin yerinize karar veremesin kavga edin demiyorum ama hayatim benim fikirlerime onem vermelisin ve ben bunu yapmak istiyosam bana destek ol daha mutlu olurum destek olmazsan da sana sormadan yaparim diye gerekirse tehdit edin bunlari kendileri yapiyor zaten. burda verdigimiz mesaj benim isteklerime onem verirsen sana durust olurum ayni onlarin yaptigi gibi :) ama canini da cikarmayin sakin ayarinda yapmak lazim :)

tesekkür ederim canım..herkesin bu konuda mutlaka denedigi birsey vardır onun icin sormayi istedim.umarım düsüncelerini ve deneyimlerini paylasan arkadaslar olur cokca.

Son düzenleme:
katılıyorum söyleyince olmuyor
hıhı tamam de geç ama yapma:51:
ya da ona söyleme konuşurken ama hissettir davranışlarınla

evet aynen en önemli olan "hissetmesi"
işte ozaman biraz biraz degişmeye baslar durum

Back
X