kızlar hadi buda benden olsun ben sevgilimin geçmişini bilirm kızlarla dalga geçmek için çıkardı. herneyse geçmişi beni ilgilendirmez. beraberliğimize bakmalıyız onu kendinize bağlamayı bilin önce çok değer verin o verdiğiniz değere alışacak sonra yavaş yavaş verdiğiniz değeri geri çekin tabi saygınız olacak. hatta o bile farkında olmayacak bağlandığına arayı fazla açmayın. her tartışmada ne olur ayrılma benden falan demeyin hatta sizin onu bırakacağınızı sansın ben bunları denedim. heeaa benide aldatmışsa edeceğim bedduaları biliyor

ona kızdığımda inşallah yapamazsın şunu falan diyorum yapamıyor. hata bana "sen dua etme kabul oluyor" der gülerek. beni aldatmadığını nerden biliyorum tabikide bilmiyorum onu Allah bilir ama kız kardeşi abisi falan hatta kendisi bile der ya ben sende çok değiştim yeminler ederek seni asla aldatmadım der. ya orasını Allah bilir. ona herşeyinizi anlatmayın bırakın o kendiliğinden öğrensin düşünür sonra "neden bana söylemedi " diye. ben sevgilime bunları yapmıştım hatta başkası var diye şüphelendi

çok şükür 2. snemiz olacak hatta ailesiyle ilk tanştığı kız benim umarım son olurum :) herneyse kızlar her şey değer üzerine fazla değer verdiğinizi göstermeyeceksiniz.... anlatabildim inşallah :) :113::113::113::113::113::113:ayrıca mesajda o kısa cümleler veya kısa işaretler gönderirse mesaj atmayın ve o geç cevap verirse sizde geç cevap verin..

arayı da fazla açmayınnnnnnn kaçan kovalanır. o kaçmya başladığında siz kovalamayı bırakın o gelir.
eklemeliyimmm... kızlar bazı durumlarda karşınızdakini değiştirmek sizin elinizde. hatta zaman zaman babam bile anneme der ki sen olmasan ben adam olmazdım der. bizimkide o misal yani okdrda değil de ona yakın bişey

erkek şöyledir ben erkeğim, ben bağlanmam, keyfime bakarım falan ama işte öyle olmuyor etraftaki bazı kızlarla konuşuyorsa sevgilinize bağırın çağırın tepkinizi koyun ortaya 1 değil 2 değil 3.de pess edecektir