"degerini anlama ve süründürme" incileri

kızlaaarrr Allahıma şükür benim ilişkim mükemmel gidiyor. ben gece uykudan bayılana kadar mesaj atar arar :) yani sonunda rahatlıkla bu adam beni çok seviyor diyebileceğim biriyle beraberim. evlenmek istiyor açık ve net bir şekilde. sokaklarda bağıracak neredeyse beraberiz onunla olmayı kabul ettim diye :) ben de yaşadım aramaya sormaya üşenen adamlarla uğraştım ama yok ya onlar aşk değilmiş. çok aşık olduğum adam bile geri döner de mutluluğumu bozar diye korkuyorum istemiyorum onu artık yani o derece. bana acıdan başka ne verdi ki. şunu anladım ki biz kadınlar değerli olmak istiyoruz kendimizi kraliçeler gibi hissetmek istiyoruz. ya beni dinleyin ve değerinizi bilen sizi seven insanlara bi şans verin bırakın hastalıklı kangren olmuş ilişkileri. bunu hep derlerdi de hiç dinlemezdim "sizi sevene bir şans verin "

eğer ki şu anki ilişkisi kurtarılacak durumda olan arkadaşlar varsa da onlara tavsiyem rahat bırakın aramayın sormayın. oturun düşünün biterse ne olur? cevaplar belli; çok üzülürüm, bir daha bu kadar sevemem, karşıma daha iyisi çıkmaz vs.. hiç de öyle olmuyor.. kendinize gençliğinize yazık etmeyin. ben 2 yılımı harcadım ve ilk aşkımdı ilk ilişkimdi ama şeytan görsün yüzünü. inanın rahat bıraktığınızda bazı şeyler kendiliğinden ya yoluna girecek yada tamamen bitecek. en azından belirsizlik arada kalmışlık bitecek.

hepinizi öpüyorum fazla sallamayın :))

tamamiyle içini açmicaksın, öyle hemen her istediğini yapmicaksın arada uzak da kalcaksın ama hep şefkatini sevgini göstericeksin.uzun bir müddet aramicaksın mesella ama bu müddetçe kısa sevgi mesajları atcaksın..o aradığında telini hemen açmicaksın buluştuğunuzda onu övceksin ama kendine güvendiğini de gösterceksn..ilgi alanlarına göre sürprizler yapcksın arada öyle her şeyine karışmicaksın.

tamamiyle içini açmicaksın, öyle hemen her istediğini yapmicaksın arada uzak da kalcaksın ama hep şefkatini sevgini göstericeksin.uzun bir müddet aramicaksın mesella ama bu müddetçe kısa sevgi mesajları atcaksın..o aradığında telini hemen açmicaksın buluştuğunuzda onu övceksin ama kendine güvendiğini de gösterceksn..ilgi alanlarına göre sürprizler yapcksın arada öyle her şeyine karışmicaksın.

keske böyle seylere gerek kalmasaydı :50:

hemen yazayımm benım sıpaa bugun aradı bulusalım dıye bende öluyrm meraktan bu hafta buluscaz mı dıye aradı canm 3te hazır ol dedı ok dedım sonrada artıslık yaptım canm yarın görsussek de olur dedım 3e kadar işi varmıs yok canm yarın dedmle işim var bugun göruselm dedı bende ama canm sorun degıl yanı bugun olmasada olur dedm yok yok bı göreyım dedı ok dedım neysee hazrrm evden cıkıcam telfn geldı bu mahcup bı sekıldee canm cok özur falan dıl dökmeler acıl iş cıkartms gene aılesı pekı dedım ve ınanın hıc ama hıc renk vermedım gulerek kapadık telı ama sız bnm ıcıme sorunnnnnn o ne hazırlık yapmalarr ahhh ahhh bırde guzel olmustum kı neyse :) bu benı bı saat sonra arıyor hemen canm napyn sırf nazbz yoklama normalde gunde bı kere arar ıyım canm kuzenlerımlee eglenyrm dedm hımm bak senn sınırlı degılmısın dıyorr yooo ne oldu kkı dedım baktım bozuldu sen böyle degıldın nasıl bukadar rahat oldun eskıden olsa en azından uzulurdun bulusamadık dıyee ben sana naptım acaba sen böyle oldun deyıp deyıp durdu hahahaha yasasııınnn kötülükkk ayhhhhhh ;)

vayy cok güzel yapmıssın ya bravo valla canımm.Aldıgn tepki özellikle süper'neoldu sana 'falan demesi:)
ah ah bende görebilsem böyle tepkiler

Canım 1. madde tüm maddelerin özü aslında,kaybetme korkusu :52: Seven erkeğin kaybedicem diye ödü kopar.
Biride benden gelsin ; o ne derse desin naparsa yapsın,sen kendinden taviz vermiceksin. Giyinişinle,yürüyüşünle,konuşmanla,tavrınla o kadar harika olucaksın ki seni kıskanıcak,kudurucak. İleride ayrılsanız bile bir gözü sende kalıcak :51:

Ooo harika bir madde canım ya.
Tesekkürler

kızlar yaa benımde iki gündür cok canım sıkkınn cok moralım bozukk 2 yıllık bi ilişkim var 4 bucuk yıldır tanışıyoruz..önceden acayip ilgiliydii on dk msj atmayayım hemen msj atıyodu napıyosun meleğim falan diyee.sabahlara kadar konusuyodukk hiç doyamıyodukk çalışsa bile erkenden kalksa bile benı görmeden duramıyodu.eskiden diyodu askere gidip geleyim hemen evlenme teklif edeceğim sana diyodu sonra kısa dönem askere gitti mükemmeldi aramızz hatta gelince bikaç ay içinde söz yapalım falan dedi..askerden geldiğinde ilk zamanlarda cok iyiydi ne olduysa son zamanlarda oldu çalışmaya başladı msj atıyorum adam akıllı cvp yok zaten ayrı şehirlerdeyiz buluşamıyoruz fazla buluşamadıgımız dönemlerde camdan telefondan haberleşmek zorundayız birbirimize ilgimizi göstermek zorundayızz..evindeki net bozuk cafeye gidecekte görüşücez diye 4 gözle bekliyodum gitmiş ama telefonunu evde unutmuşş bana haber veremedi dogal olarakk bende sitem ettim ister istemez bunu benım yerımde kim olsa yapardı bişey yokmus bunda ben abartıyomuşum..en son dün msj attım baktım tuhaf sanki soğuk 'meleğim bitanem' diyo ama onu iyi tanıyorum anladım soguk oldugunu dedim tuhafsın evet bunaldım sıkıldım soğudum senden dedi şok oldum tebrık ederım soğuttun benı kendınden dedi :53: bende dedım sevgililer ne guzel evlilikten konusuyolar hayaller kuruyolar biz neden yapamıyoruz bunları o yüzden hep üzülüyodum ama sana belli etmıyodum dedım benım evlilik düşünecek durumum yok ama sen bunu bile bile ağlayıp sızlıyosun anladın mı neden sogudugumu dedi :14: şimdi hiç konusmuyoruzz ne olacak bilmiyorum ben kendımı kadın gibi hissetmek istiyorum değer görmek ıstıyorum benımle evlenmek ıcın can atan o olsun istiyorum ama nerdeeee :43::43::43:

benımm sıpaanın gene havalandı bıyerlere ıkı gun yuz verdık dıyee ayyy demek kı sureklı tutmak lazm kızlar bu işlerr aman haa bı oyle bı boyle yapmayın bunlar anlamıyr hep aynı davranacan bunlara

dun beraberdık berbat bı gundu hava sıcak oturdgmz yer aynen bırde bnmkı hıc dısarda sevgısını göstremzmıs kendını serserı gıbı hıssederms bana sarılamazmıs öpemezmıs zaten yapmasın ama ne bıleyım ya öyleyece karısmda odun gıbı oturdu allahın cezası arabası var ıstse uygun bı yer bulur ama neyms olmazmıs neysee bana dedıkı salı gunu görusebılrz 1 mayıs yaa bende aaaa tamam super dedım baktım dıyokı e sen zatn allahından ıstıyorssunnn :( hönnkkk

yaaa öylemıı dedım gulustuk falan gectım neysee ama yarın o konuyu acmadan dıcem canm ben yarın arkadaslarla gorsuucem haberın olsun planın varsa ona göre yap dıyee

eee ben senı surundurmezmıyımmmm

kızlar sıze deger verenlerle olun takmayınn gercekten takmayın ve kımseyı cok sevmeyın bıraz bencıllık ıyıdır

"çok sevmezsen cok acımazsan" demıs saır

onlara köpek gibi davranıp süründüreceksi başka çare yok o dilden anlar onlar biraz insan gibi davrandın mı kendilerini birşey sanıyorlar 3 yıllık ilişkim bu prensiple iyi gidiyo...kızlar bi de kıskanmak çok önemli kıskandırın yani abartmayın ama hani her zaman başkaları tarafından da beğenildiğinizi bilsin:1::46:

onlara köpek gibi davranıp süründüreceksi başka çare yok o dilden anlar onlar biraz insan gibi davrandın mı kendilerini birşey sanıyorlar 3 yıllık ilişkim bu prensiple iyi gidiyo...kızlar bi de kıskanmak çok önemli kıskandırın yani abartmayın ama hani her zaman başkaları tarafından da beğenildiğinizi bilsin:1::46:

aynen aynen cok dogru
cok haklısın :46::46::46::47::47::47::47:

kıskandırmak için bana şu teklif etti bu asılıyo demeyin sakın kızlar..sonrada sen onları püskürtemiyosun demekki deyip suçu bana attıı..tecrübeyle sabit..
gene suçlu ben oldum

kıskandırmak için bana şu teklif etti bu asılıyo demeyin sakın kızlar..sonrada sen onları püskürtemiyosun demekki deyip suçu bana attıı..tecrübeyle sabit..
gene suçlu ben oldum

Kızlar merhaba
Benim sevgilim 8 aydır beraberiz sürekli ben üstüne düşüyordum ayrılmak isteyen hep o oluyor...neyse bana böyle bir ilgisz davranıyor bu aralar eskiden hergün buluşmak siterdi.Şimdi herşeyin bir zamnı var diyor (sanki biz bilmiyoruz:1: neyse geçenlerde ben bunu aramadım bir gün hiç beni niye aramıyorsun,tenezzül bile etmedin aramaya filan gibi şeyler söyledi.birde bunun arkadaşı bana çay içelim dedi.bende gidip hemen anlattim buna böyle dedi diye sonra başladı bu aradımı diye hergün sormaya bana şimdi ise yine aynı döndü başa birgün birgün kötüyüz ilgiyi üstüme çekmek istiyorum yardım edin lütfen kızlar:44:

Kızlar merhaba
Benim sevgilim 8 aydır beraberiz sürekli ben üstüne düşüyordum ayrılmak isteyen hep o oluyor...neyse bana böyle bir ilgisz davranıyor bu aralar eskiden hergün buluşmak siterdi.Şimdi herşeyin bir zamnı var diyor (sanki biz bilmiyoruz:1: neyse geçenlerde ben bunu aramadım bir gün hiç beni niye aramıyorsun,tenezzül bile etmedin aramaya filan gibi şeyler söyledi.birde bunun arkadaşı bana çay içelim dedi.bende gidip hemen anlattim buna böyle dedi diye sonra başladı bu aradımı diye hergün sormaya bana şimdi ise yine aynı döndü başa birgün birgün kötüyüz ilgiyi üstüme çekmek istiyorum yardım edin lütfen kızlar:44:

Herşeyi paylaşma sevgilinle. Biraz esrarengiz ol. Merak etsin senle ilgili şeyleri. Sen sadece günlük konuşmalar yap, kendinle ilgili fazla bilgi verme. Bunu yapman aklını senin için yorması anlamına gelir. Bırak o düşünsün birazda seni.. :)

kızlar.tum sayfalari okudum ve yemin ediyorum sistim ya okurken.. meger benim eski sevgilim cok ilgilymis bana ama maalesef bitti siklma,olmuyor,anlasamiyoruz bahaneleriyle.
biliyorum iliskinin saglikli ve uzun olabilmesi icin onlari surundurmek gerekiyor ama ben isterim ki ben de ona sevgimi gostereyim onla ilgili haber alayim surekli.
of bu isler gercekten zor ama erkeklerden fazla bisey beklememeyi ogrenmek gerekiyor sanirim.
ayrilali 4.5 ay oluyor ama benim bi iliski yasayabilmem icin bi sene daha gerekiyor en az. maalesef hala guclu degilim yeni bi iliski icin.bu taktikler icin.
ve kolay kolay da olamayacagim.

benimde yeni çıktığım 2 hafta kadarlık bir ilişkim var. ilk haftalar çok iyiydi ama sonradan ben mesaj yazmayınca geç farkedip mesaj atmaları başladı. hatta gecen gece eczaneye gidiodu bana haber ver filan dedim haber vermedi ve eve geldim filan yazdı sanki tek derdim evde olmasıymış gibi.arayacağını söyleyip aramayan biiri. mesaj atıyor olması sinir bozucu.en son olay ise görüşelim dedim bu hafta çok doluyum dedi. bende aynı durumları ona yaşatmak istiyorum kızlar. aramıyorum bende sormuyorm... başka neler tavsiye edersiniz.?

merhaba kızlar 10 yıllık ilişkimden dolayı bayağı bir tecrübeliyim :)
ilişkimizin başladığı ilk zamanlar da kesinlikle burnumdan kıl aldırmazdım, beni sinirlendirdiğinde asla ama asla ağzımı açmazdım.2 saat beni konuşturmaya çalışırdı ve benim sesimi duyamazdı asla.
beni kaybetmekten ödü patlardı çünkü bilirdi ki tek yanlışında ardıma bakmadan giderdim.bu durum ben üniye gidene kadar devam etti.ben istanbula gittim ve 4 yıl ayrı kaldık okul bitip geri döndüğümde ben artık çok farklıydım.büyüdüm olgunlaştım onu tamamiyle sahiplendim ve üstüne çok düşer oldum.böyle olunca da eskiden olan durum tersine döndü.tam 2 senedir o kaçıyor ben kovalıyorum resmen..ama artık yoruldum ve geçenlerde resti çektim ne halin varsa gör,senden nefret etmek için elimden geleni yapıcam ve unutmaki seni sevmek istediğim için seviyorum,nefret etmesini de bilirim dedim ve kapattım telefonu.o günden sonra değişmeye başladı.ben aramıyorum o arıyor.geceleri mesela iyi geceler mesajı atmadan yatmazdım şimdi çok önemli bir konu hakkında yazışırken bile muhabbetin ortasında ben yatıyorum bile demeden uyuyorum deli oluyor :) sabah uyandığında ilk yaptığı şey beni aramak oluyor sesi uykulu uykulu geliyor biliyorum gözleri hala kapalı.birden çok fazla yüklenmiyorum yavaş yavaş veriyorum ayarı ki iyice içine işlesin.ama gerçekten bıktım ya onun nazını çekmekten.yeter ulen ne hali varsa görsün :ssz:

geçenlerde bana ''sen susunca ben korkuyorum'' dedi. :3:

Son düzenleme:
Back
X