- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
kızlaaarrr Allahıma şükür benim ilişkim mükemmel gidiyor. ben gece uykudan bayılana kadar mesaj atar arar :) yani sonunda rahatlıkla bu adam beni çok seviyor diyebileceğim biriyle beraberim. evlenmek istiyor açık ve net bir şekilde. sokaklarda bağıracak neredeyse beraberiz onunla olmayı kabul ettim diye :) ben de yaşadım aramaya sormaya üşenen adamlarla uğraştım ama yok ya onlar aşk değilmiş. çok aşık olduğum adam bile geri döner de mutluluğumu bozar diye korkuyorum istemiyorum onu artık yani o derece. bana acıdan başka ne verdi ki. şunu anladım ki biz kadınlar değerli olmak istiyoruz kendimizi kraliçeler gibi hissetmek istiyoruz. ya beni dinleyin ve değerinizi bilen sizi seven insanlara bi şans verin bırakın hastalıklı kangren olmuş ilişkileri. bunu hep derlerdi de hiç dinlemezdim "sizi sevene bir şans verin "
eğer ki şu anki ilişkisi kurtarılacak durumda olan arkadaşlar varsa da onlara tavsiyem rahat bırakın aramayın sormayın. oturun düşünün biterse ne olur? cevaplar belli; çok üzülürüm, bir daha bu kadar sevemem, karşıma daha iyisi çıkmaz vs.. hiç de öyle olmuyor.. kendinize gençliğinize yazık etmeyin. ben 2 yılımı harcadım ve ilk aşkımdı ilk ilişkimdi ama şeytan görsün yüzünü. inanın rahat bıraktığınızda bazı şeyler kendiliğinden ya yoluna girecek yada tamamen bitecek. en azından belirsizlik arada kalmışlık bitecek.
hepinizi öpüyorum fazla sallamayın :))
eğer ki şu anki ilişkisi kurtarılacak durumda olan arkadaşlar varsa da onlara tavsiyem rahat bırakın aramayın sormayın. oturun düşünün biterse ne olur? cevaplar belli; çok üzülürüm, bir daha bu kadar sevemem, karşıma daha iyisi çıkmaz vs.. hiç de öyle olmuyor.. kendinize gençliğinize yazık etmeyin. ben 2 yılımı harcadım ve ilk aşkımdı ilk ilişkimdi ama şeytan görsün yüzünü. inanın rahat bıraktığınızda bazı şeyler kendiliğinden ya yoluna girecek yada tamamen bitecek. en azından belirsizlik arada kalmışlık bitecek.
hepinizi öpüyorum fazla sallamayın :))